Top 10 remedii casnice pentru a preveni durerea tendonului lui Ahile

Tendinita lui Ahile se referă la o anumită afecțiune atunci când există dureri extreme în partea din spate a piciorului inferior, adică în apropierea gleznelor și a călcâielor. Durerea duce uneori la umflarea picioarelor. Persoanele care suferă de această problemă pot avea dificultăți în a merge sau a alerga corect din cauza durerii extreme. Există diferite remedii casnice pentru durerea tendonului lui Ahile. Aceste remedii casnice pentru tendinita lui Ahile pot face minuni și vindeca durerea rapid. De aceea, majoritatea indivizilor preferă tratamentul durerii tendonului lui Ahile la domiciliu. Deci, dacă doriți o fortendonită naturală de vindecare, atunci acestea sunt cele mai bune remedii casnice pentru dvs..

remedii casnice pentru durerea tendonului lui Ahile

Durerea tendonului lui Ahile: cauze.

Prezentate mai jos sunt cauzele tendinitei lui Ahile:

1. Vârsta în creștere:

Pe măsură ce corpul tău îmbătrânește, devine mai vulnerabil atât la rănire, cât și la durere. Acesta este motivul pentru care multe părți ale corpului tău tind să slăbească, inclusiv picioarele.

2. Creșterea bruscă a activităților fizice:

Dacă sunteți un ciudat la sală, atunci s-ar putea să aveți obiceiul de a face antrenamente regulate. Dar este posibil să suferiți de tendinita lui Ahile dacă creșteți brusc intensitatea antrenamentului.

3. Obezitate și supraponderalitate:

Dacă sunteți supraponderal și obez, atunci s-ar putea să suferiți de problema durerii tendonului lui Ahile, deoarece excesul de greutate al corpului vă exercită o presiune prea mare asupra picioarelor.

4. Purtarea bolnavă – Încălțăminte potrivită sau tocuri înalte:

Doamnele care poartă tocuri înalte suferă în general de problema tendinitei lui Ahile. Același lucru este valabil și pentru acele persoane care au obiceiul de a purta pantofi necorespunzători.

5. Condiții medicale:

Persoanele care suferă de anumite afecțiuni medicale, cum ar fi psoriazisul sau hipertensiunea arterială, suferă, de asemenea, de problema tendinitei lui Ahile.

Durerea tendonului lui Ahile: simptome.

Prezentate mai jos sunt principalele simptome ale durerii tendonului lui Ahile:

1. Umflare:

Dacă simțiți brusc disconfort și durere sau observați umflături în partea din spate a picioarelor inferioare, în special a tocurilor, atunci este posibil să suferiți de problema tendinitei lui Ahile.

2. Etanseitate in jurul muschilor gambei:

Mușchii gambei sunt cele mai vitale părți ale picioarelor. Dacă simțiți că mușchii gambei își pierd flexibilitatea și devin strânși, atunci acest lucru ar putea indica faptul că suferiți de tendinita lui Ahile.

3. Mișcarea limitată a picioarelor:

Dacă simțiți că flexibilitatea picioarelor a scăzut și există un tip limitat de mișcare în ele, atunci puteți suferi de dureri ale tendonului lui Ahile.

4. Căldura călcâiului:

Dacă pielea din apropierea călcâielor se simte brusc caldă atunci când este atinsă, atunci s-ar putea să suferiți de problema tendinitei lui Ahile.

Top 10 remedii casnice pentru durerea tendonului lui Ahile:

Dacă sunteți în căutarea tratamentului gleznei pentru tendinită acasă, atunci următoarele 10 remedii de top pentru durerea tendonului lui Ahile ar fi cele mai bune pentru dvs.:

1. Pachet de gheață pentru tratarea durerii tendonului lui Ahile:

vindecarea durerii tendonului lui Ahile cu pachete de gheață

Pachetul de gheață este unul dintre cele mai uimitoare remedii casnice pentru tendinite. Aplicarea unei comprese reci pe zona afectată ajută la amortirea acesteia, reducând astfel durerea, precum și orice alt tip de inflamație.

Ce este procesul:

Trebuie să plasați pachetul de gheață pe zona afectată și să îl lăsați acolo timp de aproximativ 2 minute înainte de a-l scoate. Trebuie să repetați acest proces de 2-3 ori pentru a obține rezultate mai bune.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți repeta acest proces de mai multe ori într-o zi.

2. Ulei de ricin pentru tendinita lui Ahile:

remediu cu ulei de ricin pentru durerea tendonului lui Ahile

Unul dintre cele mai semnificative remedii casnice pentru vindecarea tendinitei lui Ahile este uleiul de ricin. Acidul ricinoleic prezent în uleiul de ricin ajută la atenuarea umflăturilor, durerii și inflamației.

Ce este procesul:

Trebuie doar să luați o lingură de ulei de ricin și apoi să o aplicați direct pe zona afectată. Trebuie să îl lăsați timp de aproximativ 20 de minute pentru a obține rezultate eficiente. De asemenea, puteți așeza o compresă fierbinte peste ea pentru a obține rezultate mai eficiente.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți utiliza acest tratament pentru tendinită la glezne acasă cel puțin de două ori pe zi.

3. Consumarea de alimente bogate în vitamine:

alimente pentru durerea tendonului lui Ahile

Vitaminele C și D sunt considerate esențiale pentru corpul uman. Sunt considerați a fi cel mai bun tratament la domiciliu al tendinitei lui Ahile. Ele ajută la tratamentul mai rapid al durerii tendonului lui Ahile.

Ce este procesul:

Trebuie să consumați alimente bogate în vitamine C, precum și D, cum ar fi legume cu frunze verzi, citrice, pește gras, gălbenuș de ou, brânză etc..

Cât de des faceți acest lucru:

Alimentele bogate în vitamine trebuie consumate în mod regulat pentru a menține corpul sănătos și liber de orice fel de durere.

4. Pulbere de curcuma pentru vindecarea tendinitei lui Ahile:

Durerea tendonului lui Ahile: remedii incredibile pentru vindecare

Pudra de curcuma este considerată a fi unul dintre cele mai bune remedii casnice pentru tendinite. Compusul de curcumină prezent în curcumă are diferite proprietăți de vindecare datorită cărora are ca rezultat recuperarea rapidă de la durerea tendonului lui Ahile.

Ce este procesul:

Trebuie să luați un pahar de lapte fierbinte și să adăugați în el o linguriță de pudră de curcuma. Trebuie să-l amesteci bine și să-l bei.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți lua această băutură uimitoare în mod regulat, cel mai de preferat în timpul nopții.

5. Ulei de mentă pentru masarea călcâielor:

uleiuri pentru durerea tendonului lui Ahile

Mulți oameni nu știu că uleiul de mentă constă și din mentol, care este considerat a fi o vindecare naturală a tendinitei. Ajută la ameliorarea umflăturii, precum și a durerii cauzate călcâielor.

Ce este procesul:

Trebuie să amestecați 6 picături de ulei de mentă împreună cu o linguriță de ulei de cocos și apoi masați ușor acest amestec pe zona afectată. O puteți lăsa aproximativ 30 de minute și apoi clătiți-o cu apă.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți repeta acest proces de aplicare de 1-2 ori pe zi pentru a obține rezultate mai bune.

6. Ulei de smirnă pentru masaj:

Unul dintre cele mai minunate remedii naturale pentru tendinite este uleiul de smirnă. Acesta este un ulei analgezic și antiinflamator care are proprietăți de vindecare excelente. Acest ulei ajută în mod eficient la atenuarea simptomelor durerii tendonului lui Ahile.

Ce este procesul:

Trebuie să adăugați 6 picături din acest ulei esențial cu o linguriță de ulei de cocos și să-l amestecați bine. După aceea, doar masează acest amestec pe zona afectată a mușchilor. Trebuie să-l lăsați aproximativ 30 de minute înainte de a-l clăti.

Cât de des faceți acest lucru:

Uleiul de smirnă poate fi aplicat pe mușchi în acest mod cel puțin de două ori pe zi.

7. Ghimbir pentru vindecarea tendinitei lui Ahile:

Remediu pe bază de plante pentru durerea tendonului lui Ahile

Ghimbirul este unul dintre cele mai semnificative remedii casnice pentru durerile de tendon ale lui Ahile. Ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii, precum și analgezice, care ajută la atenuarea problemei inflamației și durerii.

Ce este procesul:

Trebuie să fierbeți o cană de apă într-o cratiță și să adăugați în jur de 2 centimetri de ghimbir în ea. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute și apoi se strecoară amestecul. După aceea, puteți bea acest ceai de ghimbir după ce l-ați răcit puțin.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți bea acest ceai uimitor de ghimbir cel puțin de două ori pe zi.

8. Consumul de bulion de oase:

Supă pentru durerea tendonului lui Ahile

Bulionul osos este unul dintre cele mai bune tratamente pentru durerea tendonului lui Ahile la domiciliu pentru persoanele fizice. Se compune din glucozamină și condroitină care ajută la vindecarea rapidă a tendoanelor.

Ce este procesul:

Trebuie să luați aproximativ 8 uncii de bulion de os proaspăt preparat și să le consumați. Un pahar de bulion de os proaspăt preparat este în general egal cu 8 uncii din el.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți consuma un pahar de bulion de oase proaspăt preparat o dată pe zi, pentru a accelera procesul de vindecare naturală a tendinitei.

9. Sarea Epsom pentru vindecarea durerii tendonului lui Ahile:

Tendonul lui Ahile Ameliorarea durerii folosind sare Epsom

Sarea Epsom este considerată un tratament semnificativ la domiciliu pentru tendinita lui Ahile. Are puterea de a vindeca durerea, umflarea și inflamația din orice parte a corpului uman.

Ce este procesul:

Trebuie să luați un ulcior plin cu apă caldă și apoi să adăugați în ea aproximativ jumătate de cană de sare Epsom. Trebuie să turnați întregul amestec într-un castron mare și apoi să vă înmuiați picioarele în el. Trebuie să vă așezați timp de aproximativ 30 de minute înainte de a vă scoate picioarele și de a le șterge.

Cât de des faceți acest lucru:

Acest proces de tratament poate fi repetat de 2-3 ori pe zi în mod regulat.

10. Uleiul de susan ca remediu pentru tendinita lui Ahile:

Uleiul de susan este un uimitor tip de ulei care este considerat a fi unul dintre cele mai necesare remedii casnice pentru vindecarea tendinitei lui Ahile. De asemenea, ajută la reducerea inflamației și a durerii.

Ce este procesul:

Trebuie să luați o cantitate de ulei de susan și să-l încălziți puțin. După aceea, trebuie să începeți să vă masați picioarele începând de la gambă până la tocuri într-un mod blând. Trebuie să vă alergați mâinile într-un mod foarte blând de sus în jos în timp ce aplicați un pic de presiune. După aceea, trebuie să acoperiți piciorul cu o cârpă groasă și să îl lăsați așa ceva timp.

Cât de des faceți acest lucru:

Puteți aplica regulat zilnic ulei de susan pe picioare înainte de a merge la culcare noaptea.