15 modele confidențiale Rangoli pentru a câștiga într-o competiție 2021

Proiectarea și creativitatea nu cunosc limite, dar totuși trebuie să ai o idee clară și o imaginație pentru a face creativitatea sa atrăgătoare și atrăgătoare. Fiecare gospodărie indiană adoră să aibă un design Rangoli în fața casei și în zilele noastre, oamenii din întreaga lume proiectează diverse Rangolis atrăgătoare în fața casei lor, astfel încât întreaga ambianță să ajute la reflectarea bucuriei prin culorile utilizate în Rangoli.

Rangoli Designs for Competition

Modele frumoase Rangoli pentru competiție care arată creativ:

1. Designul de bun venit:

modele rangoli pentru concurs

Acest design este utilizat de aproape toate gospodăriile pe tot parcursul anului, indiferent dacă există sau nu un festival. „Bun venit” scris reflectă căldura cu care gazdele își întâmpină oaspeții. Un design floral placid decorat cu culori luminoase accelerează frumusețea Rangoli. Cuvântul „Bun venit” poate fi scris folosind diferite culori, iar literele sunt apoi conturate cu alb.

2. Designul Ganesh:

Modele Ganesh Rangoli

Se spune că Lordul Ganesh este Domnul „începuturilor” și în numeroase gospodării le place să-l atragă pe Domnul în Rangoli, astfel încât să marcheze începutul fericirii. Ganesh poate fi desenat folosind o hârtie care este tăiată în designul Ganesh. Ulterior, pulberea de Rangoli este presărată peste hârtie și designul este realizat. Pot fi realizate diverse designuri în jurul Ganesh, astfel încât Rangoli să arate mai captivant.

3. Designul de pălării Kathakali Dancer:

Design de pălării Kathakali Dancer

Designul de pălării Kathakali Dancer este unic, dar simplu. Este proiectat folosind pudră și flori de rangoli. Verde este culoarea de bază, iar designul se bazează pe pălăriile utilizate de dansatorii Kathakali. Designul este absolut uimitor, chiar dacă este realizat cu mâna liberă.

4. Designul flautului Rangoli:

Flute Rangoli Design

Acest design Rangoli reflectă simplitatea, dar rafinamentul. Pe partea exterioară are petale de flori remarcabile, care sunt în principal realizate cu pulbere de rangoli, iar flautul din interior este realizat cu pulbere galbenă de Rangoli. Această combinație adaugă contrast și permite Rangoli să arate profund și frumos. Diferite gospodării indiene folosesc diferite genuri ale acestui design de flaut în ziua Janmashtami.

5. Proiectarea păsărilor:

Proiectare păsări

Acest design Rangoli este uimitor de placid și este potrivit pentru orice festivitate sau poate fi folosit chiar pe tot parcursul anului. Acest Rangoli bine conceput are culoarea albastră ca bază, care oglindește mândria și seninătatea. Ochii și ciocurile sunt, de asemenea, proiectate impecabil, iar designul realizat pe părțile exterioare este, de asemenea, captivant.

6. Proiectarea peștilor:

Proiectare pește

Designul peștilor a fost realizat cu cea mai mare perfecțiune. Fiecare pește cuprinde diferite culori, făcând astfel Rangoli să arate colorat și frumos. Acest design este foarte unic și atrăgător pentru ochi. Rangoli se poate face folosind culori sau flori și ambele se vor potrivi foarte bine cu conceptul.

7. Designul Idol Ganesh:

Idol Ganesh Design

Așa cum am spus mai devreme, Lord Ganesh înseamnă începutul fericirii și, astfel, oamenilor le place să se facă astfel de modele Rangoli în fața ușilor lor. În cadrul acestui tip de design, sunt realizate flori frumoase și sunt folosite și alte câteva modele, făcând din centrul Rangoli punctul central. După finalizarea Rangoli, un mic idol Ganesh este plasat în centru, care ajută la oferirea unui tip de efect 3D designului Rangoli frumos creat..

8. Designul feței Kathakali:

Kathakali Face Design

Acest design reprezintă pur și simplu chipul unui dansator Kathakali. Accentul principal se pune pe față și mai multe modele unice sunt desenate în afara feței cu ajutorul florilor. Diyas sunt așezate astfel încât să sporească frumusețea și placiditatea designului, iar fața, ca de obicei, rămâne verde. Petalele de trandafir pot fi, de asemenea, utilizate pentru a oferi o notă specială Rangoli.

9. Designul trandafirului:

Design Rose

Acest design se bazează exclusiv pe o singură floare. Trandafirul este o floare preferată din toate timpurile a tuturor și, prin urmare, acest Rangoli va fi adorat de toți. Constituie desenarea unuia sau a doi trandafiri care sunt umpluți cu culoarea roșie sau roz, în timp ce petalele sunt umplute cu verde. Acest design arată absolut uimitor atunci când se acordă nuanțe culorii florii și petalelor.

10. Semi-cercul Rangoli:

Semi Circle Rangoli

Sub acest gen, designul este format din semicercuri în loc de flori. Este, fără îndoială, un design foarte unic, cu design-urile interne realizate cu perfecțiune. Liniile trasate în interior ar trebui să fie subțiri și constante, astfel încât întregul Rangoli să aibă o strălucire excesivă. Rangoli poate fi pictat, dacă persoana dorește să o păstreze mult timp.

11. Designul „Aum”:

Aum Design

„Aum” a fost întotdeauna considerat un cuvânt sacru și nimic mai bun decât va fi mai bun pentru un design Rangoli. Proiectarea poate fi simplă sau grea, după cum solicită persoana respectivă. Cu toate acestea, cu cât designul este mai simplu și floral, cu atât va arăta mai atrăgător. Acest Rangoli poate fi făcut complet floral și o combinație de flori galbene și portocalii va fi aplaudabilă. Diyas sau lumânări mici pot fi, de asemenea, folosite pentru a adăuga frumusețe rangolilor.

12. Kalash Rangoli:

Kalash Rangoli

Designul Kalash ca Rangoli va face minuni. Patru Kalash trebuie proiectate împreună cu copaci de cocos mici care se alătură întregului concept. Kalash este decorat cu culori Rangoli diferite și luminoase, în timp ce frunzelor de cocos li se oferă culoarea naturală de verde. Design-urile trebuie să fie mărginite folosind alb, ceea ce adaugă contrast și vivacitate designului.

13. Swastik Rangoli:

Swastik Rangoli

Swastik Rangoli este, de asemenea, foarte placid conceput ca Rangoli „Aum”. Culoarea roșie este folosită pentru a desena Swastik și diferite modele sunt desenate pe partea exterioară, astfel încât întregul Rangoli să arate profund și greu.

14. Faces Rangoli:

Se confruntă cu Rangoli

Acest design Rangoli cuprinde două fețe indiene, un bărbat și o femeie. Fețele au fost perfect desenate și decorate folosind culoarea albă. Albastru este folosit ca culoare a feței bărbatului și galben plus portocaliu este folosit pentru culoarea feței doamnei.

15. Designul Peacock:

Peacock Design

Acest design este unic și exemplar, cu păun proiectat cu o pană de păun. Păunul a fost desenat cu frumoasele sale aripi deschise, în timp ce penele principale conțin dungi perfecte desenate la margini.