9 modele speciale Raksha Bandhan Rangoli pentru 2021!

Raksha Bandhan este celebra sărbătoare și festival anual. Femeile sau fetele oferă bumbac special confecționat o brățară fratelui care o tratează, o susține sau o îndrumă ca pe un frate. Rakhi este tipul de protecție al nodului și acest lucru este ca o promisiune a fratelui care își susține viața surorii sale. Raksha Bandhan este legătura emoțională dintre frați. Această zi de sărbătoare este o zi specială pentru toți frații și surorile, modelele rangoli pentru Rakhi fac parte din această zi pe care o fetiță mică pentru femeile expertelor le place să o facă în această zi. Prin acest articol, sunt compilate și prezentate modele de rangoli de top Raksha Bandhan pentru a vă face casa mai frumoasă în ziua rakhi.

Cele mai bune modele Rangoli pentru Rakhi cu imagine:

Obțineți materialul dvs. preferat pentru a proiecta rangoli pentru Rakhi și încercați aceste 9 modele de rangoli pentru Raksha Bandhan, invitați-l fericit pe fratele dvs..

1. Design simplu Raksha Bandhan:

Design simplu Raksha Bandhan

Raksha Bandhan este sărbătoarea care face legătura emoțională sigură între relația soră și frate. Rangoli va fi o alegere excelentă pentru a face o zi specială la festival. Pe o suprafață plană, designul simplu Raksha Bandhan rangoli cu o ofertă de dorință în marathi vă poate ajuta să vă prezentați dorința în cuvinte.

2. Minunat design frumos Rangoli:

Design minunat Rangoli minunat

Acesta este un model de rangoli care este util pentru designerii creativi și, de asemenea, pentru designul de rangoli special Raksha Bandhan. În ziua Rakhi, puteți face acest tip de design folosind degetele în mișcare în curbă. Mijlocul are un design de tip flori de lotus, cu vopsele circulare în interiorul nămolului. Acesta este un rangoli deosebit de bun pentru Rakshabandhan. Culorile mixte pot da un atașament clasic în ziua Rakhi.

3. Raksha Bandhan Rangoli colorat:

Colorat Raksha bandhan Rangoli

Dacă aveți un spațiu mic în fața intrării ușii, atunci puteți încerca rangoli pătrate de culoare albastru închis, de design rakhi, folosind culori închise mixte, puteți atrage atenția rudelor sau oaspeților. Diferite nuanțe cu simbolul Rakhi și menționarea citatului Raksha Bandhan pot obține o apreciere de către fratele tău.

4. Simbol Rangoli în ziua Rakhi:

Simbol Rangoli în ziua Rakhi

Rakhi este principala sărbătoare din cultura hindusă și definește atașamentul emoțional dintre frate și soră. Puteți utiliza simbolul rakhi în rangoli, care este cea mai bună opțiune dacă sunteți începător în proiectarea rangoli. Încercați și acest design simplu și ușor cu diferite culori și modele.

5. Ganesha Rangoli pe Raksha Bandhan:

Ganesha Rangoli pe Raksha bandhan

Fetele acelea care nu au niciun frate și vor să sărbătorească Raksha Bandhan; atunci Lordul Ganesha este cea mai bună alegere pentru a-l face fratele tău. Ganesha rangoli îți oferă un efect pozitiv asupra gândirii tale. Folosirea culorii verzi pe rangoli vă poate face ziua Raksha Bandhan cu siguranță specială.

6. Design de flori de gălbenele pe Raksha Bandhan:

Design de flori de gălbenele pe Raksha bandhan

Dacă nu aveți niciun obiect rangoli acasă, atunci nu trebuie să vă faceți griji, puteți încerca să faceți un rangoli folosind materialul disponibil. Obțineți flori pentru a crea un design special de rangoli pe Raksha Bandhan. Acest design oferă un aspect proaspăt la ușă, florile de culoare galbenă și roșie vor fi utile pentru acest rangoli. Încearcă-l sigur.

7. Rangoli special pentru a ne reuni pe Raksha Bandhan:

Rangoli special pentru a ne reuni pe Raksha Bandhan

Multor oameni le place să-și sărbătorească festivalurile cu familia și planifică în funcție de această întâlnire. Dacă faceți o zi specială pe Raksha Bandhan, atunci creați un rangoli special Raksha Bandhan folosind acest design. Oamenii cărora le place să se alăture acestei funcții în sală sau la banchet, apoi la intrarea în sală puteți pune acest design cu culorile preferate. Poate arăta puțin greu de proiectat, dar puteți lua ajutor celorlalți designeri experți rangoli.

8. Creativ Raksha Bandhan Rangoli:

Creativ Raksha Bandhan Rangoli

Obțineți gândirea dvs. creativă în designul rangoli; acesta va fi o alegere bună pentru degetele tale creative. Puteți utiliza o formă circulară și ovală simplă a modelului folosind degetele. Obțineți acest design cu cotația dorită. Fă-l să strălucească cu alte culori; nu uitați să desenați marginea întunecată pentru design.

9. Puncte florale Rangoli simple:

Puncte florale Rangoli simple

Copii mici care sunt foarte încântați de ziua Raksha Bandhan și doresc să încerce designul rangoli în ziua Raksha Bandhan, atunci pot încerca acest design floral la nivel de începător. Se vor bucura cu siguranță de acest tip simplu de rangoli. Aceste modele de rangoli pentru Rakhi vor fi o idee bună pentru a fi fericiți cu părinții și fratele tău.

Rezumat:

Relația dintre frate și soră este mută; nu le poți menționa într-un singur cuvânt. Cineva este cu mine este promisiunea de la frate la sora lui. Desenele Rangoli pentru Rakhi sunt principalul tip de idee creativă care exprimă dorințe în loc de cuvinte.