Cum să scapi de ridurile de pe mâini?

Unul dintre cele mai temute semne ale îmbătrânirii este Ridurile! Acest lucru se datorează faptului că un rid care apare pe pielea ta durează o viață întreagă. Împreună cu fața și gâtul, ridurile vă afectează și frumusețea mâinilor. Este greu de imaginat pe cineva cu o față destul de tânără având mâinile ridate. În timp ce factorii de mediu contribuie la această afecțiune, neglijența și lipsa îngrijirii adecvate o agravează. Cu toate acestea, există multe modalități prin care puteți ușor să eliminați ridurile de pe mâini, ceea ce va fi explicat pe larg în acest articol..

Cum să scapi de riduri de pe mâini

Ce cauzează ridurile la îndemână?

Există mai mulți factori care contribuie la ridurile la îndemână. Înțelegerea cauzei principale poate ajuta la rezolvarea problemei în mod corect. Iată câteva dintre principalele motive pentru care mâinile tale dezvoltă riduri:

 • Îmbătrânire: Odată cu îmbătrânirea, pielea îți pierde elasticitatea. Împreună cu fața, mâinile încep să dezvolte riduri.
 • Lipsa de hidratare: O piele deshidratată este foarte predispusă la riduri și linii fine.
 • Expunere solară: Radiațiile UV pot deteriora țesuturile interne ale pielii, ceea ce o face să-și piardă elasticitatea.
 • Deficiente nutritionale: Deficiențele de vitamine și minerale vă pot afecta sănătatea pielii, ducând la formarea ridurilor.
 • Conditii medicale: Administrarea anumitor medicamente orale poate slăbi vasele de sânge din piele și o poate subția. Acest lucru poate duce, de asemenea, la riduri pe mâini.

Cum să eliminați ridurile de pe mâini:

Dacă ați crezut că purtați mănuși pentru a vă ascunde mâinile urâte este singura cale de ieșire, vă înșelați! Există o mulțime de moduri naturale de a reduce ridurile mâinilor și de a le face să pară mai tinere și mai frumoase. Iată sfaturile noastre simple pentru a scăpa de ridurile de pe mâini. Aruncă o privire.

1. Hidratează regulat ridurile de pe mâini:

Cum să scapi de ridurile de pe mâini

O cremă hidratantă bună este cel mai bun remediu acasă pentru mâinile ridate! Este recomandabil să evitați pielea uscată și să vă faceți pielea moale și elastică prin ungerea hidratantului în mod regulat pentru a îndepărta ridurile. Utilizarea de creme hidratante pe timp de noapte vă ușurează pielea și vă oferă o atingere bună a pielii, menținând liniile fine, precum și ridurile la distanță. Iată cum să eliminați ridurile de pe mâini folosind o cremă hidratantă.

Cum se face?

 • Luați o cantitate de cremă hidratantă în mâinile curate și uscate.
 • Masați-le bine pe degetele și toate acele zone care au riduri.
 • Lasă pielea toată bunătatea și lasă-o peste noapte.

Cât de des ar trebui să fac asta? Urmați acest lucru în fiecare zi pentru a vedea cele mai bune rezultate.

2. Vaselină pentru ridurile de pe mâini:

Vaselină pentru ridurile mâinilor

Jeleul de petrol este un hidratant puternic. Acest cel mai bun remediu de casă pentru mâinile ridate vă va asigura că pielea dvs. arată mai tânără și vă va ajuta să faceți ridul mai puțin evident. Cu toate acestea, nu garantează un total de piele fără riduri. Iată cum să scapi de ridurile de pe mâini folosind vaselină:

Cum se face?

 • Aplicați vaselină pe mâini și înveliți-le prin mănuși de bumbac în timpul nopții.
 • Asigurați-vă că mâinile sunt uscate și curate înainte de aplicare.

Cât de des ar trebui să fac asta? O puteți face în mod regulat pentru o diferență vizibilă.

3. Bea multă apă Reduce ridurile pe mâini:

Bea multă apă Reduce ridurile pe mâini

Trebuie să știți că deshidratarea poate duce la mâini încrețite și ponosite. Mențineți-vă corpul hidratat consumând apă abundentă. Apa este cel mai bun remediu pentru mâinile ridate, iar experții recomandă să aveți cel puțin doi litri de apă pe zi. Puteți bea chiar și multe sucuri pentru a vă completa corpul cu substanțe nutritive vitale.

4. Cremă de retinol pentru a îndepărta ridurile de pe mâini:

Cremă de retinol pentru îndepărtarea ridurilor de pe mâini

Dacă vă întrebați ce să folosiți pentru mâinile ridate, Retinol este răspunsul! Funcționează îmbunătățind colagenul din piele și stimulând vasele de sânge. Este unul dintre cele mai bune produse anti-îmbătrânire care poate îmbunătăți grosimea pielii și poate întârzia semnele îmbătrânirii. Retinolul este un derivat al vitaminei A antioxidante care poate reduce și daunele oxidative.

Cum se face?

 • Aplicați o cremă de riduri pentru mâini cu retinol în fiecare seară.

5. Dieta echilibrată pentru a elimina ridurile de pe mâini:

Dieta echilibrată pentru îndepărtarea ridurilor de pe mâini

O dietă echilibrată este un remediu sigur pentru mâinile ridate. Consumați o dietă echilibrată, precum și o dietă nutritivă, deoarece vă avantajează pielea să rămână tânără și vibrantă.

 •  Include legume verzi, proteine ​​slabe și fructe în regimul tău alimentar. Luați-le în salată sau faceți un curry frumos din ele.
 •  Alimentele care sunt bogate în vitamina C, E și A sunt de obicei sugerate să fie luate. Au în ele cantități mari de antioxidanți care vă vor face pielea să pară tânără.
 •  Includeți roșiile în dieta dumneavoastră.
 • Fructele precum afine, zmeură, avocado sunt, de asemenea, bune pentru a vă ajuta să obțineți o piele fără riduri.

6. Peeling chimic pentru a îndepărta ridurile de pe mâini:

Peeling chimic pentru a îndepărta ridurile de pe mâini

În acest proces, are loc eliminarea învelișului superior și deteriorat al pielii care ajută la noua formare a pielii. Adresați-vă medicului dermatolog și vorbiți despre alternativa pe care o aveți cu coaja chimică, în timp ce acestea vă pot reduce ridurile mâinilor. Această metodă nu se poate face acasă fără supravegherea unui medic expert.

7. Exercițiu pentru Winkles on Hands:

Exercițiu pentru Winkles on Hands

Antrenarea încurajează circulația, în plus circulația poate diminua ridurile. Deci, efectuați exerciții în mod regulat. Asigurați-vă că efectuați exerciții de întărire a mâinilor pentru a strânge mușchii și pielea din jurul lor.

8. Masaj pentru tratarea ridurilor pe mâini:

Masaj pentru tratarea ridurilor pe mâini

Masajul mâinilor joacă un rol eficient pentru a stimula mișcarea sângelui către piele, care acoperă acest apendice. La rândul său, acest lucru ajută la scăderea apariției ridurilor pe mâini. Un masaj bun este cu siguranță unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru ridurile de pe mâini!

9. Miere pentru a reduce ridurile pe mâini:

Miere pentru a reduce ridurile pe mâini

Puneți miere pe mâini, deoarece mierea implică mulți antioxidanți, care sunt de mare ajutor pentru îndepărtarea mâinilor uscate și ridate. De asemenea, previne sosirea de noi riduri. Mierea este, de asemenea, o cremă hidratantă naturală care vă poate hrăni și hidrata pielea. Puteți să-l combinați cu alți agenți precum iaurtul sau uleiul de cocos pentru a-i îmbunătăți eficiența.

Cum se face?

 • Aplicați miere crudă pe mâini.
 • Masează timp de 10 minute.
 • Lăsați să acționeze încă 15-0 minute.
 • Se spală cu apă caldă.

Cât de des ar trebui să fac asta? În fiecare zi alternativă.

10. Mască de ulei pentru ridurile pe mâini:

Mască de ulei pentru riduri pe mâini

Un alt cel mai bun remediu acasă pentru mâinile ridate este o mască cu ulei. Oferiți-vă mâinilor un aspect sănătos și tineresc, ungând uleiuri care se potrivesc cu pielea ta. Uleiul pătrunde adânc în celulele pielii, care scad ridurile din apropiere și evită dezvoltarea ridurilor.

Cum se face?

 • Puteți aplica ulei de ricin, susan, măsline sau nucă de cocos sau altceva la alegere și lăsați-l în jur de 1 oră.
 • Este bine să se utilizeze noaptea și să se clătească dimineața.

Cât de des ar trebui să fac asta? Puteți face acest lucru în fiecare zi până când situația se îmbunătățește.

11. Lămâie pentru prevenirea ridurilor pe mâini:

Lămâie pentru prevenirea ridurilor pe mâini

Iată un alt fruct bogat în vitamina C care vă va ajuta să scăpați de ridurile de pe mâini. Antioxidanții din lămâie pot reduce stresul oxidativ asupra celulelor și pot preveni ridurile.

Cum se face?

 • Cu suc de lămâie: Se amestecă jumătate de suc de lămâie în lapte și se pune pe mâini cu acest amestec și se spală mai târziu de 20 de minute.
 • Lămâie și lapte: laptele conține proprietăți anti-îmbătrânire care amortizează pielea, în timp ce lămâia scapă de bronzare, noroi și pete suplimentare de pe piele..

Cât de des ar trebui să fac asta? Nu uitați să le folosiți zilnic.

12. Protecție solară pentru tratarea ridurilor de pe mâini:

Protecție solară pentru tratarea ridurilor de pe mâini

Fiecare parte a pielii tale vrea să fie protejată de efectele crude ale soarelui, împreună cu mâinile tale, nu sunt o excludere. Soarele este recunoscut pentru a accelera procedura de îmbătrânire, plus dacă doriți să îndepărtați mâinile încrețite, trebuie să confirmați că pentru a spuma protecția solară zilnic la orice oră ieșiți.

Creme și loțiuni pentru mâini pentru mâini ridate:

În afară de numeroasele remedii simple de casă, iată câteva alternative pe care le-ați putea încerca. Crema de mâini pentru ridurile mâinilor este astăzi pe piață. Aruncați o privire la unele dintre cele mai bune.

1. Colagen Salcoll pentru ridurile pe mâini:

Salcoll Colagen pentru riduri pe mâini

Aceasta este o cremă de mâini hipoalergenică anti-îmbătrânire, care este disponibilă și ca loțiune pentru mâinile ridate. Crema conține colagen natural, care se va scurge rapid în mâinile tale. Îți hidratează mâinile în profunzime și ajută la regenerarea pielii. Nu este gras și vă va vindeca și fisurile de pe mâini. Cu toate acestea, este ușor costisitor, dar merită. Aceasta este considerată a fi cea mai bună cremă de mâini pentru riduri.

Preț: Aproximativ. 2000 INR.

Evaluare: 4.6

2. Aveeno Piele fără vârstă pozitivă pentru reducerea ridurilor de pe mâini:

Aveeno Piele fără vârstă pozitivă

Produsul promite să vă ofere o piele fără vârstă și cu aspect tânăr. Extractul de lemn din sud vă va bloca umezeala din piele. Este accesibil și nu este uleios sau gras. Are și un miros frumos. Cu toate acestea, în cazul în care sunteți alergic la miros, aveți grijă! Se știe că provoacă o reacție alergică. Este mai mult o cremă de mâini pentru mâini ridate, care este utilizată pentru a preveni crăpăturile și uscăciunea.

Aproximativ. Preț: 1132 INR.

Evaluare: 4.2

3. Cremă Miracle pentru repararea mâinilor pentru tratarea ridurilor de pe mâini:

Cremă Miracle pentru repararea mâinilor

Crema asigură umezeala și face pielea să arate fără riduri în cel mai scurt timp. Ingredientul principal este aloe vera, care are capacitatea de a face pielea să arate tânără și este plină de energie. Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei și are o formulă non-grasă. Cu toate acestea, ai grijă la senzația de ceară de pe pielea ta după ce te speli. Aceasta este cea mai bună cremă de mâini pentru a reduce ridurile.

Preț: 693,99 INR.

Evaluare: 4.4

4. Holistic de arțar pentru a elimina ridurile de pe mâini:

Holistic de arțar pentru a elimina ridurile de pe mâini

Holisticul din arțar este o cremă terapeutică pentru mâini, potrivită pentru o persoană care are pielea sensibilă. Nu conține substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi parabeni, sulfați etc. Este un hidratant excelent care vă va lăsa pielea tânără. Încercați această cea mai bună cremă de mâini pentru riduri.

Preț: Nu e disponibil.

Evaluare: Nu e disponibil.

5. LT Organics Cremă hrănitoare pentru ridurile de pe mâini:

LT Organics Cremă nutritivă

Iată o altă cremă de mâini antirid care nu hrănește mâinile, pentru a scăpa de ridurile de pe piele. Este o cremă all in one care vă va oferi ușurință cotului, mâinilor și tocurilor. Conține unt de shea, unt de cacao, ulei de argan și alți antioxidanți care vor ajuta la revitalizarea mâinilor uscate și a pielii ridate.

Preț: Aproximativ. 870 INR.

Evaluare: Nu e disponibil.

Sfaturi suplimentare pentru prevenirea ridurilor pe mâini:

Împreună cu urmărirea acestor soluții pentru eliminarea ridurilor de pe mâini, puteți urma și aceste sfaturi simple pentru a preveni dezvoltarea acestora în continuare:

 • Bea multă apă și rămâi hidratat.
 • Folosiți protecție solară de bună calitate pentru a vă acoperi bine mâna înainte de a ieși la soare.
 • Acoperiți-vă mâinile cu mănuși sau mâneci pentru a reduce daunele UV.
 • Exfoliați-vă mâinile de două ori pe săptămână pentru a îndepărta pielea moartă și uscată.
 • Nu vă înmuiați mâinile în apă prea mult timp. Acest lucru vă poate face mâinile să pară mai vechi decât sunt de fapt!
 • Investiți în cremă sau loțiune bună pentru mâini pentru a combate ridurile.
 • Mâncați o dietă bine echilibrată.

Cu aceste remedii casnice și creme pentru mâini pentru mâinile încrețite, nu există nicio modalitate de a greși! Sunt sigur că vă vor restabili gloria pierdută a mâinilor și îi vor face demni de sărut! Amintiți-vă, mâinile dvs. pot face sau rupe acea impresie, doar cu o strângere de mână. Deci, nu pierdeți ocazia de a riduri și de a le învinge cu aceste metode uimitoare!

Întrebări și răspunsuri frecvente:

1. Ce sunt materialele de umplutură și cum ajută acestea la ridurile mâinilor?

Umpluturile dermice sunt injecții care conțin acid hialuronic, care vă pot netezi pielea și reduce ridurile. Acestea sunt injectate în mâini pentru a le adăuga volum și plinătate. Acest lucru este altfel imposibil de realizat cu o cremă sau o loțiune pentru mâini normală. Efectele durează 6-8 luni și trebuie făcute de un dermatolog instruit.

2. Cum contribuie fumatul la ridurile mâinilor?

Fumatul este un alt factor care poate provoca riduri pe mâini. Poate accelera procesul de îmbătrânire cu câțiva ani și te poate face să arăți mai în vârstă decât vârsta ta adevărată. În afară de ridurile faciale, poate afecta chiar și frumusețea mâinilor. Nicotina din țigări poate provoca subțierea vaselor de sânge, ducând la formarea ridurilor.

3. Spălarea continuă a mâinilor provoacă și ridurile?

Când te speli pe mâini continuu, pielea absoarbe mai multă apă decât capacitatea sa. Acest lucru îi poate face să pară încrețiți și bătrâni. De asemenea, folosind un săpun pentru a spăla benzile de pe uleiurile naturale din mâini și a le usca. Acesta poate fi, de asemenea, un alt factor care contribuie la ridurile mâinilor. Este mai bine să vă urmați rutina de spălare a mâinilor cu o cremă de mâini bună pentru a preveni această problemă.