9 modele destul de ușoare Rangoli pentru casă în India (aproape de prag)

Door rangoli este un proces tradițional care este urmat în general de oamenii din India. Aceștia își decorează împrejurimile pentru a se bucura sau a sărbători unele evenimente sau funcții. Rangoli poate fi văzut la muzeu, precum și pe stradă și în interiorul casei. Cea mai bună culoare aleasă este culoarea mix, care include toate soiurile. Rangoli’s descrie cultura și tradiția urmată de oamenii unei anumite țări.

Ultimele modele Rangoli de ușă cu imagini:

Iată lista celor mai bune modele de rangoli cu 9 uși. Acestea pot fi enorme, frumoase sau destul de simple, ceea ce depinde de funcții și frumusețe.

1. Border Beautiful Door Rangoli Design:

Border Beautiful Door Rangoli Design

Modelele de rangoli de margine pentru ușă pot fi inițiate cu multe modele. Decorul este făcut de-a lungul ușii ca o margine, care oferă într-adevăr un aspect frumos atunci când oamenii vin să o vadă. Poate fi încercat pentru orice tip de funcții, iar culoarea mix este cea mai bună alegere pentru aceasta.

2. Design frumos Rangoli ușă:

Frumos design de ușă Rangoli

Modelele de rangoli ale ușilor au multe soiuri de împărțit. Acestea pot fi așezate frumos în afara ușii pentru a saluta oaspeții care vin acasă. Cel mai bun mod de a-i bucura este împărtășind rangoli la intrarea însăși. Poate fi ales pentru culoarea amestecului ca cel mai bun design.

3. Modele de ușă Kolam:

Uși Kolam Designs

Designul unic al ușii rangoli este o altă varietate de reprezentare a rangoli și care face cea mai bună intrare și pentru oaspeți. Rangoliul simplu este modificat ca design kolam, care este destul de îmbunătățit. Imaginea furnizată ilustrează în mod clar unicitatea sa în design.

4. Design simplu Rangoli ușă:

Design ușor Rangoli

Modelele simple de rangoli de ușă au din nou multe varietăți, dar acestea sunt destul de simple și limitate la funcții sau evenimente mici. Simplitatea lor constă în dimensiunea lor, care este destul de mică, dar designul poate fi unic. Culoarea amestecului poate fi încercată și pentru rangoli simpli.

5. Design unic al ușii Rangoli:

Design unic de ușă Rangoli

Bordurile rangoli pentru uși pot fi făcute unice prin îmbunătățirea designului în sine. Chiar și unele tipuri mici de lumânări sau iluminare pot fi păstrate împreună cu designul care ar străluci unic și ar da un aspect adorabil pentru a fi admirat de oameni.

6. Designul ușii frontale Rangoli:

Design ușă frontală Rangoli

Designul rangoli din fața ușii poate fi ușor atrăgător de către oameni când sosesc. Finisarea fină le poate fi dată prin designuri ușoare. Acestea pot fi mai capabile de proiectare și se pot consulta imaginile rangoli ale ușii pentru a fi observate în continuare.

7. Designul ușii de intrare Rangoli:

Usi de intrare Rangoli Design

Modelele rangoli pentru intrarea ușii pot fi elaborate cu modele simple rangoli pentru a rămâne decente și elegante. Folosirea multicolorului ar oferi cu siguranță un lucru minunat de observat. Acestea pot fi bune în mod natural prin referirea la noi tipuri de modele.

8. Proiectarea ușii Rangoli:

Design ușor design Rangoli

Proiectele rangoli cu trepte de ușă ar trebui să fie mai capabile de proiectare, deoarece persoana ar arăta mai întâi. Acest gen de impresii extraordinare te pot ajuta să câștigi premii și în competițiile de rangoli. Cea mai bună alegere poate fi utilizarea culorilor mixte pentru aceste tipuri de modele cu ajutorul luminilor.

9. Modele creative Kolam Rangoli:

Proiecte creative Kolam Rangoli

Rangoli de margine de ușă pot fi mai creative în comparație cu altele în ceea ce privește designul. Aceste impresii ne-ar ajuta cu siguranță să elaborăm mai multe în acest domeniu. Există chiar și competiții la care pot participa și formează astfel de modele adorabile.

Rangoli au astfel de modele care pot impresiona cu adevărat oamenii. Există chiar și competiții organizate de oameni copiilor elaborați în acest domeniu. Desenele frumoase și adorabile pot fi formate conform imaginilor furnizate mai sus. Ar trebui să fie creativ și unic să rămână la maxim.