8 Cele mai bune demachiante Neutrogena

Ziua lungă de muncă ți-a lăsat într-adevăr o impresie pe pielea ta. Cota zilnică de particule de murdărie și umezeală este lipită de pielea dvs. acum grasă sau aplicarea excesivă de cremă pentru a vă menține pielea uscată sub control a dus din nou la oboseală și întuneric. Cu toate acestea, invitația de petrecere la birou după program este încă o necesitate pentru a participa și iată ce puteți face acum pentru a vă întoarce pielea înapoi la sesiunile de yoga dimineața devreme.

Când pielea nu este doar vibrantă și strălucitoare, ci și curată. Soluția la acest lucru este produsele de curățare, unele dintre cele mai bune tipuri disponibile de compania multi-milioane Neutrogena, care se concentrează și are grijă de pielea dvs. și vă oferă întotdeauna cele mai bune servicii atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și protecție..

Produse de curățare Neutrogena populare din India:

Să ne uităm la primele 8 produse de curățare Neutrogena.

1. Detergent de spumare Neutrogena Deep Clean:

demachiant neutrogena

Obiectivul principal al acestui produs de curățare Neutrogena este de a vă dezbrăca pielea de excesul de ulei și particule de murdărie pe care le ridicăm pe parcursul zilei. Ingredientul de bază al acestui produs este glicerina, unul dintre antioxidanții bogați care nu numai că blochează hidratarea, împiedicând pielea să se usuce și să fie rugoasă, dar oferă și o energie amplă pe față, făcând-o radiantă și strălucitoare..

2. Neutrogena demachiant extra delicat:

detergenți neutrogeni 2

Acest produs de curățare este un mare succes pentru toate tipurile de piele, în special pielea sensibilă, unde formulele extra blânde din acest produs de curățare asigură o hidratare optimă a pielii în timp ce vă curăță pielea lucrând la nivelurile mai profunde ale stratului dermic. Un produs iritant și calmant pe piele, acest demachiant va păstra umezeala din piele blocată, făcând pielea moale și suplă.

3. Demachiant de rafinare a porilor Neutrogena:

detergenți neutrogeni 3

La sfârșitul zilei, porii din pielea dvs. se măresc, permițând pătrunderea mai multor praf și particule de poluare, rezultând uscăciune și acnee. Acesta este motivul pentru care demachiantul de rafinare a porilor Neutrogena forțează impuritățile din porii măriți, reducând în același timp dimensiunea porilor la efecte vizibile în câteva săptămâni. Formulele hidroxil și alfa beta prezente în acesta asigură umiditatea necesară.

4. Detergent facial pentru ulei de Neutrogena și Acne Spălare Grapefruit:

detergenți neutrogeni 4

Extractul de grapefruit asociat cu vitamina C acționează ca antioxidanți strălucitori pentru pielea dvs., care nu numai că va curăța și elimina impuritățile din piele, ci va lua parte și la strălucirea și energizarea feței, astfel încât să puteți purta o piele clară radiantă fără un detergent dur. usucandu-ti fata.

5. Demachiant / mască Neutrogena Clear Pore:

detergenți neutrogeni 5

Aceasta este o mască de curățare cu două în unul care poate fi utilizată în mod regulat pentru a vă menține pielea sănătoasă și lipsită de acnee cu umflare roșie. Acest lucru este îmbogățit în peroxid de benzoil care acționează ca un superb luptător împotriva bacteriilor împotriva acneei, acest demachiant pentru față vă va oferi o senzație de răcire care vă va lăsa fața hidratată și revigorată. Efectul de control al uleiului vă va netezi și va înmuia pielea fără a o face grasă.

6. Detergent zilnic Neutrogena Ultra Gentle:

Curățători Neutrogena 6

Detergentul zilnic ultra delicat de la Neutrogena oferă o evadare strălucitoare din pielea plină de impurități înmuiate în ulei cu care ne întoarcem acasă în fiecare zi. Un tampon clar ar ridica murdăria vizibilă fără a vă dezlipi pielea de uleiurile esențiale necesare. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, acest demachiant deschide porii și lasă fața să respire în cele din urmă aer proaspăt.

7. Neutrogena Black Head Eliminating Triple Action Cleanser:

detergenți neutrogeni 7

Microfoanele din acest demachiant cu acțiune triplă nu numai că elimină murdăria și particulele de poluare, dar are și o îngrijire extra delicată a pielii fără a o usca și irita în timp ce slăbesc punctele negre încăpățânate, exfoliantă și hidratând-o pe măsură ce merge.

8. Ulei de curățare hidratant Neutrogena Deep Clean:

detergenți neutrogeni 8

Acest ulei de curățare este special conceput pentru pielea uscată, chiar dacă tipurile normale de piele ar fi potrivite aici o fântână. Extractele de castraveți care formează ingredientele de bază ale acestui produs răcoresc și calmează pielea în timp ce vă curăță pielea până la miez, lăsând pielea moale hidratată și hidratată. Acesta acționează și ca un demachiant clar pentru tratamentul de înfrumusețare după orele de birou.