9 modele speciale de 15 puncte Rangoli de încercat în 2021

Vorbind despre Rangolis, există mai multe modele care au apărut până în prezent. Cele mai bune sunt cele care folosesc rangul de 15 puncte. Dacă sunteți în căutarea unor modele interesante, puteți consulta paragrafele următoare.

1. Bird Dot Rangoli Design:

Bird Dot Rangoli Design

Păsările sunt unele dintre cele mai minunate și unice creaturi din lume. Crearea unui Rangoli care proiectează frumusețea acestor specii magnifice, care să folosească puncte este sigur că va arăta super fabulos. Puteți folosi culori strălucitoare și vesele precum galbenul și verdele și puteți desena modele și modele fanteziste în centru pentru a evidenția și a accentua frumusețea acestuia.

2. Design simplu cu 15 puncte:

Design simplu de 15 puncte

Designul simplu cu 15 puncte, verde și roz, arată minunat în aspect. Combinația de culori este frumoasă și subtilă. Modelele și modelele utilizate sunt, de asemenea, foarte elegant și atractiv. Acest tip de design nu ocupă prea mult timp și poate fi realizat acasă fără ajutorul unui profesionist.

3. Fish 15 Dot Rangoli Design:

Fish 15 Dot Rangoli Design

Aceste modele Rangoli cu 15 puncte au un aspect foarte frumos și artistic. Desenarea a patru pești cu modele florale fantezie în lateral și centru arată unic și minunat. De asemenea, puteți adăuga câteva puncte colorate pentru a accentua simplitatea și frumusețea acestui design Rangoli. Puteți face acest lucru și pentru o competiție Rangoli.

4. Design complex 15 puncte Rangoli:

Design complex Rangoli cu 15 puncte

Designul complex Rangoli cu 15 puncte este foarte elegant și necesită ajutorul unui profesionist. Imaginea a patru lotusuri uriașe și a unor flori destul de purpurii chiar lângă ea este pur și simplu uimitoare. Modelele proaspete și complicate din centru arată superb. Acest design este foarte atrăgător pentru ochi și vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente.

5. Design elegant Rangoli cu 15 puncte florale:

Design elegant Rangoli cu 15 puncte florale

Elegantul Rangoli cu 15 puncte florale este foarte bine definit și format. Combinația de culori folosită este foarte ușoară, dar frumoasă. Modelul rangoli ar putea arăta foarte simplu, dar nu este atât de simplu de realizat. Îl puteți crea acasă sau îl puteți folosi pentru a oferi oaspeților dvs. o primire foarte caldă și plină de inimă. Designul este, fără îndoială, un câștigător.

6. Artistic 15 Dot Rangoli Design:

Artistic 15 Dot Rangoli Design

Pentru a desena un design artistic Rangoli folosind 15 puncte, tot ce aveți nevoie este ajutorul unui profesionist, câteva culori și inovație. Deoarece florile sunt cele mai populare modele utilizate, le puteți crea cu ușurință. Asigurați-vă că desenele pe care le creați par atractive și dețin, de asemenea, o semnificație specială. Asigurați-vă de culorile pe care le utilizați, deoarece acestea adaugă viață desenelor dvs. Rangoli.

7. Kashmiri 15 Dot Rangoli Design:

Kashmiri 15 Dot Rangoli Design

Un design Kashmiri Rangoli care folosește 15 puncte este cel mai bun care poate fi văzut până în prezent. Pentru aceasta sunt folosite mai multe culori, iar aspectul acesteia este remarcabil. Puteți folosi albastru și portocaliu pentru a umple culorile florilor din centru și pentru a crea lotusuri și flori violet deschis la exterior. Foloseste frunze verzi pentru a-i da un aspect natural.

8. Professional 15 Dot Rangoli:

Professional 15 Dot Rangoli

Designul profesional 15 puncte Rangoli este unul dintre cele mai bune modele care pot fi văzute. Imaginea seamănă cu cărămizile portocalii care se usucă sub soare. Puteți folosi culori strălucitoare precum roz, albastru și verde pentru a face să pară prezentabil.

9. Diamond 15 Dot Rangoli:

Diamond 15 Dot Rangoli

Designul cu 15 puncte de diamant este destul de similar cu forma diamantelor. Stelele de culoare verde din mijloc arată, de asemenea, strălucitoare și captivante. Acest design, în ansamblu, este foarte elegant și poate fi realizat cu ajutorul unui profesionist.