Cum să ai grijă de soțul tău?

Dacă știi să fii cel mai bun prieten al soțului tău, nu ai nevoie de o oglindă care să îți spună cât de frumoasă ești. O căsătorie este binecuvântată atunci când atât soțul, cât și soția se iubesc și se respectă reciproc. Ar fi ca niște prieteni care se înțeleg și se ascultă, mergând pe calea vieții prin urcușuri și coborâșuri, ținându-se reciproc puternici. Acesta este motivul pentru care atunci când apar probleme în căsătorii; este mai bine să ne confruntăm unii cu alții într-o manieră rece și compusă, să stăm și să vorbim despre asta și să ajungem la o soluție în curând. Când acest lucru se face cu tact și har, răbdare și înțelepciune, ar exista multă dragoste și înțelegere care se întâmplă atunci când se caută soluții.

Sfaturi:

1. Descoperă ce te motivează să-l iubești mai mult? Folosiți alegerea corectă a cuvintelor atunci când vă adresați lui. Încearcă să nu aduci nimic care să-l rănească, să-i deschizi o rană veche, să-l dobori în public, să abuzezi de unicitatea și integritatea lui cu tine sau să-l obligi să te izoleze de el

2. Atitudinea și pofta ta de viață sunt cele care l-au adus aproape de tine. Arată-i că îți pasă, îl respecți și fă-l să înțeleagă într-un mod iubitor că respectul este reciproc. Nu-l respira niciodată pe spate, mai degrabă motivează-l și încurajează-l să ia viața cu toată pofta.

3. Fiți acolo la locul potrivit și la momentul potrivit, pe cât posibil. Soțul tău vrea să-și vadă cel mai bun prieten, care este tu atunci când câștigă un premiu sau când ține un discurs de încălzire a inimii. Chiar dacă există diferențe între voi doi, sortați-le în privat și nu vă spălați niciodată lenjeria murdară în public. Ar putea fi mulți vulturi acolo care așteaptă să te părăsească și tu să-l lași, nu-i lăsați să aibă nicio șansă.

Femeile sunt sensibile în mod natural la situații și condiții, dar nu lăsați acest lucru să vă afecteze, mai ales când știți că sunteți singurul pe care îl are în această lume. Înțelegeți punctul lui de vedere și, de asemenea, faceți-l să-l înțeleagă pe al vostru. Clarificați orice doriți cu întrebări, nu prea multe în același timp. Respectă-i punctele de vedere și permite-i să te audă și pe tine.

4. Fii prietenos atunci când iei decizii pentru el, cunoaște-i limitele și în ce măsură poate rezista. Nu-l presionați să facă ceva ce nu-și permite să facă. Amintiți-vă, el este un furnizor și nu un aparat care vă poate zdrobi capriciile și fantezii în permanență.

5. În timp ce aveți grijă de el, izolați problemele care îl rănesc cel mai mult, îngropați-i undeva adânc. Iată ce fac cei mai buni prieteni unii pentru alții, fii acel cel mai bun prieten pe care l-a dorit întotdeauna și să-l facă LU peste TINE pentru moment; cândva, el va face același lucru.

6. Nu vă plângeți sau vă răsfățați că vine acasă târziu în fiecare zi, într-adevăr nu știți cum a fost ziua lui, deoarece el nu știe de ce vă răsunați sau vă plângeți și voi. Nu judecă situațiile sale și nici el nu te-ar judeca

Cuvinte finale:

O căsătorie înseamnă a-ți înțelege cel mai bun prieten, pe cineva pe care îl iubești și îl îngrijești. Asigurați-vă că, la sfârșitul zilei, dacă conflictele încă nu-și văd sfârșitul, căutați ajutor profesional pentru același lucru. Vorbește-i așa cum ar face un prieten când ai fost rănit, el are nevoie de îngrijire tandră din când în când și are încredere într-un bărbat care să nu ceară niciodată ceva.

Ține-l fericit, arată-i cine este cel mai bun prieten.