9 modele preferate de desene animate Rangoli cu imagini!

Rangoli este o formă tradițională de artă populară indiană. Cu toate acestea, odată cu toate schimbările care vin în tradiții, desenele rangoli au suferit și o transformare! Nu ne mai ținem doar de modele florale, animale sau cuvinte sfinte și modele abstracte. Abilitatea producătorilor de rangoli a crescut astfel încât acum folosesc acele pulberi fine pentru a înfățișa scene din viața Domnului Krishna, forme întregi de alte zeități și imagini ale desenelor animate pe care le iubesc! Aceste rangoli de desene animate sunt mai complicate decât formele tradiționale și arată drăguț și atractiv. Dar le lipsește frumusețea tradițională a desenelor abstracte.

9 cele mai bune modele de desene animate Rangoli cu imagini:

Iată o listă cu cele mai bune modele de desene animate rangoli cu fotografii pentru tine care sunt foarte atractive și ademenitoare atât pentru copii, cât și pentru adulți.

1. Daisy Duck Cartoon Rangoli Design:

Daisy Duck Cartoon Rangoli Design

Una dintre cele mai faimoase desene animate din epoca sa este familia Mickey Mouse creată de Walt Disney. Unul dintre membrii cheie ai acestei familii a fost rața margaretă, iubita raței Donald. Cu arcurile ei drăguțe, coada înfiorătoare și ciocul larg, arată drăguță ca întotdeauna.

2. Tom și Jerry Desene animate Rangoli Designs:

Tom și Jerry Cartoon Rangoli Designs

Cine nu a auzit de Tom și Jerry și de escapadele lor! Acesta este un desen animat care a fost acolo de pe vremea părinților noștri și încă nu și-a pierdut farmecul. Un desen animat tăcut, cu doar muzica și expresiile lui Tom și Jerry pentru a-și transmite dialogurile, acest desen animat este hilar și este un favorit excelent printre mulți din întreaga lume! Un design rangoli cu Tom și Jerry în el arată excelent pentru petrecerea de Anul Nou!

3. Dora The Explorer Rangoli Design:

Dora Explorer Rangoli Design

Dora, exploratoarea, este un desen animat pentru copii care se difuzează în nickelodeon. Chiar și cei care nu au văzut acest desen animat au auzit cu siguranță de el. Dora este un serial educațional, iar copiii par să o iubească în ciuda faptului că doar încearcă să-i învețe lucruri. Dora rangolis este mai ușor de realizat în comparație cu celelalte personaje de desene animate.

4. Shin Chan Cartoon Rangoli Designs:

Shin Chan Cartoon Rangoli Designs

Shin-chan este un desen animat japonez care este noul favorit printre copii. A fost interzis și reintrodus în țară de multe ori. A fost interzisă și în numeroase gospodării! Deși extrem de drăguț, nu există nicio îndoială că caracterul obraznic al shin chan are un efect negativ asupra copiilor. Caracterul Shin chans este din nou mai simplu și mai ușor de realizat. Shin-chan rangolis arată drăguț și nu reușește niciodată să atragă atenția copiilor. Acesta este un design de rangoli de desene animate foarte perfect pentru ziua de naștere fericită.

5. Desene animate Chota Bheem Rangoli Kolam:

Desene animate Chota Bheem Rangoli Kolam

Chota bheem este o portretizare a legendarului bheem din epopeile indiene. Bheem era cunoscut pentru puterea brută a mușchilor săi, precum și forța caracterului său. Bheem este iubit de toți copiii care îl urmăresc și ar fi astfel un subiect excelent pentru un rangoli. Acesta este designul desenului liber Rangoli Kolam cu culori vii.

6. Noi modele Mickey Cartoon Rangoli:

Noi modele Mickey Cartoon Rangoli

Mickey Mouse este cea mai bună creație a lui Walt Disney! Mickey Mouse este renumit nu doar pe un anumit continent, ci pe tot globul. Cine nu a auzit de Mickey Mouse? Deci, în timp ce Mickey ar fi un subiect excelent pentru un rangoli, este și unul care va fi ales de mulți.

7. Easy Cartoon Angry Birds Rangolis:

Easy Cartoon Angry Birds Rangolis

„Angry Birds” este un joc arcade care a luat întreaga lume a jocurilor pe calculator și a desenelor animate într-un vârtej. Fiecare copil a jucat acum acest joc de cel puțin câteva ore. Tricouri, cutii pentru creioane, creioane, pixuri și alte mărfuri sunt solicitate peste tot. Aceste imagini sunt drăguțe, iar culorile lor atractive le fac subiecte perfecte pentru desenele rangoli! Deși ar trebui să fii avertizat, acestea nu sunt la fel de ușor de realizat pe cât arată.

8. Abstract Cartoon Rangolis:

Abstract Cartoon Rangolis

Desenele de rangoli cu desene animate pot fi folosite și pentru a transmite mesaje mai profunde! Nu trebuie doar să includă personaje celebre de desene animate. Ele pot fi simple caricaturi, simboluri ale unității, păcii și așa mai departe. Puteți face acest tip de desen animat rangoli pentru Diwali.

9. Cute Dog Dog Rangoli:

Cute Cartoon Dog Rangoli

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, iar majoritatea copiilor îi adoră. Chiar și cei speriați sunt de acord că imaginile sunt drăguțe. Acest design este simplu și totuși deloc ușor de realizat!