Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru frumusețe

Nu fiți geloși pe fata de alături, pentru că părul ei este moale și plin de vânt, iar bărbații trec Gaga peste tresele ei. De fapt, dacă doriți să eliminați definitiv excesul de ulei sau aspectul gras de pe părul lung, suntem aici pentru a vă ajuta, așa că să lucrăm la el,?

Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru frumusețe

A fost un moment în care habar n-aveam despre preparatele magice pe care le-ar putea scoate bucătăriile noastre și nu vorbim doar despre mâncare. Din vremurile trecute, bunicile noastre se lăudau întotdeauna cu remedii naturale de casă care făceau minuni pentru părul și pielea noastră. În zilele noastre, produsele cosmetice induse chimic sunt norma, ceea ce face ca părul și pielea să arate bine, dar nu fără dezastre pe termen lung de gestionat.

Cu părul gras, oamenii suferă de scalp murdar și infecții, fire de păr murdare și particule de praf care se așează în ele. Acumularea face scalpul mirositor și mâncărime. Încă o dată, nu v-am cere să utilizați produse induse chimic, pentru că știm cum funcționează. De fapt, să aruncăm o privire asupra a ceea ce bucătăriile pot oferi și iată câteva sfaturi de îngrijire a părului pe care le puteți folosi. Așadar, vă rugăm să citiți mai departe și să fiți bine informați pentru același lucru.

Sfaturi simple pentru părul gras de frumusețe de casă:

Fața părului gras pare foarte plictisitoare, astfel încât fiecare își dorește părul lung și sănătos. Pentru a menține un păr atât de frumos, trebuie să urmați câteva sfaturi de frumusețe. Acest articol vă va ghida pentru cele mai bune și simple sfaturi de frumusețe de îngrijire a părului de casă pentru părul gras.

1. Obțineți un balsam natural:

Obțineți un balsam natural

Aruncă o privire online și ar exista o mulțime de rețete care te-ar ajuta să folosești ingrediente din bucătăriile tale pentru a face un balsam natural de păr. Balsamul potrivit ar face magie pentru firele uleioase și, prin urmare, ar trebui să vă faceți un balsam fără ulei. Cu toate acestea, folosiți balsamul și asigurați-vă că rădăcinile sau scalpul sunt lăsate neatinse. Doar vârfurile părului trebuie răsfățate, atât. Prin urmare, investește în ouă care vor condiționa și da viață părului tău.

2. Alege șamponul potrivit:

Alege șamponul potrivit

Părul trebuie menținut curat, în special părul gras, care atrage murdăria și praful prin scor. Trebuie să vă spălați părul în fiecare zi, dar cu șampoane pe bază de plante sau ușoare. Nu fiți atât de entuziaști încât să vă spălați părul în fiecare zi, acest lucru ar putea dezafecta permanent glandele sebacee și ar putea face părul să devină mai gras, deoarece glandele ar produce mai mult ulei. Acest lucru nu vă va duce nicăieri aproape de o soluție, prin urmare, spălați-vă o dată la două zile și este suficient.

3. Îndepărtați aceste stresuri:

Periați acele stresuri

Pieptănarea și periajul regulat, cel puțin de două ori pe zi este suficient pentru ca părul gras să fie gestionat. Acest lucru permite uleiurilor naturale produse de glande să-și distribuie recompensa în mod egal pe scalp. Când pielea capului este îngrijită în fiecare zi, ar produce mai puțin ulei, ceea ce înseamnă că, pe termen lung, nu va trebui să plângeți pentru a avea șuvițe lungi și păroase..

4. Apă caldă:

Apă caldă pentru păr

Când vă spălați părul cu apă, asigurați-vă că nu este cald și nu este rece, ci doar călduț. Acest lucru este cel mai bun pentru cei care au părul gras sau gras, deoarece apa când este fierbinte ar înrăutăți lucrurile. Apa fierbinte activează glandele pentru a produce mai mult petrol, spun experții. Nu vrei să arăți neplăcut și neîngrijit după duș, nu-i așa? Acesta este unul dintre primele sfaturi pentru îngrijirea părului pentru părul gras.

5. Exercițiu cu părul legat:

Exercițiu cu părul legat

Părul dvs. ar trebui să fie legat într-un coc sau o coadă de cal atunci când vă antrenați. Transpirația ar face părul murdar și gras. Acest lucru ar fi valabil și pentru cei care lucrează perioade prelungite de timp la soare fierbinte sau în condiții de umiditate. Prin urmare, păstrați părul legat și ferit de elementele din jur.

6. Nu mai există aer cald pentru stil:

Nu mai există aer cald pentru coafare

Promiteți-vă că veți fi amabili cu șuvițele uleioase, fără a mai folosi aer cald pentru a stiliza încuietorile lungi. Când se folosește aer cald, se produce mai mult ulei. Așadar, păstrați aceste fiare de aplatizare la câțiva kilometri distanță și fii bun cu părul tău. Chiar dacă trebuie să folosiți fierele de călcat odată plecate, asigurați-vă că faceți acest lucru la cea mai scăzută temperatură.

7. Faceți spălarea părului acasă:

Asigurați-vă spălarea părului acasă

Cel mai bun mod de a face față părului gras este să vă asigurați că remediul pentru acesta este de casă. Este unul dintre sfaturile perfecte și excelente pentru îngrijirea părului pentru părul gras.

  • O ceașcă de apă călduță cu bicarbonat de sodiu, la care se lămurește și se amestecă o lămâie întreagă, ar fi bine.
  • Masează-l în scalp și folosește doar vârful degetelor.
  • Așteptați o jumătate de oră și a fost oprit cu apă călduță.
  • Dacă este necesar, utilizați un șampon de mile făcut din ierburi pentru a termina rutina.

8. Magia oțetului:

Magia oțetului

Te-ai săturat de acumulare și de ulei în păr? folosiți oțetul pentru a trece peste el, spun experții. Cel mai bun ar fi să folosiți oțet alb sau cidru de mere, deoarece nu ar avea elemente artificiale în ele. Asigurați-vă că o ceașcă de oțet alb este diluată cu două căni de apă, iar aceasta trebuie utilizată pentru părul care trebuie spălat și condiționat.

9. Șampon cu var și castraveți:

Șampon cu var și castraveți

Utilizați lămâi cu castraveți ca pastă și aplicați-l pe tot părul. Lăsați-l să fie pe scalp timp de zece minute și în cele din urmă îndepărtați-l cu apă caldă. Acest lucru ar menține echilibrul pH-ului scalpului dvs. nu ar activa glandele uleioase și, de asemenea, ar menține părul liber de grăsime. În timp ce masați sau frecați, fiți blânzi și urmăriți cum calmează pielea capului.

10. Făină:

făină de amidon de porumb pentru păr gras

Produsele de păr fără fir pentru părul gras pot fi costisitoare, prin urmare economisiți toți acești bani pentru a vă cumpăra un cadou frumos. Abilitățile de bricolaj în acest moment ar fi cel mai bine de utilizat, așa că luați o ceașcă de făină de amidon de porumb uscată și întindeți-o pe rădăcini, așa cum ați face ulei de păr pe scalp. Continuați să tamponați câteva minute, lăsați excesul de ulei să se înmoaie și apoi spălați-l cu un șampon ușor mai târziu. Simplu, nu-i așa?!!

11. Henna:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru părul gras -Henna

Henna este una dintre cele mai eficiente modalități în tratamentul firelor de păr grase. Este, de asemenea, unul dintre cele mai frecvente sfaturi pentru părul gras. Condiționează părul și nu are efecte chimice nocive asupra părului. Este un produs nutritiv care crește moliciunea și luciul părului.

  • Pentru a face pasta de henna ideală, preparați o ceașcă de lichior de ceai și apoi lăsați-o să se răcească.
  • Apoi aplicați putere de henna pe ceai și lăsați amestecul de mai sus să se stabilească în timpul nopții.
  • Și apoi dimineața aplicați amestecul și lăsați-l să rămână aprins timp de 2 ore și apoi spălați-vă părul cu atenție cu un șampon ușor.
  • Acest lucru va avea ca rezultat părul mai puțin gras.

12. Aplicarea bicarbonatului de sodiu:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru păr gras - Aplicarea bicarbonatului de sodiu

Sfaturile pentru îngrijirea părului pentru părul gras includ aplicarea bicarbonatului de sodiu, un ingredient obișnuit din bucătărie. Poate fi util în numeroase moduri, deoarece reduce uleiul scalpului. Produsul original poate fi folosit în sine ca șampon uscat. De asemenea, puteți amesteca 2 linguri de praf de copt și amestecați-l cu apă dintr-o cantitate potrivită pentru a obține o pastă groasă. Apoi aplicați pasta pe păr și lăsați-o să se așeze timp de aproximativ 20 de minute și spălați-o apoi cu apă rece. Puteți aplica șampon mai târziu pentru rezultate mai dorite. Pudra de copt poate fi folosită și pentru curățarea regulată a părului, amestecându-l cu șampon.

13. Utilizarea berii:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru părul gras - Folosirea berii

Experții din lista lor pentru tratamentul părului gras includ, de asemenea, tratarea acestuia cu bere. Aproape toate băuturile au un efect excelent de uscare și ajută la reducerea conținutului de ulei prezent în păr. Constă din mai mulți nutrienți hrănitori și vitamine care oferă părului umezeală. Poate fi folosit direct după șamponarea părului sau poate fi amestecat bine cu alte pachete de păr. Pentru a folosi berea în mod ideal, ar trebui să deschideți o bere și să o păstrați timp de 30 de minute. După șamponarea părului, spălați-vă părul ud cu bere și spălați-l cu apă curentă. De asemenea, puteți pregăti o mască amestecând 100 ml de bere și 1 gălbenuș de ou, masând bine amestecul între păr și pe scalp. Lăsați-l să se fixeze pe păr timp de 30 de minute, spălați bine amestecul de mai sus cu apă rece.

14. Utilizarea pachetului de albușuri de ou:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru păr gras - Folosind pachetul de albușuri de ou

Sfaturile de îngrijire a părului gras enumeră, de asemenea, că un pachet de albușuri de ou ar putea fi de ajutor în controlul uleiurilor secretate de foliculii tăi de păr. Îți îmbogățește părul din interior, deoarece este bogat în grăsimi și proteine. Partea albă a ouălor conține anumite bacterii și enzime care ajută la reducerea grăsimii scalpului și a părului. Pentru a face pachetul, luați două ouă și scoateți partea albă a oului care separă gălbenușul de acesta. Păstrează albușurile într-un castron și apoi aplică-l pe părul umed bine de la rădăcini până la vârfuri și masează bine timp de 5 minute. în părul tău pentru cele mai bune rezultate.

15. Aplicarea cojilor de portocale:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pentru păr gras - Aplicarea cojilor de portocale

Sfaturile grase pentru îngrijirea părului enumeră, de asemenea, cojile de portocală ca fiind un ingredient eficient pentru controlul producției excesive de ulei. Măcinați câteva coji de portocală și apoi zdrobiți-l bine cu 2 lingurițe de miere și apoi aplicați amestecul de mai sus pe scalp și păr, lăsați-l să se usuce și să se așeze timp de 20-30 de minute, apoi spălați-l și urmați programul normal de șampon. Această pastă și puteți folosi, de asemenea, pudră de coajă de portocală prin măcinarea cojilor uscate și tratarea părului gras.

Sperăm că aceste sfaturi de înfrumusețare de mai sus pentru părul cu ulei vor fi utile la modul de menținere a părului sănătos. Aveți grijă și fiți fericiți cu acele plăci lungi minunate.