30+ modele frumoase Rangoli Peacock – Ultima colecție 2021 !!

Peacock Rangoli Designs

Păunul este pasărea națională a Indiei. Arată foarte vibrant și colorat. Dar au realizat pe scară largă și în Rangolis din India. Modelele de rangoli de păun sunt mai atractive decât alte modele de rangoli. Modelele rangoli Peacock oferă un aspect grandios funcției sau ocaziei dvs. Majoritatea oamenilor acordă importanță designului rangoli de păun ori de câte ori au o funcție de familie sau altfel festivaluri.

Modele frumoase Rangoli Peafowl / Peacock cu imagini:

Iată lista celor mai bune 30 de modele Peacock Rangoli cu fotografii pentru toate tipurile de funcții și alte festivaluri precum Diwali, Dussehra și Sankranti.

Colecție nouă – Actualizare 2021:

1

3

6

7

5

4

2

Cele mai iubite modele Rangoli Peacock din 2020:

1. Design simplu de păun Rangoli:

Design simplu Rangoli Peacock

Este un excelent design de rangoli de păun. Acest rangoli are o imagine colorată a unui păun cu culori atractive de albastru și galben. Este realizat cu un fundal alb pentru a spori culoarea păunului. Contrastul rangolilor este frumos creat. Există multe modele de rangoli detaliate, cum ar fi această imagine a păunului.

2. Peacock Rangoli Kolam Design:

Peacock kolam design

Acesta este, de asemenea, un design rangoli foarte colorat de păun. Acest lucru pur și simplu fascinează prin prima vedere a privitorului. Această artă rangoli este o combinație de culori îndrăznețe și vibrante. Culorile incluse sunt galben, roz, verde și albastru, care completează păunul vibrant. Designul are detalii minore care necesită o practică și răbdare suplimentare pentru a-i oferi un aspect atât de excelent. Acesta este un frumos design kolam rangoli. Marginea florii roșii îmbunătățește întreaga vedere a rangolilor.

3. Rangoli de păun cu fundal violet:

Modele Rangoli Peacock

Acesta este din nou un design de păun foarte frumos și colorat, realizat ca rangoli. Culorile sunt foarte atractive și luminoase. Fundalul violet folosit aici face ca rangoli să arate unic și luminos. Acest lucru nu este foarte dificil de încercat, dar tipul și tonurile de culori utilizate pentru a-i oferi cel mai bun aspect. Contrastul marginii roșii cu acest fundal purpuriu este pur și simplu uimitor și ridică întreaga imagine.

4. Modele Rangoli Peacock pentru Diwali:

Peacock Rangoli Designs pentru Diwali

Acest design de rangoli de păun este prea luminos și îndrăzneț. Acest lucru este perfect pentru orice ocazie festivă. Puteți face acest rangoli de păun cu mâna liberă pentru orice festival precum Diwali, Dasara etc. pentru a obține complimente uimitoare. Utilizarea culorii violet și portocaliu este fascinantă. Dar, desenele albe îl fac să pară și mai sobru. Arată destul de frumos, cu culori strălucitoare uimitoare.

5. Modele de păun Rangoli pentru începători:

Peacock Rangoli Designs pentru începători

Acesta este un design rangoli foarte frumos și simplu. Aceasta arată pene uimitoare și colorate, care sunt îndrăznețe și vibrante la culoare. Acest design de rangoli de păun este foarte ușor de realizat, deoarece este realizat cu cele punctate. Acest lucru poate fi realizat chiar și de începători. Doar puțină practică și sunteți acolo pentru a primi complimente care vă așteaptă drumul. Este unul dintre modelele simple de rangoli de păun cu puncte.

6. Rangoli Peacock atractiv:

Rangoli colorat de păun

Acest lucru este puțin diferit de toate. Aceasta are aproape toate culorile pe care le cunoaștem. Fundalul galben este doar excelent, care ridică întreg păunul. Acest design de rangoli de păun include culori precum portocaliu, galben, albastru regal, roșu, verde, roz și violet. Atracția principală este penele frumoase care sunt făcute doar puțin la colțuri, dar sunt foarte atractive.

7. Design Rangoli ușor și colorat:

Design Rangoli ușor și colorat

Nu toate modelele de rangoli de păun sunt totuși. Acesta este cel mai simplu și mai frumos rangoli de păun. Acest lucru poate fi făcut chiar și de orice începător. Acest design are culori strălucitoare, o margine excelentă și un flux bun. Toate acestea nu sunt deloc complexe de realizat. Acesta este, de asemenea, unul dintre modelele foarte bune ale desenelor rangoli ale unui păun.

8. Păun cu tobe Rangoli Design:

Păun cu tobe Rangoli Design

Acesta este un design unic de rangoli de păun. Acest lucru este realizat cu nuanțe naturale ale unui păun. Are toate culorile vibrante și îndrăznețe pentru a-i oferi un aspect natural al păunului. Cea mai reprezentativă trăsătură a rangolilor este toba etnică realizată cu culoare roșie și galbenă. Acest lucru oferă un contrast bun unul cu celălalt. Acest model de rangoli are multe detalii. Bordura neagră îl face să pară și mai atrăgător. Acesta este unul dintre desenele rangoli perfecte de păun pentru competiție.

9. Două păuni care se confruntă:

Frumos Rangoli Peacock

Ce nuanță vibrantă a acestui rangoli de păun! Acest model este pur și simplu foarte atrăgător și superb. Culorile utilizate în acest rangoli sunt foarte strălucitoare și îndrăznețe. Ele sunt folosite foarte strategic pentru a oferi acestui efect un efect extraordinar. Aici, în această fotografie, cei doi păuni se confruntă unul cu celălalt. Aici păunii sunt așezați pe petale de lotus roz.

10. Rangoli de păun cu temă:

Păun Rangoli cu temă

Printre temele despre animale și păsări, păunul este cel mai plăcut. Aruncați o privire la această creație convingătoare și veți înțelege câtă expertiză, concentrare, răbdare și devotament sunt necesare pentru aceasta.

11. Rangoli de păun cu pene afară:

Păun Rangoli Cu Pene Afară

Iată un alt design vivace de rangoli de păun, cu penele afară. Modul în care sunt proiectate penele și coada este foarte frumos. Alegerea culorilor este, de asemenea, remarcabilă.

12. Pereche minunată de design Rangoli Peacock:

Pereche minunată de păun Rangoli

Acest superb design rangoli arată o pereche de păuni. Culorile albastru intens și roz strălucitor l-au făcut unic. Toate celelalte nuanțe sunt, de asemenea, selectate cu înțelepciune pentru a conferi designului un aspect exclusivist. Toate festivalurile tale precum Diwali, Vinayaka Chavithi și Pongal vor fi strălucitoare cu acest tip de artă de păun rangoli.

13. Rangoli de păun de culoare albastră:

Rangoli de păun de culoare albastră

Albastrul este culoarea acestui design captivant de rangoli de păun. Corpul, părțile finale ale penelor și fundalul sunt toate umbrite cu albastru regal. Dacă credeți că celelalte culori utilizate aici sunt prea plictisitoare, mergeți cu propria selecție.

14. Big Peacock Rangoli Design pentru Festivalul Diwali:

Peacock Rangoli Design pentru Festivalul Diwali

Acest design de rangoli de păun este suprem pentru sărbătoarea Diwali. Există doi păuni în jurul unei căzi care conține flori, precum și Diyas luminate plutitoare. Conceptul este extraordinar, iar designul este uluitor. Puteți încerca acest tip de design de rangoli de păun pentru competiții.

15. Păun colorat cu tobe Rangoli:

Păun colorat cu tobe Rangoli

Un alt minunat rangoli de păun este aici. Ideea păsării este foarte frumoasă, forma este desenată frumos și culorile sunt alese cu prudență. Puteți face rangoli de mai sus cu flori, fie tobe sau păun, care, de asemenea, vor fi foarte fine și uimitoare.

16. Modele pentru începători Peacock Rangoli:

Modele simple de păun Rangoli

Ce poate fi mai frumos decât acest păun superb așezat pe ramură, atunci când vine vorba de a face modele de rangoli de păun? Accentul se pune pe fiecare pană din coada păsării și trebuie să fii foarte atent în timpul creării sale. În această fotografie, puteți vedea florile de la ramură care, de asemenea, fac aspectul mai atrăgător.

17. Rangoli florale de păun:

Floral Peacock Rangoli

Rangoli florale de păun sunt realizate folosind petale de flori împreună cu culori. Nuanțele naturale ale florilor oferă un aspect foarte realist rangolilor. Parfumul acestor petale de flori creează și un miros liniștitor și răcoritor. Culorile sunt utilizate în general pentru a oferi un fundal petalelor din aceste rangoli. Uneori, aceste rangoli sunt create folosind doar flori și petale pentru a oferi o aură estetică rangolilor. Florile precum trandafirul de gălbenele și iasomia sunt cele mai utilizate petale în astfel de rangoli.

18. Rangoli cu pauni multipli:

Rangoli cu pauni multipli

Multe modele de rangoli folosesc păuni pentru bordurare, în loc de designul central. Păunul desenat în astfel de rangoli are dimensiuni mai mici și nu utilizează multe culori. Dar, ei fac rangoli să arate mult mai vibrant și elegant. Numărul de păuni folosiți în aceste rangoli depinde de mărimea rangolilor care sunt trase. Deși păunii nu pot fi designul central, ei încă joacă un rol extraordinar în a face rangoliul vizual remarcabil. În general, păunii trase în aceste rangoli sunt identice, dar păunii de dimensiuni diferite ar putea fi folosiți pentru a transmite punctul de vedere al unui artist.

19. Motivul Kundan Peacock Rangoli:

Motivul Kundan Peacock Rangoli

Aceste modele sunt create pe o bucată de hârtie sau carton. Specialitatea acestor modele rangoli este că pot fi refolosite de mai multe ori. Diferite modele de păun pot fi create prin utilizarea diferitelor nuanțe de pietre Kundan. Cele mai populare modele de păun folosesc pietre Kundan verzi și albastre. Aceste modele sunt ușor de realizat și nu au nevoie de curățare ulterior. Folosind această tehnică, pot fi create diferite modele de păun în diferite culori, stiluri și dimensiuni. Datorită reutilizării acestor modele, acestea sunt foarte populare în rândul persoanelor care nu au timp să facă rangolis pentru fiecare festival.

20. Rangoli de păun elegant și simplu:

Rangoli simplu de păun elegant

Există multe modalități de a proiecta un rangoli de păun. Spre deosebire de alte modele complicate, modelele de păun pot fi create cu ușurință, precum și frumos, folosind două sau trei culori diferite. Avantajul acestor modele este că nu consumă mult timp, dar totuși arată foarte frumos la ușa ta. Aceste modele sunt suficient de simple pentru a fi create de un începător și încă destul de frumoase pentru a capta atenția și imaginația spectatorului. Adevăratul truc din spatele creării unuia dintre rangoli-urile simple, dar elegante este să folosești culorile corecte. Nu contează, cât de simplu arată rangoli, cu schema de culori potrivită, va arăta în continuare extraordinar și te va lăsa uimit.

21. Rangoli de mână gratuită Peacock:

Free Hand Peacock Rangoli

Rangolisul de păun cu mână liberă este unul dintre cele mai dure tipuri de rangoli care au fost create. Sunt create fără ajutorul unor instrumente, de unde și numele. În timp ce realizează aceste rangolis, artistul întâi creează designul inițial și apoi pune culorile în funcție de cerințele lor. Artiștii au libertatea de a crea diverse modele și forme. Uneori, aceste modele pot fi specifice, în timp ce uneori pot fi total aleatorii. Astfel de rangoli de păun cu mâna liberă oferă unui artist libertatea de a se exprima prin crearea unui afișaj impecabil de culori și modele.

22. Rangoli Peacock alb-negru:

Rangoli Peacock alb-negru

Acest tip de rangoli este realizat pe o placă de marmură neagră sau carton negru. Astfel de rangoli folosesc numai pulbere albă pentru design. Datorită fundalului negru, rangoli arată atractiv din punct de vedere vizual. Astfel de rangoli sunt ușor de făcut și pot fi create cu pulbere albă minimă. Aceste rangoli folosesc rareori una sau două culori diferite pentru a înfrumuseța în continuare designul păunului. Unele dintre aceste rangoli au modele complexe încorporate în păun. Aceste modele ajută la îmbunătățirea vizuală a aspectului rangolilor. Astfel de rangoli sunt foarte populare printre toți iubitorii de rangoli datorită simplității lor și a modelelor contrastante.

23. Rangoli Peacock cu margele:

Rangoli de păun cu margele

Aceste rangoli sunt create folosind margele de diferite dimensiuni și culori. Aceste rangoli ar putea consuma mult timp, dar arată atractiv din punct de vedere vizual odată create. Culorile sunt folosite doar pentru a oferi un fundal proiectului. Margelele oferă nuanțe și nuanțe diferite atunci când sunt supuse unor lumini diferite, făcând astfel rangoli mai vibrante. Aceste creații cu mărgele sunt rafinate și ajută la captarea atenției privitorului. Pentru a profita la maximum de acest rangoli, asigurați-vă că aveți o iluminare adecvată pentru a-i completa aspectul. Artiștii pot experimenta mărgele de diferite dimensiuni pentru a perfecționa aspectul vizual al rangolilor.

24. Design simetric de păun:

Design simetric de păun

Unul dintre cele mai atrase rangoli de păun este rangolisul simetric. Geometria este baza creării unuia dintre acesti rangolisuri rafinate. Sunt foarte ușor de creat, deoarece sunt desenate în mare parte cu ajutorul punctelor și liniilor. Datorită naturii simetrice a rangoli, aceste rangolis sunt în mod normal de dimensiuni mici și prezintă cel puțin doi păuni. Deși designul este destul de simplu, schema de colorare este cea care dă viață rangolilor. Folosind combinații de culori adecvate, aceste rangoli pot deveni punctul culminant al oricărei festivități.

25. Murale Peacock Rangoli:

Mural Peacock Rangoli

Rangolisul de păun mural folosește culori lichide în loc de culori pudră. Datorită acestui fapt, rangoli rămâne netulburat și elegant chiar și după mult timp. Acestea sunt extrem de populare și utile în locuri cu adevărat vânt. Aceste rangoli folosesc un ton contrastant de culori pentru a atrage privirea privitorului. Acestea sunt foarte populare în sudul Indiei. Odată ce culoarea se usucă, aceasta poate fi spălată doar. Nu mai au nevoie de curățenie după aceea. Poate fi creat de oricine. Faptul că nu consumă mult timp pentru a face un astfel de rangoli, îl face un tip de rangoli foarte popular atât pentru începători, cât și pentru perfecționiști..

Modelele de rangoli de păun de mai sus îți fac festivalul și funcționează mai colorate și mai atrăgătoare. Puteți, de asemenea, să sugerați propriul dvs. design de rangoli de păun și să comentați și voi.

Păunii sunt o specie vibrantă de păsări. Sunt folosite ca simbol al eleganței. Ele sunt o metaforă pentru frumusețea vibrantă a festivalurilor noastre. Datorită culorilor lor rafinate, desenele de păun sunt un element esențial printre creatorii de rangoli. Rangolisul Peacock este o parte integrantă a unei tradiții care a fost realizată de ani de zile în toată țara.

Modelele de păun sunt ușor de realizat pentru toată lumea. Asigurați-vă că folosiți culori strălucitoare pentru ca rangoli să arate plin de viață.

Peacock Rangoli Designs