5 modele Rangoli frumoase și tradiționale cu 11 puncte

Rangoli este o formă de artă complicată pe care o fac multe femei zilnic. Unele ocazii necesită rangoli mai detaliate, care sunt precise și viu colorate. Aceste rangoli sunt în mod normal de dimensiuni mari. Rangoli cu 11 puncte este o astfel de opțiune în care puteți crea rangoli mari. Cele 11 puncte rangoli vă oferă spațiul de care aveți nevoie pentru a face flori, frunze, fluturi etc. Există atât de multe opțiuni din care puteți alege.

Cele mai bune modele Rangoli cu 11 puncte cu imagini:

Iată lista celor mai populare modele de rangoli cu 11 puncte cu imagini. Încercați aceste tipuri de kolam, se schimbă în atmosfera de acasă.

1. Rangoli special cu 11 puncte:

Rangoli special cu 11 puncte

Acest minunat kolam cu punctele 11-6 este minunat pentru festivaluri și alte ocazii. Rangoli poate fi pus la intrarea casei tale. Îl puteți adăuga și în camera puja. Aceasta este o formă simbolică de design pe care majoritatea femeilor le place să facă. Culorile acestui rangoli sunt perfecte, deoarece sunt luminoase și frumoase.

Rangoli de 11 puncte este un rangoli mare special pe care majoritatea oamenilor îl folosesc pentru ocazii. Are nevoie de mai mult timp pentru a finaliza acest rangoli, deoarece este mai complicat și mai delicat. Puteți face acest kolam ca un muggulu cu 11 puncte, astfel încât să puteți crea diyas în colțuri. Modelul floral împreună cu designul geometric sunt, de asemenea, foarte ușor de reprodus pe celelalte fețe. Adăugați culori gratuite minunate, care vor arăta bine în general. Festivalul kolam este realizat de mai multe persoane, deoarece este ceva care este mare și necesită timp. Deci, mergeți mai departe și încercați acest rangoli special.

2. Flori Kolam cu 11 puncte:

Floare Kolam cu 11 puncte

Iată un kolam de flori care folosește 11 puncte pentru a crea cea mai frumoasă imagine. Acest rangoli de 11 puncte sau kolam este un lucru minunat pentru orice ocazie. Puteți crea acest rangoli de la 11 la 6 puncte cu ajutorul liniilor drepte. Puteți face flori cu ajutorul formelor de diamant pentru petale. Imaginea centrală a spiralei este, de asemenea, realizată din forme de diamant.

Acest rangoli de 11 puncte sau kolangal vă va oferi o idee despre ce puteți face cu această setare de rangoli. Imaginea este foarte drăguță și colorată. Puteți pune culorile pentru toate florile la fel de diferite sau puteți pune aceeași culoare pentru florile opuse. Imaginea spirală centrală poate fi realizată și în diferite culori. Utilizați albul ca margine pentru fiecare dintre obiecte. Centrul poate fi alb, precum și un contrast. Acest design kolam este foarte ușor de realizat și puteți încerca mâna la diferitele stiluri pe care le puteți crea.

3. Fluture Rangoli cu 11 puncte:

Fluture Rangoli cu 11 puncte

Unul dintre cele mai complicate și mai colorate rangolis este acest rangoli fluture. Este un rangoli floral pe care îl puteți crea cu flori și fluturi. Sikku kolam cu 11 puncte este decorul perfect pentru acest design complicat. Fluturii sunt de asemenea creați prin unirea punctelor. Curbele pe care le faceți pentru aripile fluturelui ar trebui să fie îngrijite și curate. Aceeași imagine de fluture este apoi copiată de încă cinci ori în jurul cercului.

Cele 11 pulli kolam sunt perfecte pentru ocazii. Puteți avea acest lucru și pentru unele competiții rangoli. Acest lucru vă va oferi cu siguranță un avantaj în competiție, deoarece este atât de complicat și de frumos. Designul va fi ușor de creat, dar va arăta spectaculos. Fiecare dintre elementele acestui design ar trebui să fie colorate diferit, astfel încât întreaga imagine să arate grandioasă. Fluturii sunt cheia acestui design, deoarece nu sunt un element comun. Deoarece majoritatea rangolilor includ flori mijlocii și frunze, fluturii vor fi cu siguranță punctul principal pentru a vă oferi note excelente pentru o competiție.

4. Runda 11 Dot Rangoli:

Runda 11 Dot Rangoli

Iată un design simplu și ușor de rangoli cu flori rotunde pe care îl puteți încerca să faceți pentru casa dvs. Acest chukki rangoli 21 până la 11 poate fi creat cu ușurință de orice persoană. Florile rotunde pe care le puteți crea prin îmbinarea punctelor vă oferă iluzia unei grădini mari. Punctul rangoli 11-6 este realizat cu o porțiune mijlocie 21-11.

Încercați să păstrați mâinile nemișcate cu acest design, deoarece este complicat și delicat. Puteți pune pudra albă într-o linie continuă pentru florile rotunde. Lăsați celelalte porțiuni așa cum este și adăugați mai multă pulbere pentru a face punctele să pară adecvate. Acest lucru creează 7 segmente florale rotunde care sunt legate între ele. Puteți adăuga culoare florilor dacă doriți să arate special. Ai putea să-l lași și alb. Aceasta este metoda de bază și arată foarte frumos. Florile rotunde sunt un design simplu. Puteți adăuga alte elemente în centrul acestui rangoli. Porțiunea 21-11 vă oferă opțiunea de a adăuga orice alt element de design în interior.

5. Puncte intercalate în 11 formații:

Puncte intercalate în 11 formațiuni

Unele dintre desenele rangoli cu punctele 11-6 sunt modalități perfecte de a face minunatele modele de festival. Diferența în această formațiune este intercalarea punctelor. Aici aveți câteva puncte care sunt unite pentru a forma o imagine continuă. Puteți adăuga culori și în mod intercalat.

Aici au folosit roșu și portocaliu pentru flori în așa fel încât să pară că ai umbrit petalele. Cele 11 chukkala muggulu pot fi realizate cu culori frumoase, care sunt strălucitoare. Puteți folosi culorile pentru flori, precum și pentru frunze. Faceți albul ca culoarea chenarului, astfel încât să iasă în evidență. Acesta este un design kolam ușor pe care îl puteți folosi pentru orice festival. Spațiul mare pe care îl ocupă rangoli este un motiv pentru care acest lucru se face la temple și, de asemenea, pentru competiții. Dacă încercați efectul interlaid, sunteți sigur că veți înscrie puncte la orice competiție de rangoli. Acesta este un mod minunat de a-i face pe spectatori fericiți.

Rangoli realizat cu 11 puncte este pentru ocazii festive și pentru rangoli de dimensiuni mari. Acestea sunt excelente pentru detalii precum flori și alte elemente. Puteți încerca puncte intercalate și rotunde pentru alegere.