9 cele mai bune și utile portofele pentru pașapoarte în călătorii

Portofelele de pașapoarte sunt ceva extrem de esențial pentru cei care călătoresc mult. Este, de asemenea, un accesoriu important pentru orice călător. Vă ajută să vă organizați toate documentele de călătorie într-un mod convenabil. Majoritatea portofelelor de pașapoarte vin acum cu funcția RFID, astfel încât pașaportul dvs. să rămână în siguranță de tot felul de semnale electromagnetice și de potențiale amenințări de piratare. În cele ce urmează, sunt descrise diverse tipuri de deținători de pașapoarte ținând cont de cele mai convenabile care ar fi potrivite pentru călători.

Cele mai recente și elegante portofele de pașapoarte pentru bărbați și femei din Tours:

Să ne uităm la primele 9 modele de portofele pentru un pașaport.

1. Portofelul clasic pentru pașapoarte:

portofele de pașapoarte

S-ar putea să existe o mulțime de materiale disponibile acum, cum ar fi nylonul sau bumbacul, dar este aproape imposibil să bateți pielea ca material pentru orice fel de portofele. Un portofel clasic de suport pentru pașaport ar fi făcut din piele și ar avea dispoziția de a păstra pașaportul și toate documentele de călătorie, sincronizate într-un mod adecvat. Portofelul are, de asemenea, un spațiu realizat inteligent pentru un stilou și acesta este ceea ce sigilează afacerea.

2. Portofel Slim Passport:

Portofel Slim Passport

Acesta este cel mai potrivit tip pentru cei care intenționează să-și păstreze stilul și să călătorească cât mai puțin posibil. Conceput frumos, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână pașaportul și un micro-stilou, suportul elegant și subțire pentru pașaport este o versiune redusă a portofelului clasic din piele pentru pașapoarte.

3. Portofel pentru pașaport pentru notebook:

Portofel pentru notebook Pașaport

Dacă nu vă puteți menține dorința de a scrie în orice moment, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru dvs. Prevederea de a deține un mic notebook împreună cu pașaportul și documentele de călătorie vă va permite să notați chiar și cele mai mici detalii din călătorii. Exteriorul din piele frumos realizat al portofelului de călătorie pașaport vă oferă un alt motiv bun pentru a zâmbi.

4. Portofel din pașaport metalic:

Portofel din pașaport metalic

Nu pentru minimalisti, faceti o declaratie cu un portofel metalic pentru pasaport pentru barbati. Interiorul neted din piele și exteriorul din nichel-metal, pașaportul dvs. este garantat să fie sigur de aproape orice. De asemenea, are dispoziție pentru a stoca și câteva dintre cărțile dvs..

5. Portofel cu pașaport cu fermoar:

Portofel cu fermoar

Dacă trebuie să purtați și pașaportul membrilor familiei dvs. și aveți nevoie de suficient spațiu cu o siguranță deosebită, atunci un portofel cu pașaport de familie cu fermoar vă va potrivi cel mai bine. Cu mai multe buzunare și sloturi pentru carduri, toate securizate într-un mediu cu fermoar, puteți păstra, de asemenea, o cantitate echitabilă de documente de călătorie în interiorul siguranței. Totul fără a fi prea voluminos, acesta este un portofel inteligent de pașaport de călătorie.

6. Portofel stil pașaport:

Portofel stil pașaport

Portofelul din piele cu pașaport în stil plic este uimitor cu capacitatea de stocare. Acest lucru este frumos realizat cu piele în așa fel încât să vă puteți stoca toate id-urile importante în același loc. Acest lucru este cel mai potrivit pentru dvs. dacă aveți tendința de a face ca portofelul dvs. de bani să fie neîndemânatic cu milioane de chitanțe.

7. Portofel multifuncțional pentru pașapoarte:

Portofel multifuncțional pentru pașapoarte

De ce să-ți limitezi imaginația? Profitați din plin de portofelul pașaportului și păstrați un telefon mobil, carduri de credit, pixuri, toate stivuite în interior într-un mod adecvat. Suportul pentru pașaport din pânză vine, de asemenea, cu un fermoar, astfel încât toate comorile tale să fie securizate chiar și atunci când te grăbești. Acesta este un portofel de pașaport ideal pentru bărbații care sunt stângaci tot timpul.

8. Portofel cu pașaport din piele de crocodil:

Portofel din pașaport din piele de crocodil

Două mâneci și design frumos este ceea ce vă puteți aștepta din portofelul de pașaport din piele cu relief de crocodil. Exteriorul elegant și interiorul convenabil vor prinde cu siguranță mulți globi oculari. Oamenii vor invidia cu siguranță frumusețea din mâinile tale și vor face presupuneri despre zborul tău de primă clasă, chiar dacă vei deveni economic.

9. Portofel colorat pentru pașapoarte:

Portofel colorat pentru pașapoarte

De ce să fii plictisitor în alegerea ta pentru un portofel de pașaport, atunci când stilul tău de zi cu zi ține de culori. Stropiți câteva culori în aeroport când mergeți cu un portofel frumos de pașaport la check-in. Fii funky și injectează o paletă de culori, desigur, având în vedere comoditatea. Buzunarele multiple și o gamă de culori fanteziste vor face din acest portofel de pașaport pentru femei unul dintre cele mai apreciate bunuri ale tale.

Deținătorul pașaportului sau portofelele de pașapoarte a trecut printr-o multă evoluție în ultima vreme. Sunt disponibile modele și tipuri unice, dintre care puteți alege în funcție de necesitatea dvs. Există multe portofele de pașapoarte, care vă vor oferi suficient spațiu pentru a vă păstra telefonul mobil, banii și documentele importante într-un singur spațiu.