5 moduri de a scăpa de mirosurile casnice

Fiecare casă are un miros. Poate fi un miros de gunoi, miros de animal de companie sau chiar miros de ciupercă. Uneori, oricât ai avea grijă de casa ta, totuși se umplu de unele mirosuri. S-ar putea să încercați să curățați totul și să vă pulverizați parfumul preferat pentru a masca mirosul gospodăriei, dar asta nu funcționează întotdeauna, deoarece deranjul unui miros se strecoară chiar înapoi. În acest caz, veți dori să ajungeți direct la sursă pentru a scăpa odată de această duhoare odată pentru totdeauna.

Cele mai bune moduri de a scăpa de mirosurile casnice:

Iată cum puteți face ca casa dvs. să miroasă mai proaspătă.

1. Obțineți un purificator de aer:

Elementele dăunătoare obișnuite din interiorul casei dvs. includ praf, mătreață pentru animale de companie, umiditate, mucegai, polen, azbest, gaz radon, precum și fum secundar. Mai mult, invitați poluanții în aer liber în casa dvs. de fiecare dată când deschideți o ușă sau chiar o fereastră. Acești poluanți dăunători sunt prinși în interiorul casei dvs. și devin o parte a aerului pe care îl respirați. Purificatorii de aer funcționează pe un principiu comun de prelucrare a aerului din jurul lor, eliminarea contaminanților și apoi eliberarea de aer curat și proaspăt. tu să respiri. Poti cumpărați purificator de aer online la cele mai bune preturi. Purificatoarele de aer KENT sunt unul dintre cele mai bune purificatoare disponibile pe piață.

2. Miroase spălate cu mașină de spălat vase și mirosuri alimentare:

Puteți scăpa de mirosurile temporare de bucătărie, cum ar fi pâine prăjită arsă și mâncare prăjită, pur și simplu pornind ventilatorul de evacuare, deschizând ferestrele sau pulverizând un odorizant de cameră. cupă sigură cu oțet alb, așezați-o pe raftul de sus și rulați-o printr-un ciclu fără vase. Mirosul oțetului vă va deranja o oră sau ceva, dar după aceea, toate mirosurile mașinii de spălat vase vor dispărea. De asemenea, dacă gătești o mulțime de mâncare prăjită sau picantă, mirosurile de mâncare se pot înrădăcina în dulapurile tale. Puteți pur și simplu să spălați acest miros cu apă caldă și săpun. Dar pentru o ușurare imediată după gătit, puteți fierbe o ceașcă de oțet. Vaporii care se eliberează în atmosferă taie celelalte mirosuri.

3. Încetează mirosul animalelor de companie cu cărbune:

Cărbunele activ este o formă de carbon care a fost „activat” pentru a-l face extrem de poros. Acest cărbune ajută la absorbția unei game de mirosuri rele, în special a celor cauzate de animale de companie. Tot ce trebuie să faceți este să îl puneți în jurul coșului de gunoi pentru a ajuta la eliminarea puturii.

4. Eliminați mirosurile de mucegai ale mașinii de spălat:

Deoarece ușa unei mașini de spălat cu încărcare frontală este întotdeauna sigilată atât de strâns, aerul nu circulă niciodată în interior. Acest lucru permite mucegaiului și ciupercii să crească și să ducă la spălătorie. Puteți spăla mucegaiul și mirosul urât rularea unui ciclu cu aproximativ două căni de înălbitor și apă fierbinte. De asemenea, este recomandat să vă lăsați ușa deschisă între spălări.

5. Adăugați lămâi la eliminarea gunoiului și dezodorizați frigiderul:

Doar pentru că ați pus toate deșeurile din bucătărie la coșul de gunoi, nu înseamnă că trebuie să miroase. Puteți elimina puturile de gunoi tăind lămâi, portocale sau lămâi și aruncându-le în gunoi. Citricele au tendința de a scăpa de cele mai multe mirosuri. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți folosi oțet alb cu apă rece. Cea mai eficientă soluție pentru a scăpa de mirosurile frigiderului este să puneți bicarbonat de sodiu pe un raft sau de-a lungul spatelui frigiderului. Puteți schimba acest lucru o dată pe an și asigurați-vă că îl țineți departe de legume, deoarece bicarbonatul de sodiu prezent în bicarbonat de sodiu poate provoca șlefuirea rapidă a legumelor cu frunze verzi. Bicarbonatul de sodiu are o proprietate chimică unică de a absorbi și atrage mirosurile rele.