5 modele simple Athapookalam cu imagini!

Athapookalam este covorul floral pe care îl creați cu ocazii speciale precum Onam. Acestea sunt rangoli de flori pe podea, care sunt create cu petale de flori, frunze și culoare. În mod normal, acestea sunt de dimensiuni mari și necesită timp pentru a fi create. Aici vă prezentăm câteva dintre cele mai tradiționale și cele mai recente versiuni moderne ale desenelor athapookalam.

Cele mai bune modele tradiționale de Athapookalam:

Aici vă prezentăm primele 5 modele. Athapookalam este ca un rangoli de flori. Arată ceva unic și tradițional elegant.

1. Design special Onam:

Onam Special Design

Pentru Onam, nu este nimic mai bun decât un design athapookalam. Minunatul design floral rangoli este realizat cu flori proaspete care sunt plasate într-un mod specific. Designul are muștar, galben, roșu, verde etc., potrivit pentru flori și frunze. Puteți alege aceste culori în funcție de designul pe care îl faceți.

Aici designul are cercuri concentrice care devin din ce în ce mai mari. Mărimea athapookalamului poate fi uriașă în funcție de ocazie. Acestea sunt folosite și pentru competiții în care cea mai bună este evaluată pe baza creativității și a utilizării diferitelor culori. Acest lucru are și un efect 3D frumos și acest lucru îi va da mai multe note. Puteți încerca mâna la acest design și puteți începe cu o versiune simplă a acestuia. Alegeți culori îndrăznețe, astfel încât să iasă în evidență. De asemenea, trebuie să încercați să utilizați culori care sunt flori naturale, astfel încât petalele să poată fi utilizate în mod clar.

2. Design de floarea-soarelui Athapookalam:

Design de floarea-soarelui Athapookalam

Unul dintre numeroasele modele de atham este modelul de floarea soarelui. Aici faceți o imagine gigantică a floarea-soarelui adăugând diferite petale de flori la design. Utilizarea gălbenelelor este utilizată pe scară largă în cele mai noi modele de design athapookalam. Vă veți bucura să creați aceste imagini athapookalam care sunt prezentate aici. Încercați să faceți același design, deoarece acestea ies destul de bine.

Aici rotundul interior este realizat din flori galbene. Este apoi stratificat cu flori portocalii urmate de alb și galben. Florile albe din desenele Onam athapookalam sunt puse pentru a arăta petalele individuale ale florii de floarea-soarelui. Utilizarea culorii negre sau maro este, de asemenea, ceva foarte utilizat. Aceasta acționează ca o margine și o puteți folosi pentru a evidenția petalele și runda interioară.

Faceți ca aceste modele Onam athapookalam să fie speciale, deoarece sunt utilizate în mod normal pentru ocazii festive. Florile folosite sunt de asemenea speciale și scumpe, așa că designul ar trebui să le facă dreptate. Puteți face orice model de flori care vă place, dar floarea-soarelui este întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri.

3. Design contemporan Athapookalam:

Design contemporan Athapookalam

Acum aveți imagini atham pline de modele contemporane. Design-urile athapoo pot fi realizate și fără imaginile tradiționale. Tinerilor le place să-și încerce mâna la athapookalam noi modele care sunt athapookalam modele simple, dar cu o întorsătură modernă. Aceste modele athapookalam simple transformă în ceva mai frumos.

Aici veți vedea utilizarea unei imagini centrale. Imaginea bărcii și a cocosului, împreună cu soarele, este un concept minunat care simbolizează zona de coastă a Kerala. Această imagine tradițională este acum adăugată și desenelor contemporane de athapookalam. Puteți alege diferitele culori ale curcubeului pentru a crea acest design superb. Centrul designului este foarte important, deci trebuie să faceți corect măsurătorile. Stratul exterior are aspectul de floarea soarelui sau de floare de lotus. Culorile utilizate pentru aceasta includ portocaliu, galben și violet. Alegeți o floare întunecată pentru stratul de margine. Faceți și totul mare ca mărime.

4. Conch Athapookalam Design:

Conch Athapookalam Design

Majoritatea desenelor nu sunt modele mici de athapookalam. Sunt realizate din fotografii athapookalam și apoi create pe scară largă. Aceste modele pot include toate imaginile florale tradiționale sau chiar unele dintre obiectele religioase din ele. Acest onam special, care are designul, are conca ca imagine centrală. Acest simbol religios este folosit în design și arată foarte grațios. Conca este desenată la scară largă în centrul designului. Este umplut cu flori albe și căptușit cu maro. Straturile din jur sunt umplute cu flori portocalii și apoi flori galbene și violete. Lucrarea filigranată pe ultimul strat este, de asemenea, uimitoare. Acestea sunt umplute cu flori violete și roz. Faceți acest minunat athapookalam pentru ocazia dvs. festivă. Veți găsi designul ușor de recreat. Singura dificultate în acest design este concha în sine. Puteți urmări mai întâi designul și apoi începeți să-l umpleți cu flori. Faceți acest design foarte interesant și veți găsi mulți oameni mulțumiți de design.

5. Designul dansatorului Athapookalam:

Dansator Athapookalam Design

Una dintre celelalte tendințe mai noi în athapookalam este designul athapookalam cu teme. Aceste modele includ designul kathakali pookalam, unde aveți un dansator Kathakali în centrul athapookalam. Acest design special îl are pe dansator în centru într-o poziție grațioasă. Rochia dansatoarei este plină de flori albe. Apoi puteți acoperi și celelalte runde cu diverse alte culori. Aici au folosit galbenul, muștarul și roșul ca culori principale care împodobesc athapookalam.

Faceți acest lucru urmărind mai întâi figura din centru. Apoi umple rochia și dansatoarea cu flori. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți înconjura dansatorul cu cercuri mari de flori. Acest lucru se poate face și pentru a arăta ca și cum ar fi pe un diya. Forma florilor care o înconjoară trebuie să fie în așa fel încât să pară că este deasupra diya. Aceste noi teme de design câștigă popularitate datorită tendinței moderne și deoarece tinerilor le place să experimenteze idei mai noi.

Athapookalam poate fi tradițional sau poate fi modern. Modelele tradiționale sunt în mod normal pe bază de flori. Cele moderne au imagini cu obiecte sau dansatori în baza florală. Acest lucru creează ceva unic și elegant.