9 Cele mai bune pulovere cu cardigan pentru bărbați și femei cu imagini

Îmbrăcămintea este una dintre cele trei cerințe de bază ale vieții unei ființe umane și, prin urmare, are o mare semnificație în toată viața noastră. Fie că este vorba de un bărbat sau de o femeie, cu toții suntem destul de pretențioși și uneori chiar neobișnuiți cu privire la opțiunile și preferințele noastre vestimentare. În consecință, industria de îmbrăcăminte a evoluat în mod constant drastic și există în prezent un număr imens de soiuri de îmbrăcăminte disponibile pentru bărbați și femei, cum ar fi tricouri, cămăși, pantaloni etc. pentru bărbați și Dress, Kurtis, Saree, Tops, etc. pentru femei. Dar un îmbrăcăminte interesant pe care bărbații și femeile îl preferă pe scară largă și care s-a confruntat cu o evoluție subtilă, dar drastică, este Puloverul. Puloverul nu mai este simpla îmbrăcăminte vestimentară din lână, cu modă veche. Are multe soiuri pentru bărbați și femei. O astfel de varietate de pulovere este Puloverul Cardigan. Puloverele Cardigan seamănă cu cea mai veche formă de pulover, dar cea originală nu mai este la modă. În prezent, există multe concepte modernizate diferite în Puloverele Cardigan.

Pulovere cu cardigan elegante și confortabile pentru bărbați și femei:

Urmând aceste Top 9 modele ale colecției Cardigan Sweaters pentru dvs.:

1. Pulover cardigan decupat pentru femei:

Pulover cardigan decupat pentru femei

Un pulover decupat este versiunea mai scurtă și mai sofisticată a puloverului cardigan original. Puloverul original se caracterizează prin opțiunea de legare în partea din față sub formă de butoane și lungimea convențională standardizată la lungimea taliei. Însă Cropped este doar până la lungimea coastei medii și este însoțit de un top până la talie sau de o rochie tricou în interior. Prin urmare, acestea sunt pulovere cu cardigan pentru femei.

2. Pulover cardigan imprimat:

Pulover cardigan imprimat

Imprimările sunt întotdeauna destul de preferate în rândul tinerilor. Atât fetele, cât și băieții, în faza lor de adolescență, cum ar fi îmbrăcămintea care are imprimate unele dintre celelalte lucruri interesante, cum ar fi citate celebre sau amuzante, figuri artistice, celebrități populare, amprente florale, animale drăguțe, etc. Prin urmare, tendința imprimărilor și-a lăsat mărci în industria puloverelor și, ca rezultat, puloverele tipărite au devenit foarte populare atât în ​​rândul fetelor, cât și al băieților. Imaginea de mai sus este un pulover alb cu cardigan imprimat.

3. Pulover cardigan cu țesătură:

Numele însuși sugerează că tipul de îmbrăcăminte cu gât-țestoasă are scopul de a concepe designul gâtului astfel încât să-ți facă capul să pară ca o broască țestoasă care își scoate capul din coajă. Acest aspect al capului tău care arată ca un gât de broască țestoasă este surprinzător de foarte atrăgător și drăguț. Drept urmare, puloverele cu gât țestoasă, create exclusiv ca pulovere cu cardigan pentru bărbați, câștigă acum popularitate sălbatică atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor.

4. Pulover stil sacou cardigan:

Pulover stil jachetă cardigan

Un alt concept modern încorporat în designul convențional Pulover Cardigan este puloverul Jacket Style. Stilul jachetei se referă la designul care este în esență îmbrăcăminte de îmbrăcăminte deschisă, care acoperă numai corpul superior. În timp ce majoritatea puloverelor cu jachetă Cardigan au opțiunea de nasture cu buton sau fermoar, unele dintre ele au și un design frontal deschis. Imaginea de mai sus este un pulover cu cardigan negru Jacket Style.

5. Pulover cardigan cu gât în ​​V:

Pulover cardigan cu gât în ​​V

Designul gâtului pentru orice îmbrăcăminte este la fel de semnificativ ca mânecile și structura sa. Prin urmare, există multe varietăți de articole de îmbrăcăminte pe baza modelelor gâtului, cum ar fi gâtul echipat, gâtul v, gâtul țestoase, etc. Am văzut deja cum designul gâtului țestoase este relativ nou și faimos. Dar un alt stil de pulover celebru este designul cu gât în ​​V. Imaginea de mai sus este un pulover de cardigan roșu cu gât în ​​V.

6. Pulover gros cardigan:

Pulover gros cardigan

Orice îmbrăcăminte de îmbrăcăminte Chunky este în esență grea și stratificată. Prin urmare, un pulover cardigan gros este în esență un pulover amestecat format din țesături groase în construcția sa. Astfel de pulovere grele sunt benefice pentru dvs. atunci când vremea de afară este destul de rece și sufla vânturi reci.

7. Pulover pentru femei Cardigan Duster:

Pulover de dama Cardigan Duster

În esență, fiind un pulover pentru femei, un pulover Duster Cardigan este un pulover cardigan foarte lung, care se extinde până la genunchi și apare la fel ca o pelerină lungă. Dar, spre deosebire de un pulover Cape, acest pulover este deschis din față și, prin urmare, puteți arunca câteva combinații de stil pentru a merge cu acest pulover.

8. Pulover cu glugă cu glugă:

Pulover cu glugă cu cardigan

Dacă doriți un pulover cardigan renovat într-un mod urbanizat, puteți alege un pulover cardigan cu glugă. Un Hood este practic o prelungire a vârfului puloverului în așa fel încât să fie suficient să-ți acopere întregul cap. Este util să vă acoperiți capul de razele nocive ale soarelui ultraviolet vara și, de asemenea, să vă protejați urechile de vânturile reci în timpul iernii. Imaginea de mai sus este un pulover cardigan cu glugă roz.

9. Pulover brodat cu cardigan:

Pulover brodat cu cardigan

După cum știți deja, broderia îmbunătățește aspectul îmbrăcămintei de îmbrăcăminte pentru femei, fie că este vorba de o rochie simplă sau de o Saree de designer. Lucrările de brodat se realizează în mare parte folosind un fir diferit de calitate superioară pentru a da un aspect regal oricărui îmbrăcăminte de îmbrăcăminte mediocru. Astfel, puloverele de dame brodate pentru femei câștigă, prin urmare, popularitate în timp.

Astfel, ai devenit acum conștient de cât de importante sunt puloverele în viața ta și de câte varietăți diferite de pulovere există în zilele noastre. Dintre aceste soiuri, un pulover Cardigan este considerat cel mai sigur dar cel mai redefinit stil de pulovere Cardigan de acum.