9 modele renumite gujarati Rangoli care sunt estetice

Gujarati sunt renumiți în țară pentru rangoli lor strălucitori și frumoși. Este o parte integrantă a culturii și tradiției lor și este, de asemenea, ceva pentru care sunt cunoscuți în toată țara. În ultimii ani, au apărut multe noi modele de rangoli gujarati. Toate au un aspect unic și atractiv. Dacă sperați să realizați un design care să fie în stil gujarati, ar trebui să consultați paragrafele următoare, unde au fost înscriși unii dintre cei mai buni. Toate sunt frumoase.

Modele simple și recente Gujarati Rangoli:

Găsiți aici cele mai bune modele de rangoli gujarati

1. Designuri florale gujarati Rangoli:

Modele Rangoli Gujarati

O idee excelentă pentru un design Rangoli Gujarati va fi cea care include ceva la fel de frumos ca florile. Puteți folosi petale de trandafir și frunze verzi pentru aceasta. Folosește-ți formele preferate și poți crea ceva la fel de uimitor ca acesta. De asemenea, utilizați lămpi luminoase pentru a înconjura Rangoli. Va fi foarte natural și autentic.

2. Design spectaculos Rangoli Gujarati:

Design spectaculos Rangoli Gujarati

Un design Rangoli care arată spectaculos vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente. Dacă sunteți în căutarea a ceva luminos și frumos, puteți utiliza acest design pentru a se potrivi scopului dvs. Utilizați o mulțime de culori strălucitoare, cum ar fi albastru, roșu, galben, roz și negru și desenați forme geometrice comune, cum ar fi cea de mai sus. Chiar dacă necesită multă muncă grea, cu siguranță veți obține rezultate bune.

3. Papad Gujarati Rangoli Design:

Papad Gujarati Rangoli Design

Cine știa că poți folosi Papad pentru a face un design cool rangoli? Ei bine, Gujarati sunt o comunitate foarte inovatoare și au folosit câteva dintre delicatese lor preferate pentru a crea acest minunat Rangoli. De asemenea, puteți utiliza alte articole, cum ar fi bețe de aur sau obiecte colorate de prăjit, pentru a crea această piesă de artă unică.

4. Peacock Gujarati Rangoli Design:

Peacock Gujarati Rangoli Design

Gujarat este renumit pentru viața sălbatică și speciile sale frumoase. Cea mai bună aici este pasărea națională a Indiei, păunul. Puteți crea un design excelent folosind această pasăre superbă și puteți lua cu siguranță premiul. Folosiți ceva la fel de neobișnuit ca tablele și umpleți-le cu culori atractive și luminoase. Vei fi uimit de cât de grozav arată.

5. Proiectare Diya Gujarati Rangoli:

Diya Gujarati Rangoli Design

Un design Rangoli fără Diyas, în special în timpul Diwali, va fi cu siguranță incomplet. De data aceasta, creați un design care să arate imagini minunate ale lui Diyas. Sunt foarte potrivite pentru ocazie. De asemenea, puteți pune o lampă chiar în centru pentru a spori frumusețea acestui design.

6. Cel mai bun design gujarati Rangoli:

Cel mai bun design gujarati Rangoli

Acesta este unul dintre cele mai bune modele de rangoli gujarati. Arată unic și atractiv.

7. Design simplu Rangoli Gujarati:

Design simplu Rangoli Gujarati

Puteți face un design simplu Gujarati Rangoli folosind șabloane. Creați-vă formele preferate și umpleți-le cu culori strălucitoare. Puteți folosi verde și roz dacă faceți flori. Cu toate acestea, rămâneți la realizarea unui design floral, deoarece acesta arată simplu, sigur, natural și foarte frumos.

8. Minunat Gujarati Rangoli Design:

Superb Gujarati Rangoli Design

Dacă organizați un eveniment masiv în timpul sezonului festiv și căutați un design Rangoli, atunci acesta va fi cel perfect pentru dvs. Folosiți pene de păun și câteva modele autentice pentru a o înconjura. Puteți folosi portocaliu solid pentru fundal și înconjurați-l cu flori.

9. Ganesh Gujarati Rangoli:

Ganesh Gujarati Rangoli Design

În timpul Diwali, oamenii caută de obicei un design care să scoată în evidență starea de spirit festivă. Dacă sunteți unul dintre ei, ar trebui să utilizați cu siguranță Ganesh Gujarati Rangoli Design. Este foarte popular și a fost folosit în mai multe case. Imaginea glorioasă a Lordului Ganesh în centrul Rangoli pare remarcabilă și de bun augur. Designul este un câștigător sigur.