9 Piatra prețioasă acvamarină atractivă în ultimele modele

Piatra prețioasă acvamarină este o piatră prețioasă care prezintă aspectul oceanului. Culoarea sa seamănă și cu culoarea oceanului. Are o nuanță de albastru până la verde deschis. Are beneficii imense la purtare. Ajută în activitățile de vindecare și meditație. Conform teoriei, este benefic pentru cei născuți în martie. În primul rând, se găsește ca piatră aspră. Apoi, este tăiat și i se dau diferite forme pentru a fi utilizate în diverse scopuri. Este utilizat pe scară largă în bijuterii precum inelul și colierul. Anterior, piatra acvamarină era considerată a fi de culoare verde. Dar acum, este acceptat ca culoare albastru deschis.

Cea mai recentă piatră prețioasă acvamarină cu imagini:

Uită-te aici la cele mai bune 9 pietre prețioase Aquamarine din cele mai recente modele. Alege-l pe cel drag și încearcă-l.

1. Piatra brută de acvamarin:

Piatra acvamarină aspră

Este o piatră acvamarină brută, de culoare verde ocean. Apoi este tăiat în bucăți și încălzit pentru a se transforma în diferite forme. Purtarea acestei pietre poate da efecte imense pozitive, cum ar fi curajul și vindecarea dezechilibrului emoțional. Este un simbol al fericirii.

2. Inel de piatră acvamarină:

Inel de piatră acvamarină

Acesta este un inel uimitor de piatră acvamarină cu piatră prețioasă mare acvamarină. Acesta este un efect albastru albastru. Îl puteți folosi și ca inel de logodnă. Imediat după purtare, va începe să-și dea efectul. Cei care poartă piatră acvamarină au acces la o decizie rapidă.

3. Vindecarea pietrei acvamarine:

Vindecând piatra acvamarină

Această piatră prețioasă acvamarină este o piatră vindecătoare pentru echilibrarea tulburărilor mentale. De asemenea, ajută la tulburările fiziologice. Vă șterge gândurile și vă oferă o bună abilitate de comunicare. Este o piatră minunată pentru calmarea tensiunii nervoase.

4. Piatra acvamarină tăiată cu smarald:

Emerald Cut Aquamarine Stone

Unul dintre principalele beneficii ale pietrei acvamarine este acela că punerea acestei pietre într-un pahar cu apă și consumul de apă te ajută în rezolvarea bolii tale oculare. Acest smarald este o croială cea mai comună. Această formă este populară pentru inelele degetelor. Acest lucru este destul de durabil și moale.

5. Colier de piatră acvamarină:

Colier din piatră acvamarină

Este un colier din piatră acvamarină cu margele de sticlă. Există un pandantiv din piatră acvamarină de formă ovală acoperit în cadru de design vintage. Piatra din pandantiv are o atingere directă cu corpul și astfel calmează și calmează.

6. Piatră prețioasă în formă de pere Aquamarine:

Piatra prețioasă Aquamarine în formă de pere

Această culoare albastră de apă strălucitoare a pietrei prețioase acvamarine este în formă de pere. Puteți utiliza această piatră pentru a face și un colier de piatră de naștere acvamarină. Se crede că acest colier de piatră este norocos pentru luna martie. Ei pot purta acest lucru zilnic și pot primi nenumărate beneficii.

7. Trilion de piatră prețioasă de tip Aquamarine:

Trilion de piatră prețioasă acvamarină tăiată

Aceasta este piatră albastră acvamarină în trilioane de forme. Albastrul are un efect mult strălucitor. Piatra prețioasă acvamarină de culoare albastru închis este prea costisitoare. Căptușeala exactă este vizibilă pe trilioane de forme. Se poate folosi această piatră cu scopul de a medita și pentru a-și vindeca dezechilibrul psihologic.

8. Margele de piatră acvamarină:

Margele de piatră acvamarină

Aceasta este piatra de naștere acvamarină în forme inegale. Puteți colecta aceste pietre de naștere inegale într-un castron și păstrați-le pe masă ca piese de spectacol. Acest lucru va atrage oamenii și va construi încredere și curaj în tine. Există, de asemenea, alte nuanțe ale acestei pietre.

9. Piatra prețioasă verde acvamarină:

Piatra prețioasă verde acvamarină

Acvamarinul este, de asemenea, o piatră de naștere a vărsătorului, cu efect verzui. Are o formă de pară mare. Este strălucitor cu culoarea sa naturală. Undeva, există și linii maro deschis. Acest lucru este atât de liniștitor și se simte moale la atingere. Acest lucru este larg acceptat pentru numărul său de beneficii pozitive.

Deși piatră prețioasă acvamarină este cea mai durabilă piatră, dar totuși necesită îngrijire în manipulare. Această piatră îți decorează bijuteriile, astfel încât este preferată pentru toate timpurile pentru femei. Aceasta este o piatră pentru toate scopurile. Are multe avantaje. Îmbunătățește sentimentul general de bunăstare și readuce o persoană în stare sănătoasă. Încurajează o persoană în perioade de dezechilibru fizic și mental. Vă poate vindeca și spiritual. Este o piatră excelentă care poate face schimbări bune în viața ta.