Fullers Earth Creams – Cum funcționează?

Este foarte natural ca fiecare fată să dorească să arate cât mai bine tot timpul. În timp ce poți oricând să te machiezi pentru a-ți ascunde defectele și a arăta frumos, frumusețea naturală care vine din interior este ceva imbatabil. Există multe produse de înfrumusețare care inundă piețele astăzi, care sunt încărcate cu substanțe chimice puternice care pretind că oferă rezultate rapide, dar pe termen lung, fac mai mult rău decât bine pielii tale.

Fullers Earth Creme Cum funcționează

Pentru cei dintre voi care nu știți deja, multani mitti are multe beneficii pentru piele. Are o mare putere absorbantă &, este bogat în minerale și funcționează foarte bine pentru a reduce acneea. Cei cu pielea excesiv de grasă îl pot folosi în veri pentru a absorbi excesul de sebum din pielea lor și pentru a-și dezgusta porii feței. Acest lucru face ca pielea dvs. să pară mai puțin grasă și, de asemenea, previne formarea de puncte albe și puncte negre care, în cele din urmă, duce la reducerea frecvenței cosurilor mai noi și la o reducere a dimensiunii acneei prezente anterior. Substanța clorură de magneziu prezentă în multani mitti are și proprietăți antibacteriene puternice. Dacă bebelușul dumneavoastră suferă de erupție pe scutec din cauza iritației pielii cauzată de contactul cu urina, puteți utiliza din nou multani mitti într-o anumită formă pentru a calma erupțiile cutanate.

Fuller’s earth sau multani mitti a fost utilizat pe scară largă în diverse tratamente de frumusețe și produse de înfrumusețare. În timp ce pachetele și săpunurile pentru față multani mitti sunt destul de ușor disponibile, există foarte puține creme disponibile pe piețe și online care conțin multani mitti. Așadar, pentru a vă economisi eforturile de a dezgropa internetul, am compilat o mică listă de creme multani mitti pentru dvs. Aceste produse au, în mod normal, un preț rezonabil, deoarece multani mitti în sine este un produs de frumusețe foarte economic pentru a utiliza acele multitasks ca și curățare, pachet de față și pachet de păr. Avantajul utilizării produselor care sunt alcătuite din ingrediente naturale este că acestea nu cauzează niciun fel de rău pielii și pot fi utilizate chiar și de cei care au pielea sensibilă.

Creme populare Multani Mitti în India:

Mai jos este o listă de creme multani mitti care ar putea fi de ajutor celor care suferă de diverse probleme ale pielii. Citiți mai departe.

1. ULS Beauty Tuch Multani Mitti Loțiune cu apă naturală de trandafiri:

multani mitti creme

Această loțiune de înfrumusețare conține bunătatea diferitelor ingrediente naturale, cum ar fi 100% Natural Multani Mitti, Aloe Vera, Kesar, Haldi și extracte de coajă de portocală și apă naturală de trandafiri. Cei care primesc zits și cosuri pot aștepta cu nerăbdare să-l folosească pentru a reduce severitatea problemei tale. Acest preparat ayurvedic ajută la ușurarea cicatricilor acneice și conferă tenului o strălucire sănătoasă. Îndepărtează toxinele care sunt așezate adânc în porii feței. Această loțiune vă ajută și prin îndepărtarea stratului de celule moarte ale pielii. Deci, aceasta este o soluție de frumusețe all-in-one pentru multiple probleme ale pielii. Spre deosebire de loțiunile obișnuite, trebuie să o aplicați timp de 15 minute și apoi să clătiți cu apă plată.

2. Care Fuller’s Earth Cream 60g:

multani mitti creme2

Această cremă multani mitti ajută la calmarea iritatilor & pielea arsă de soare. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să scăpați de bronzare pentru a vă oferi un ten sănătos și mai clar.

3. Balsam de vindecare Biotique Bio Bael Baby Touch – 50 gm:

multani mitti creme3

Produsele Biotique sunt întotdeauna prietenoase cu mediul și cu pielea. Această cremă poate fi utilizată atât la copii, cât și la adulți. Conține extracte de bael pur, Manjishta, Swarn gerric (silicat de alumină), Multani mitti (Fuller’s earth), Singejerahata (Talc), Marham și Acacia Arabica. Acesta acționează ca un balsam liniștitor pentru a ajuta la vindecarea erupțiilor de scutec, a pielii arse de soare, a erupțiilor chimice, a obrajilor crăpați.