Cele mai bune 15 mărci de îngrijire a pielii naturale și organice din India

Corpul nostru funcționează adesea mai bine și ne simțim mai activi atunci când rămânem la alimentele organice în mod similar, pielea noastră se simte mai bine atunci când o tratăm cu produse naturale și organice în loc de produse cosmetice normale care conțin substanțe chimice. Pentru a vă ajuta să aflați tot ce este bun pentru piele, iată o listă cu 15 produse de îngrijire a pielii naturale și organice care vă ajută pielea să arate mai bine după fiecare utilizare, haideți să o verificăm,

Cele mai bune mărci de îngrijire a pielii naturale și organice din India:

Să găsim primele 15 cele mai bune mărci de îngrijire a pielii organice și naturale pentru bărbați și femei.

1. Caroseria:

The Body Shop

Unul dintre cei mai importanți branduri de îngrijire medicală și cosmetică, magazinul de corpuri creează produse care nu arată doar frumos, dar au și un impact foarte bun asupra sănătății pielii faciale și corporale. Produsele pot fi găsite cu ușurință la numeroasele puncte de vânzare ale mărcii în mall-uri și complexe comerciale.

 • Pro & Contra: Ambalajul atractiv și parfumul de lungă durată al fiecărui produs vă vor constrânge să îl cumpărați, dar prețul poate fi puțin ridicat pentru mase..

2. Biotică:

Biotică

Un brand care a obținut o recunoaștere ridicată în ultimii ani pentru produsele sale de îngrijire a părului și de îngrijire a pielii. Biotique a devenit o alternativă mai ieftină, dar la fel de eficientă pentru toate mărcile organice care nu sunt foarte accesibile pentru mase.

 • Pro & Contra: Produsele sunt disponibile pentru dezvoltarea generală a pielii și a părului. De asemenea, fiecare produs are un preț moderat și este ambalat.

3. Himalaya:

Himalaya

Himalaya este una dintre cele mai vechi și de încredere mărci de îngrijire a pielii din India. Produsele lor sunt organice și parfumate, precum și la prețuri moderate. Sunt bine cunoscuți pentru produsele de curățare a feței și exfoliantele care conțin unele ingrediente cu adevărat benefice, cum ar fi caisele și nucile.

 • Pro & Contra: Preț moderat și disponibil în cantitate bună, cu ingrediente de calitate și efecte vizibile.

4. Lotus Herbals:

Lotus Herbals

Lotus Herbals este bine cunoscut pentru loțiunile și hidratantele, precum și pentru alte produse de îngrijire a pielii, cum ar fi pachetele pentru față. Loțiunea lor de protecție solară SPF este un produs foarte faimos și iubit datorită efectului său mat și a rezultatelor vizibile.

 • Pro & Contra: O protecție solară mată care își face treaba fără a-ți face pielea grasă sau grasă. Accesibil și bun în cantitate.

5. Khadi Naturals:

Khadi Naturals

Khadi Naturals produce unele dintre cele mai bune produse pe bază de plante pentru îngrijirea pielii. Aceste produse nu numai că sunt organice, dar și ambalajele lor care pot fi ușor reutilizate sau reciclate. Produsele lor, cum ar fi sărurile de baie, exfoliantele pentru corp și buze, precum și balsamurile sunt foarte renumite.

 • Pro & Contra: Produse foarte naturale și eficiente, care sunt, de asemenea, ambalate inteligent.

6. VLCC:

VLCC

VLCC crede în construirea și dezvoltarea îngrijirii pielii. Produsele lor pentru față vin, de asemenea, într-o varietate de kituri, cum ar fi trusa pentru față, precum și kituri de curățare care conțin uleiuri esențiale, scrubs din fructe și alte astfel de ingrediente organice. Multe saloane de top folosesc produsele acestei companii pentru clienții lor.

 • Pro & Contra: Se livrează în seturi care sunt potrivite pentru a vă face fața sau curățarea chiar acasă.

7. Kama Ayurveda:

Kama Ayurveda

Un alt brand ayurvedic care dezvoltă produse de înfrumusețare pe bază de plante foarte bune este Kama Ayurveda. Ingredientele utilizate în toate produsele acestei companii sunt în mare parte crude și organice care vă ajută să obțineți acea strălucire și frumusețe cu cele mai speciale ingrediente la confortul casei dvs..

 • Pro & Contra: Produsele pot fi cam scumpe în unele cazuri.

8. Elementele esențiale ale pădurii:

Forest Essentials

Parfumul oricărui produs de la marca Forest Essentials te va face să simți că ai ieșit din natură într-o junglă de beton. Șampoanele, spălările corporale și scruburile de baie de la acest brand sunt mult iubite și adorate chiar de o mulțime de vedete și alte persoane.

 • Pro & Contra: Chiar dacă prețul poate părea un pic ridicat, merită să cumpărați acest produs.

9. Arborele sufletului:

Arborele sufletului

Un viitor brand de produse de machiaj organic, Soul Tree își câștigă reputația pentru produsele sale de machiaj organic. Uleiurile lor esențiale, exfoliantele, spălarea corporală etc. sunt bine cunoscute și disponibile la anumite magazine.

 • Pro & Contra: Disponibil numai la anumite puncte de vânzare și site-uri web.

10. Pământul pur:

Pământul pur

Un brand iubit de mulți, dar disponibil doar pentru câțiva, produsele Pure Earth sunt fabricate din uleiuri crude și virgine și alte ingrediente, făcând produsele de fapt pure. Produsele sunt disponibile numai în magazinele și site-urile web de top, făcându-le astfel inaccesibile pentru mulți.

 • Pro & Contra: Fără consecințe semnificative, un brand de produs foarte pur.

11. Patanjali:

Patanjali

Un brand care a câștigat o mulțime de recunoaștere de-a lungul timpului, Patanjali nu este doar un brand de îngrijire a sănătății sau de îngrijire a pielii, ci și creează și vând o mulțime de produse alimentare și alte articole de uz casnic și produse alimentare. Se știe că produsele lor sunt ieftine, făcându-le astfel accesibile pentru toate clasele societății.

 • Pro & Contra: Nu există consecințe semnificative ale acestui brand, dar mulți factori buni, cum ar fi disponibilitatea acestuia în multe magazine și, de asemenea, accesibilitatea.

12. Avon:

Avon

Un brand care a fost în afaceri de ceva timp, fabrică tot felul de produse cosmetice organice. Compania produce și alte tipuri de produse de machiaj care pot conține o anumită cantitate de substanțe chimice.

 • Pro & Contra: Marca și produsele sale nu sunt disponibile în multe puncte de vânzare, ceea ce face dificilă găsirea produselor de către clienți.

13. Copertă pură:

Copertă pură

O marcă de produse de machiaj organice, acoperirea pură creează niște produse cosmetice foarte cool. Acestea vin și într-un ambalaj foarte atrăgător. Compactele lor, pulberile de presă sunt unele dintre cele mai renumite produse. Deși marca nu este foarte cunoscută în rândul maselor, ea câștigă rapid o oarecare faimă.

 • Pro & Contra: Marca nu este disponibilă în multe puncte de vânzare și poate fi un pic scumpă pentru majoritate.

14. Ayur Herbals:

Ayur Herbals

Un vechi brand indian, renumit pentru șampoanele și șampoanele lor organice, Ayur Herbals este pe piață de mult timp. Marca nu necesită mult marketing, deoarece a câștigat de-a lungul timpului o mulțime de clienți care au încredere orbește în marcă și își cumpără produsele.

 • Pro & Contra: Marca nu este disponibilă în mod obișnuit în unele părți ale țării, deși fiecare produs are un preț moderat.

15. Doar ierburi:

Doar ierburi

Un brand care urmează să câștige o cantitate semnificativă de recunoaștere, dar care atinge acel stadiu încet și constant, Just Herbs este un bun brand de produse de înfrumusețare pe bază de plante. După cum sugerează și numele, aceștia subliniază folosirea tuturor plantelor benefice și cruciale indiene și străine în produsele lor.

 • Pro & Contra: O gamă largă de ierburi sunt utilizate în produsele acestui brand.

Alegerea unui stil de viață mai sănătos va avea un impact benefic enorm asupra rutinei zilnice, dar la fel ca și corpul nostru, și pielea noastră are nevoie de o alimentație sănătoasă. Cu ajutorul produselor organice de îngrijire a pielii, putem obține nu numai o piele restaurată, ci și să fim fără griji cu privire la orice efecte secundare.

Întrebări frecvente:

1. Pot folosi produse de înfrumusețare pe bază de plante din diferite mărci?

Da, puteți folosi produse de înfrumusețare, la alegerea mărcii de produse de machiaj organic care se potrivește bugetului dvs. și tipului de piele, din varietatea mărcilor de machiaj de pe piață.

2. Este Patanjali un brand indian de îngrijire a pielii??

Da, Patanjali este un brand indian înființat de un sfânt hindus care nu se limitează doar la crearea produselor de îngrijire a pielii, ci produce și asistență medicală, alimente, igienă și alte tipuri de produse.

3. Unde pot cumpăra produse de înfrumusețare naturale?

Produsele de înfrumusețare naturale pot fi găsite în multe cosmetice, precum și în farmacii. De asemenea, oamenii pot cumpăra aceste produse online de pe site-uri precum Amazon și alte site-uri web care vând produse de înfrumusețare.