10 cele mai bune 75 de modele Rangoli de Ziua Independenței – 15 august 2021!

Rangoli este o artă populară indiană, realizată din diferite culori. Aceste culori sunt sub formă de pulbere și sunt proiectate ocazional. Diferite imagini, semne și simboluri sunt desenate cu ajutorul desenelor și culorilor rangoli. Astăzi vorbim despre modele rangoli de ziua independenței indiene care sunt legate de steagul indian, data de 15 august și trei culori. Puteți crea aceste modele de rangoli patriotici acasă, la birou sau în orice loc public pentru a vă arăta patriotismul față de India.

15 august RangoliSursa imaginii: Ashwini Rangoli

10+ Cele mai bune modele indian Rangoli pentru Pandrah August (पन्द्रह अगस्त) 2021:

Aici avem 10+ cele mai bune modele Rangoli din 15 august, cu imagini care fuseseră făcute ca un tribut adus Indiei Independente.

1. Frumos design Ziua Independenței Rangoli:

Ziua Independenței Rangoli

2. Ziua Independenței Florale Rangoli:

Ziua Independenței RangoliSursa imaginii: easyrangolidesign.com

3. Rangoli de păun cu steag indian:

Ziua Independenței Rangoli

4. Ziua Independenței Rangoli Designul steagului indian:

desene independente rangoli designs

Rangoli din imaginea de mai sus a fost realizată sub forma unei flori, iar petalele florii au fost concepute ca steagul Indiei. Dimensiunea rangolilor este mică, dar arată foarte decent, deoarece este bine făcută. Pentru Ashok Chakra s-au folosit flori albastre artificiale și există o altă floare proiectată în mijloc.

5. Big Round Independence Day Rangoli Design:

Ziua Independenței Rangoli

Acesta este un design special rangoli pentru o zi de independență drăguță. O rotundă mare a fost făcută cu culoare galben turmeric și include culorile steagului indian în mijloc. Motivul pentru care nu aveam o Ashra Chakra în mijloc era faptul că steagul fusese înconjurat de nuanțe de albastru și desene de alb pe ele. Întregul rangoli a fost mărginit cu petale de gălbenele și apoi frunze de copac tocate.

6. Cea mai bună hartă Rangoli de Ziua Independenței:

Ziua Independenței Rangoli

O zonă dreptunghiulară fusese cretată și era împărțită în mod egal în culorile șofranului, albului și verde. Forma țării fusese făcută pe cele trei culori cu rangoli maro, iar Ashok Chakra era făcută în mijloc cu albastru și maro. Cel mai bun design pentru a arăta conceptul de independență a fost o cușcă deschisă și un porumbel alb care zboară deasupra, arătând că acum a fost eliberat. Rangoli a fost adăugat, de asemenea, modele de oameni din armată, un computer, un abac și o fabrică.

7. Forma florilor Rangoli în ziua Independenței:

Ziua Independenței Rangoli

Acesta este un frumos design patriotic rangoli și are din nou forma unei flori. Verde domină designul, mărginit de negru și auriu și include și modele cu alb. Există 6 steaguri indiene realizate în mijlocul petalelor verzi și există un design mic cu roșu, alb și auriu în centru.

8. Flori de hibiscus Rangoli pentru Ziua Independenței:

Ziua Independenței Rangoli

Vedem un rangoli frumos realizat la a 65-a independență a țării. Rangoli arată designul a două mâini deschise cu adepți de hibiscus roșu și galben. Mâna se ține, de asemenea, de un design realizat cu culorile unui steag indian și există frunze făcute chiar lângă rangoli.

9. Modele simple Rangoli de Ziua Independenței:

Ziua Independenței Rangoli

Culorile rangoli arată strălucitoare și strălucitoare. Există un design kolam rangoli realizat cu culoare albă, care a fost mărginit cu albastru la exterior și verde, alb și șofran la interior. Verde și șofran au modele diferite de alb realizate și pe ele.

10. Citat cuvântul „Mândru de a fi indian” Rangoli:

Ziua Independenței Rangoli

Rangoli începe cu cercul din mijloc, care este un design de floarea-soarelui și a fost colorat cu șofran, alb și verde pentru petale. În mijloc, există un design al unui fluture și aripile sale au fost colorate ca steagul indian cu forme realizate cu culori contrastante în interior. „Mândru de a fi indian” citat mai sus adaugă o scânteie designului. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de rangoli pentru ziua independenței cu chakra Asoka și pene de păun care sunt utile pentru decorare.

11. Steagul indian realizat pe podeaua mall-ului:

Ziua Independenței Rangoli

Rangoliul fusese făcut în Ampa Skywalk, un mall din Chennai. Este un design curat și curat al steagului indian realizat pe podeaua mall-ului. Întregul design fusese pus pe o bază albă de rangoli. Acesta este unul dintre frumoasele modele rangoli de Ziua Independenței cu steagul indian.

12. Rangoli cu diferite culori pentru Ziua Independenței:

Ziua Independenței Rangoli

Conceptul de design este similar cu cel pe care l-am văzut mai sus. Există o cușcă proiectată cu o pasăre care zboară sus, iar cușca scoate steagul indian care arată că este liber acum. Designul rangoli a fost frumos decorat cu diferite culori pentru ziua Independenței în jurul mesajului transmis.

Articole recomandate:

  • 15 modele simple Rangoli cu puncte – pas cu pas pentru începători!
  • 9 modele speciale de 15 puncte Rangoli de încercat în 2021!
  • 5 modele frumoase de 13 puncte Rangoli cu imagini!