9 tipuri diferite de pantaloni scurți de pijama cu imagini

Pantalonii scurți cu pijama sunt foarte eleganți și folosesc cel mai mult rochia pe care majoritatea oamenilor o preferă în timpul verii. Veți obține multe tipuri de rochie cu diferite modele. Îl poți purta cu oricare dintre bluzele tale preferate și să fii elegant. Materialele populare care se folosesc pentru a face pantaloni scurți sunt bumbacul, satinul, poliesterul, catifeaua etc. Puteți alege materialul și designul după alegerea dvs..

Cele mai recente și elegante modele de pantaloni scurți de pijama pentru femei la modă:

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune 9 pijamale scurte de încercat.

1. Pantaloni scurți cu pijama imprimată:

Pantaloni scurți cu pijama imprimată

Aceasta este o pijama drăguță pentru femei, cu tendințe scurte acum. Este imprimat un tricou foarte moale pe care îl puteți folosi pentru a adăuga un aspect extra elegant pentru dvs. Materialul scurt este rayon și elastan, ceea ce vă va face confortabil. Acesta este un design low-rise pe care îl puteți încerca cu orice top.

2. Pantaloni scurți drăguți de pijama:

Pantaloni scurți drăguți de pijama

Dacă doriți un pijama scurt drăguț, puteți încerca acest lucru. Acesta este un tip foarte relaxant și poate fi folosit ca haină de dormit. Acesta este scurt din bumbac și potrivit pentru relaxare în sezonul estival. Materialul este imprimat și o țesătură tip nod. Încercați-l pentru a obține un aspect drăguț.

3. Set pijama matase:

Set pijama matase

Acesta este unul dintre cele mai sexy seturi de pijamale din mătase pe care le puteți încerca. Este confecționat dintr-un material fin, moale și respirabil. Îl puteți alege ca îmbrăcăminte de dormit și va fi moale pentru pielea dumneavoastră. Partea superioară are gât în ​​V și curea reglabilă pentru spaghete. De asemenea, se poate spăla cu mașina.

4. Pantaloni scurți din bumbac proiectat cu flori:

Pantaloni scurți din bumbac

Acesta este un pijama scurt din piele de bumbac pentru femei, foarte elegant. Este foarte frumos cu acele flori de trandafir pe el. Este realizat din material raional. Pantaloni scurți relaxați cu talie elastică ajustabilă și șnururi. Potrivește-ți topul preferat.

5. Pijama scurta in carouri:

Pijama scurta in carouri

Pijama scurtă în carouri este un design frumos pe care fiecare femeie îi va plăcea să poarte. Acest scurt este un design drăguț și vine cu un cordon reglabil. Potrivește-l cu oricare dintre topurile tale drăguțe și fii elegant. Obțineți acest pantaloni scurți de pijama în flanelă și dormiți confortabil.

6. Pijama cu dungi burgund:

Pijama cu dungi burgund

Pregătește-te să dormi în acest pantaloni scurți confortabili de pijama scurtă cu dungi de visiniu. Pantalonii scurți sunt confecționați cu bandă elastică care se ajustează ușor. Materialul este extensibil, astfel încât va fi suficient spațiu pentru întindere, ceea ce este foarte confortabil. Dungile orizontale arată fantastic pe acest scurt.

7. Pantaloni scurți de pijama din catifea:

Pantaloni scurți pijama catifea

Dacă sunteți un fan al materialului de catifea, acesta este un design bun. Puteți purta această pijama scurtă în timp ce dormiți. Acesta este un pantaloni scurți de catifea de culoare roz, cu talie elastică și trage coarde. Combinați-l cu orice blaturi și relaxați-vă în timp ce dormiți.

8. Pantaloni scurți cu bordură roșie:

Pantaloni scurți cu imprimare Red Borda

Acesta este un pijama scurt pentru femei, foarte elegant, pe care îl puteți alege. Designul în sine arată foarte elegant și îl poți purta cu topul preferat. Acesta este realizat din material poliesteric cu amestec de bumbac. De asemenea, a primit dantelă albă pe margini. Puteți alege dacă doriți să încercați ceva nou.

9. Pantaloni scurți pijama albastră de delfin:

Pijama Albastru Delfin Scurt

Acesta este un scurt-pijamă multifuncțional pentru doamnă. Puteți încerca acest lucru ca îmbrăcăminte de lounge, îmbrăcăminte sport și chiar îmbrăcăminte de somn. Are talie elastică și cusături contrastante în jurul pantalonii scurți. Acesta este fabricat din poliester și material spandex cu lungime mini. Încercați acești pantaloni scurți eleganți și atrăgători cu top asortat și relaxați-vă.

Pantalonii scurți cu pijama sunt multifuncționale și îl puteți alege să fie elegant și sexy în același timp. Încercați orice design doriți din toate tipurile de mai sus. Alegeți culori atractive, cu o potrivire relaxabilă. Materialul trebuie să fie respirabil și liber.