Cum să scapi de Jock Itch prin remedii la domiciliu

Jock Itch este o infecție fungică și este, de asemenea, cunoscut sub numele de Tinea Cruris. Apare atunci când sunteți expus la un anumit tip de ciupercă. Zona obișnuită în care apare problema atât la bărbați, cât și la femei include părțile genitale, inghinală, coapsele și fesele. Odată ce apare problema, simptomele pe care le-ați putea prezenta includ descuamarea pielii, mâncărime, senzație de arsură și roșeață.

Persoanele care au un sistem imunitar slab sunt mai predispuse la această problemă decât altele. De asemenea, este important să știți că infecția este puțin contagioasă. Este incomod și destul de jenant pentru persoanele care suferă de asta. Remediile casnice și modalitățile naturale de tratament sunt menționate mai jos, care vă pot ajuta să scăpați de mâncărime într-un mediu sigur și eficient. Tot ce trebuie să faceți este să îl urmăriți cu diligența cuvenită în mod obișnuit.

Cum să scapi de remedii la domiciliu

Tratamentul remediilor casnice pentru Jock Itch:

1. Oțet de mere:

Diluați oțetul de mere în apă și folosiți-l pentru a clăti infecția. O linguriță din acest lichid poate fi utilizată în apă în acest scop. Lăsați-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute după o spălare înainte de a utiliza apă rece pentru a clăti complet. Acest lucru ar trebui făcut de 2-3 ori într-o zi pentru rezultate corecte.

2. Ulei de arbore de ceai:

Acesta este un lichid care este cunoscut pentru proprietățile anti-bacteriene și antiseptice. Uleiul de arbore de ceai are, de asemenea, câteva funcții de curățare care, cu siguranță, ajută la o scăpare bună de jock itch. Mâncărimea și inflamația pot fi, de asemenea, vindecate. Utilizați ulei de arbore de ceai pe piele direct cu o minge de bumbac de aproximativ 2-3 ori pe zi pentru rezultatele dorite.

3. Curățarea:

Este foarte important să curățați bine zonele infectate pentru a vă feri de infecție de a se răspândi și mai mult. Astfel, chiar și pentru tratamentul cu jock itch, trebuie să curățați zona cu apă rece și să o uscați foarte atent. Asigurați-vă că utilizați prosoape separate pentru zona infectată și restul corpului.

4. Alcool:

Alcoolul este un remediu minunat pentru casă și îl puteți folosi de mai multe ori pe zi pentru o curățenie și o ușurare perfecte. Pentru a urmări acest lucru, va trebui să luați alcool medicinal într-un bol, să înmuiați o minge de bumbac în el și apoi să tamponați zona infectată cu aceasta.

5. Listerina:

O cura minunata de jock itch este simpla Listerine. Puteți pur și simplu să luați niște listerină pe o minge de bumbac și apoi să tamponați zona infectată cu aceasta. La început va mânca puțin, dar apoi îți va oferi multă ușurare.

6. Oțet:

Se amestecă oțet alb cu apă în proporție de 1: 4 și apoi, cu ajutorul unei bile de bumbac, tamponează cu aceeași zonă infectată și nu o spălați. Alternativ, puteți amesteca oțet alb împreună cu ulei de nucă de cocos pentru tratamentul jock itch.

7. Înălbitor:

Un remediu foarte obișnuit pentru jock itch este cu ajutorul înălbitorului normal. Ce va trebui să faceți este să luați puțină pulbere de înălbitor și apoi să o amestecați în apa de baie pe care o veți folosi. Acum apa ar trebui să fie caldă. Înmuiați în partea infectată cel puțin 15 minute.

8. Sare:

Sarea face mult efect pentru mâncărimi și alergii, cum ar fi mâncărime. Ce trebuie să faceți este să luați pur și simplu aproximativ 250 g de sare și să amestecați cu apa de baie. Acum stai în cadă timp de aproximativ o jumătate de oră și apoi repetă asta în fiecare seară.

9. Ceapă:

Un remediu casnic sigur cu mâncărime este cu o ceapă. Pentru aceasta, va trebui să luați o ceapă și să o fierbeți ușor. După aceasta, va trebui să faceți o pastă din aceasta și să aplicați pe zona infectată și apoi să o lăsați să se odihnească. După aceasta, puteți clăti piesa.

10. Usturoi:

Aceasta are proprietăți anti-fungice, care pot ajuta foarte mult în acest caz. Luați doar câteva căței de usturoi și faceți o pastă din acestea. Acum aplicați pe partea infectată. Alternativ, puteți amesteca și căței de usturoi în ulei de măsline și să le aplicați în zonă.

11. Bicarbonat de sodiu:

Luați bicarbonat de sodiu și amestecați-l acum cu puțină apă și faceți din el o pastă netedă. Odată ce ați terminat, aplicați-o pe zona infectată și lăsați această pastă să se usuce în mod natural. Odată uscat, trebuie să vă spălați cu apă rece și apoi să-i uscați zona.

12. Ulei de cocos:

Una dintre cele mai simple modalități de vindecare a mâncărimii, puteți utiliza ulei de cocos în mod regulat chiar și pentru a preveni creșterea simptomelor. Pentru aceasta, puteți lua ulei de nucă de cocos și apoi aplicați pe zona infectată și apoi lăsați-l să se odihnească pentru o perioadă de timp și nici măcar să nu-l clătiți.

13. Amidon de porumb:

Problemele de mâncărime cresc mai mult atunci când zonele nu sunt uscate și au umiditate în zone. Luați amidonul de porumb și apoi aplicați pe zonă și apoi lăsați-l să înmoaie excesul de umiditate.

14. Făină de ovăz:

Acesta este un pic ciudat, dar un remediu dovedit absolut. Luați pudra de fulgi de ovăz și turnați pur și simplu în cada de apă caldă. Acum, în fiecare seară, înmuiați timp de aproximativ o jumătate de oră și până când simptomele scad absolut.

15. Pulbere pentru bebeluși:

Aceasta este o varietate ușoară de pulbere și nici măcar nu afectează deloc pielea uscată. Luați doar pulberea pentru bebeluși și apoi aplicați-o pe piele, astfel încât să păstreze umezeala și simptomele alergiilor și mâncărimile tot timpul.

16. Lumina soarelui:

Acesta este un remediu vechi, deoarece oamenii de multă vreme știu că lumina soarelui are proprietăți naturale anti-bacteriene și anti-fungice care ajută la distrugerea tuturor bacteriilor care sunt cauzele mâncărimilor și alergiilor. Puteți merge în lumina soarelui timp de ceva timp în fiecare dimineață pentru cele mai bune rezultate.

17. Dragă:

Acesta este, de asemenea, un remediu foarte vechi pentru problemele cu mâncărime. Este foarte ușor de urmărit și. Ce trebuie să faceți este să luați sticla de miere de pe rafturi, să luați puțină mână și să aplicați ușor pe zona alergică și să o lăsați să se odihnească timp de o jumătate de oră..

18. Săpunuri medicinale:

Este foarte important să vă schimbați săpunul atunci când sunteți afectat de mâncărime și să folosiți un săpun pe bază de plante și medicament. De asemenea, asigurați-vă că nimeni nu folosește același săpun, deoarece poate răspândi infecția și mai mult.

19. Uscător de păr:

Acesta este un remediu foarte ușor și obișnuit pentru a menține zona pielii curată și o puteți folosi în mod regulat. Va trebui doar să vă asigurați că îl utilizați în siguranță. Înseamnă că nu trebuie să sufli uscătorul foarte aproape de zona infectată.

20. Ulei de mentă:

Știm cu toții că uleiul de mentă este o parte a întregului kit de aromoterapie și este unul dintre uleiurile esențiale utilizate pentru terapii. Acum, pentru a vindeca mâncărimea, puteți lua câteva picături de ulei de mentă și apoi aplicați pe zona infectată după baie în fiecare zi..

21. Ulei de iasomie:

Combinația de ulei de iasomie și ulei de portocale este foarte eficientă atunci când vine vorba de ameliorarea ușoară a mâncărimilor. Doar amestecați ambele în cantități egale și apoi aplicați-le direct pe zonele alergice pentru a scăpa de inflamație.

22. Ulei de mușețel:

Acest ulei este cunoscut de ani de zile datorită proprietăților sale de răcire și, prin urmare, este o idee bună și în acest scop. Pur și simplu luați o minge de bumbac și apoi aplicați pe zona infectată pentru o răcire și o ușurare rapidă a iritației.

23. Semințe de fructe de struguri:

Acesta nu este un remediu foarte popular, ci un foarte bun pentru mâncărime. Ce puteți face este să luați și să măcinați semințele și apoi să aplicați pe zone sau să folosiți loțiuni pe bază de plante și spălări cu extracte de semințe de struguri în ele.

24. Aloe Vera:

Aceasta are proprietăți antiinflamatorii naturale și, prin urmare, este foarte bună pentru mâncărime. Puteți folosi jeleul de Aloe Vera direct pe zonele infectate sau puteți folosi orice produse cosmetice cu extracte de Aloe Vera în ele.

25. Lenjerie de corp:

Utilizarea lenjeriei intime curate și de bumbac este extrem de importantă. Asigurați-vă că alegeți lenjerie de bumbac și lenjerie foarte curată în comparație cu orice elastic și nailon pentru cele mai bune rezultate.

Jock mâncărime sunt probleme foarte frecvente atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor, iar tratamentul jock itch nu este cunoscut de mulți oameni. Aceasta este ca o oportunitate pentru tine de a cunoaște lucrurile și de a începe să le folosești.