9 modele frumoase Mickey Mouse Rangoli cu imagini

Personajele de desene animate sunt întotdeauna alegerea preferată a copiilor. Acum a crescut o nouă tradiție de a face Rangoli cu fiecare ocazie. Cele mai populare modele sunt de personaje de desene animate precum Chotta beam, Mickey Mouse, Tom și Jerry și multe alte personaje de desene animate. Desenele Mickey Mouse Rangoli sunt unul dintre cele mai populare modele dintre ele.

Cele mai populare modele Mickey Mouse Rangoli cu imagini:

Aici puteți găsi câteva modele populare Rangoli. Aceste modele sunt ușoare, iar copiilor le va plăcea.

1. Mickey Mouse Rangoli din pudră de cristal:

Mickey Mouse Rangoli din pudră de cristal

A-ți întâmpina oaspetele Mickey Mouse Rangoli este cea mai bună idee. Acesta este realizat din sare cristalină simplă și pulberi de culoare. Puteți desena mai întâi un contur și puteți completa culorile corespunzătoare. Designul este ușor și copiilor le va plăcea. Scrieți un mesaj de bun venit deasupra acestuia.

2. Design unic Rangoli:

Design unic Rangoli

Desene animate Mickey Mouse Rangoli este una dintre alegerile bune pentru a-ți face copiii fericiți. Puteți încerca acest lucru în orice festival și ocazie. Acest Rangoli este făcut din pulberi de culoare și este foarte colorat, de asemenea. O puteți desena cu ușurință fără talente artistice.

3. Mickey Mouse Rangoli cu puncte:

Mickey Mouse Rangoli cu puncte

Puteți crea cu ușurință imagini Mickey Mouse pentru Rangoli folosind puncte. Acesta este un design simplu și nu trebuie să folosiți multe culori aici. Singura culoare pe care trebuie să o folosiți este albul și puteți scrie dorințe de festival pe el. Nu este nevoie să ai talent artistic. Puteți pur și simplu să-l desenați folosind pulbere albă.

4. Simplu Mickey Mouse Rangoli:

Simplu Mickey Mouse Rangoli

Puteți desena cu ușurință această imagine epică Mickey Mouse Rangoli. Verificați online un tutorial video și utilizați culori simple pentru a-l umple. Un mesaj de bun venit va fi mai atractiv. Este cel mai popular design dintre toate celelalte personaje de desene animate. Aceste modele de modele Mickey Mouse rangoli fac foarte simplu.

5. Design colorat Rangoli:

Design Rangoli colorat

Dacă sunteți în căutarea unei varietăți Rangoli de Mickey mouse, aici este o alegere bună. Le puteți desena cu ușurință folosind culori minime. Decorați-vă casa la orice festival cu un mesaj de bun venit sau dorințe de festival deasupra acestuia. Folosiți două sau trei culori pentru a finaliza designul. Designul vă va atrage copiii și le vor plăcea foarte bine.

6. Ziua de naștere Rangoli Design:

Ziua de naștere Rangoli Design

Când vine vorba de modele Rangoli de Mickey Mouse, puteți alege acest design simplu. Cu această ocazie, vă puteți bucura copiii folosind acest design simplu Rangoli. Nu trebuie să folosiți multe culori pentru a finaliza acest design. Desenează doar această față fericită a lui Mickey Mouse pentru a-ți întâmpina oaspetele.

7. Mickey Mouse Rangoli Design pentru Diwali:

Mickey Mouse Rangoli Design pentru Diwali

Rangoli de Mickey Mouse este o tendință la fiecare festival. Dacă aveți copii care iubesc personajele de desene animate, aceasta este o alegere bună pentru dvs. Designul este foarte colorat, cu culori strălucitoare și scrie mesaje de bun venit pe el. Puteți păstra Diyas pe 4 laturi pentru a-i îmbunătăți aspectul. Designul este foarte simplu și îl puteți crea doar desenând un contur

8. Mickey Mouse Rangoli Design:

Mickey Mouse Rangoli Design

Când căutați mouse-ul Rangoli Mickey, încercați acest design. Este ușor de desenat și îl puteți realiza într-o oră. Baloanele și capacele sunt un plus suplimentar și le puteți desena cu ușurință cu un mesaj de bun venit. Încercați acest design de varietate în acest sezon.

9. Crăciun Rangoli Design:

Crăciun Rangoli Design

Puteți utiliza aceste modele rangoli pentru ocazii de Crăciun și Anul Nou. Designul este foarte simplu de desenat și vă puteți bucura copiii desenând același design. Acesta este felul în care Mickey Mouse sărbătorește Crăciunul. Scrieți un mesaj pe acesta pentru a vă întâmpina oaspetele.

Toate desenele sunt unele dintre cele ușoare pe care le puteți desena cu ușurință. Nu vă faceți griji dacă nu știți să desenați, veți obține un pas ușor online cu privire la modul de realizare a acestor Rangolis. Încercați-le în acest sezon și bucurați-vă copiii.