9 frumoase modele Galicha Rangoli cu imagini

Cuvântul galicha înseamnă covor sau covor. Prin urmare, galicha rangoli ar trebui să fie făcută foarte bine și ar trebui să aibă o lucrare bună în ea. Detaliile complicate arată frumos și îl fac să arate foarte mult ca un covor. Utilizarea culorilor strălucitoare îl va face mai atractiv. Acest tip de rangoli consumă mult timp, dar rezultatul final este remarcabil.

Frumoase modele Galicha Rangoli cu imagini:

Să vedem cele mai bune 9 modele Galicha rangoli pentru a le încerca în orice sezon de festival.

1. Galicha Rangoli în formă de semicerc:

Semi-cerc în formă de Galicha Rangoli

Galicha rangoli poate fi realizată în diferite forme. Pentru a face să arate diferit, se poate face un semicerc. Acest design arată cel mai bine în fața unei uși sau a zonei de intrare. Culorile strălucitoare și de contrast arată cel mai bine. Poate fi realizat și folosind vopsele cu poster. Cu toate acestea, arată cel mai bine când se face cu pudră de rangoli. O mulțime de detalii cu pulbere albă îl pot face să arate grozav.

2. Designul tradițional Galicha Rangoli:

Design tradițional Galicha Rangoli

Imaginea zeilor sau a zeițelor poate fi făcută și pe podea. Acest lucru ar putea fi dificil pentru toți să deseneze, dar arată foarte bine când se termină la festivaluri. Acest tip de model se dovedește a fi foarte tradițional. Dimensiunea rangolilor poate varia. Se poate face fie pe scară largă, fie pe o suprafață mică. În imaginea de mai sus, lordul Ganesha într-un cerc cu zone imense dreptunghiulare care se extind de pe două părți. Acest model arată bine când este realizat pe o cale.

3. Galicha Rangoli pentru Diya:

Galicha Rangoli pentru Diya

Galicha rangoli poate fi făcută în jurul diya sau a unui stand diya. Acest lucru va evidenția diya și va face casa să arate frumoasă. Proiectarea realizată este, în general, simplă și realizată pe suprafețe mici, astfel încât să nu ocupe mult spațiu. Două dintre aceste galicha rangolis pe ambele părți ale aceleiași uși cu diyas pe ea arată spectaculos. Detalierea designului rangoli poate fi realizată după comoditate.

 [ Vezi mai mult: Modele de portrete Rangoli]

4. Design în formă de pătrat Galicha Rangoli:

Design în formă de pătrat Galicha Rangoli

Designul Galicha rangoli poate fi realizat și într-o formă pătrată. În general, se presupune că se face în centrul casei sau la intrare. În afară de pătrat, modelele pot fi făcute și în afara graniței. Acest lucru face ca rangoli să arate și mai bine. Culorile de contrast ar trebui folosite pentru a face să pară atractiv. Trebuie evitat să folosești prea multe tipuri de culori și să alegi trei până la patru nuanțe.

5. Design Floral Galicha Rangoli:

Floral Galicha Rangoli Design

O floare poate fi făcută folosind diferite culori ca rangoli. Pentru a o face frumoasă, detaliile se pot face folosind diferite nuanțe, iar designul florii poate varia. O margine de-a lungul florilor principale va completa aspectul. Și marginea poate avea frunze și flori mici. Acest tip de rangoli poate fi realizat la intrare sau în centrul casei.

6. Galicha Rangoli de culoare fluorescentă:

Galicha Rangoli colorată florescent

În loc să folosiți pudra de rangoli obișnuită, puteți folosi pulbere florescentă. Acest lucru nu numai că va face rangoli să arate mai atractiv, ci va face și detaliile să arate distinctiv. În același timp, acest tip de culoare nu este folosit des, așa că va face automat rangoli să arate diferit. Simbolurile religioase pot fi realizate pentru a se potrivi ocaziei.

[ Vezi mai mult: Modele ușoare Rangoli cu imagini]

7. Galicha Rangoli în formă de păun:

Păun în formă de Galicha Rangoli

Galicha rangoli poate fi făcută făcând păuni. Acest lucru oferă un aspect foarte tradițional. Arată cel mai bine atunci când este realizat pe o suprafață mare. În loc să faceți mai multe detalii, trebuie să selectați corect nuanțele. Detaliile trebuie făcute folosind numai pulbere albă, deoarece va face ca proiectarea să fie proeminentă. Umbrirea se poate face în interiorul păunului, ceea ce va face păunul diferit de modelul obișnuit.

8. Galicha Rangoli de culoare curcubeu:

Curcubeu colorat Galicha Rangoli

Nuanțele curcubeului pot fi folosite pentru a face rangoli. Se poate folosi nuanțe în centru și apoi se poate folosi pudră albă pentru a face detalii în afara cercului. Acest tip de design nu este comun și arată foarte la modă. Nu doar culorile îl fac să arate atractiv, ci și detaliile realizate de pulberea albă. Suprafața mare ar fi cea mai bună pentru acest tip de model.

 [ Vezi mai mult: Imagini din lemn Rangoli]

9. Galicha Rangoli pentru un spațiu mare:

Galicha Rangoli pentru un spațiu mare

Acest tip de rangoli arată cel mai bine atunci când se face pe o suprafață mare. Este evitată utilizarea diferitelor nuanțe; în schimb, peste diferite nuanțe se folosește pudră albă. Umbrirea nuanțelor se poate face așa cum se arată mai sus. Acest lucru îi va oferi un avantaj. Frumusețea acestui rangoli se reflectă numai atunci când se face într-o zonă mare. Pudra albă poate fi utilizată pentru a realiza modele în afara cercului, de asemenea, așa cum se arată mai sus.