Top 9 modele și modele speciale Rangoli!

1. Kundan Rangoli:

Kundan Rangoli

Realizat din cele mai fine margele colorate, acest rangoli Kundan este foarte ușor de făcut. Tot ce aveți nevoie sunt mărgele gata preparate și un adeziv lipit pentru a da viață creațiilor dvs. lucrate manual. Începeți prin așeza suportul central Diya și apoi acoperiți-l cu perle false și mărgele colorate.

2. Rangoli de frunze de mango:

Designuri speciale Rangoli Rangoli cu frunze de mango

Având în vedere că frunzele de mango sunt considerate întotdeauna sfinte, acest design rangoli asigură faptul că este utilizat într-un mod foarte special pentru un design rangoli. Se poate implementa acest design folosind haine colorate strălucitoare (care pot fi înlocuite cu flori) și înconjurându-l cu frunze de mango în jur.

3. Rangoli din pene de păun:

Designuri speciale Rangoli Rangoli din pene de păun

Vorbim despre modele artistice speciale rangoli și acesta câștigă titlul. Nu este nimic mai bun decât o pană de păun care aduce indirect frumusețea și frumusețea păsării naționale din India. Există atât de multe moduri de a proiecta acest rangoli. De la culori la folosirea unei pene de păun reale, cu cât aveți mai mult timp, cu atât mai inovator puteți obține cu aceasta.

4. Rangoli cu flori și apă:

Modele speciale Rangoli Rangoli cu flori și apă

În cazul în care nu doriți cu adevărat să vă faceți o mizerie în interiorul și pardoseala dvs. cu culori care lasă o pată, aceasta este calea dvs. de a vă pregăti în continuare casa. Folosiți fântâna mare de flori de bază pentru ziua respectivă și turnați toate cele mai frumoase flori strălucitoare în ea și folosiți apa pentru a le menține proaspete, iar casa dvs. miroase a paradisul său de pe Pământ.

5. Corner Rangoli:

Designuri speciale Rangoli Corner Rangoli

Mai ales lăsate în pace, colțurile sunt cele mai neglijate zone ale oricărei case. Dar un rangoli acolo merge întotdeauna bine cu Diyas mari sau piese de spectacol antice. Așezați-le pe o parte și acoperiți zona din jur cu un design frumos și atrăgător. Există atât de multe modalități de a explora astfel fiecare colț și colț al casei.

6. Rangoli de legume:

Modele speciale Rangoli Rangoli vegetale

Așadar, chiar când ați crezut că nu mai aveți idei pentru o lucrare inovatoare în acest festival, aceasta este capodopera care vă va salva de dilema dumneavoastră. Scoateți toate legumele pe care le puteți din frigider și pe podea într-un model uluitor și iată că noul dvs. rangoli „foarte diferit de obicei” este aici.

7. Bangle Rangoli:

Designuri speciale Rangoli Bangle Rangoli

Dacă vechile tale brățări nu ți se potrivesc, gândește-te înainte de a le arunca. Ai putea întotdeauna să-l transformi în așa ceva productiv – cum ar fi să faci un rangoli! Acum, cine s-ar fi gândit la asta? Acesta este exact motivul pentru care acest rangoli special ajunge la această listă.

8. Peisaj Rangoli:

Modele speciale Rangoli Peisaj Rangoli

Rangolis este o modalitate excelentă de a arăta cât de inventiv puteți obține. Așa că ieși din caietul tău de desen în timp ce faci din podea pânza ta pentru noul tău peisaj. Culorile ar trebui să fie alese inteligent, astfel încât să contrasteze interiorul dvs. și astfel să arate uimitor de izbitoare.

9. Bun venit Rangoli:

Modele speciale Rangoli Bun venit Rangoli

Destinat strict pentru intrarea în casa ta, acest rangoli este într-adevăr special, deoarece va fi prima impresie pe care oaspeții tăi o primesc de la tine. Gândiți-vă la ceva frumos, dar atrăgător și sunteți bine să mergeți. Folosește culori permanente strălucitoare și folosește adeziv în timp ce mergi pentru a-l menține blocat pe podea pentru o perioadă mai lungă de timp.

În zilele noastre nu se poate scăpa de un rangoli în festivaluri. Deci, ia o pauză de la cele simple și încearcă ceva diferit. Recunoștința pe care o primiți pentru același lucru vă va merita în totalitate timpul.