Sfaturi pentru a pierde în greutate ca un model

Fiecare dintre noi tânjește după acea siluetă curbată și sexy care poate aduce pe orice bărbat pe genunchi, te face să te simți extrem de încrezător și, în plus, să etalezi corpul cu clepsidră. „Îl am, de aceea îl etalez” – de fapt vrem să trăim acest citat. O siluetă perfectă subțire ne face să ne simțim încrezători într-o cameră plină de oameni. Orice poartă cineva începe să se potrivească și să complimenteze într-adevăr corpul.

Figurile asemănătoare modelului sunt visul multora, dar greutatea și talia voluminoasă le poate distanța de obiectivele lor de frumusețe. Dar obținerea acelor curbe nu este la fel de ușor și atrăgător pe cât pare. Trebuie să depuneți mult efort pentru a dobândi. Determinarea este cu siguranță cheia succesului, deoarece trebuie să urmezi un regim alimentar fără de care nu se poate realiza nimic. Citiți mai departe pentru a ști cum să slăbiți ca un model.

Sfaturi pentru a pierde în greutate ca un model

Plan de dietă model pentru a pierde în greutate:

Modelele urmează un plan nutritiv bun pentru a obține acea figură demnă de etalare. Dieta este din alimente grase, junk, pentru a evita excesul de grăsime. Pentru a afla cum slăbesc rapid modelele, consultați planul de dietă de mai jos.

1. Legume:

Legumele sunt o sursă importantă de nutrienți precum vitaminele și mineralele. Sunt alimente bogate în fibre. Se recomandă să consumați cel puțin 2-3 porții de legume în fiecare zi. Legumele pot fi luate sub diferite forme, cum ar fi salate, legume la aburi sau legume la grătar. Cel mai bine este să folosiți foarte puțin sau deloc ulei în procesul de gătit. De asemenea, includerea legumelor verzi în masă în fiecare zi poate ajuta corpul să funcționeze bine.

2. Fructe:

Fructele sunt bogate în antioxidanți și sunt nutritive. Acestea sunt pline de antioxidanți pentru a combate radicalii liberi și pentru a reduce daunele celulare. Fructele precum fructele de pădure, merele, pepenii, pere, grapefruitul sunt cele mai bune pentru pierderea în greutate. Cu toate acestea, anumite fructe cum ar fi bananele, mango-urile, mărul cu cremă, chikoo sunt bogate în calorii și, prin urmare, este mai bine să le limitați aportul. De asemenea, este recomandat să consumați fructe decât să le amestecați în sucuri sau piureuri, pentru a evita pierderea fibrelor alimentare.

3. Dieta bogată în proteine ​​- conținut scăzut de carbohidrați:

Proteinele ajută la construirea mușchilor. Un model asemănător poate fi obținut atunci când reduceți carbohidrații și creșteți conținutul de proteine. Alegerea proteinelor precum leguminoasele, linte, carne slabă precum puiul, curcanul, ouăle, iaurtul grecesc cu conținut scăzut de grăsimi, fructele de mare etc. vă poate oferi mai mulți mușchi minus grăsimea. Cel mai bine este să evitați alimentele cu amidon, cum ar fi cartofii, cartofii dulci, orezul, grâul etc..,

4. Fluide:

Lichidele reprezintă o pondere importantă în dieta de slăbit. Beți multă apă proaspătă este o necesitate pentru a vă menține corpul hidratat. Împreună cu apa, este recomandat să vă începeți ziua cu un pahar cu apă fierbinte de lămâie, urmat de maximum trei căni de ceaiuri pe bază de plante. De asemenea, luarea sucurilor de fructe între mese poate reduce pofta de mâncare și vă poate face să vă simțiți plin.

Planul de antrenament al modelului:

Antrenamentul este crucial pentru pierderea în greutate. Un regim de exerciții sănătoase nu numai că te face să activezi fizic, dar te face să pierzi și acei centimetri în plus în jurul taliei. Dacă doriți să obțineți un model bine tonifiat ca figura, consultați următorul plan de antrenament:

  • Mersul pe jos este cea mai bună formă de exercițiu. Se recomandă realizarea a cel puțin 10.000 de pași pe zi. Purtarea unei benzi de fitness vă poate ajuta să vă urmăriți mișcările și să încurajați concurența de succes a obiectivelor dvs..
  • Co-Work out este cel mai bun mod de a te motiva. O competiție sănătoasă între cercul dvs. vă poate ajuta să vă lăsați lene și să vă îndreptați către atingerea obiectivelor. Măsurătorile săptămânale sunt cel mai bun mod de a vă urmări progresul.
  • Exercițiile de dimineață devreme, cum ar fi joggingul, vă pot ajuta să vă mențineți în formă. Dimineața este cel mai bun moment pentru a vă încălzi corpul și a vă face să slăbiți rapid.
  • Exercițiile cardio precum înotul, alergatul, dansul, Zumba și aerobicul îți ard caloriile foarte repede. Aceste antrenamente intense sunt obligatorii pentru a obține un model asemănător corpului
  • Antrenamentul de forță este secretul pentru mușchii bine construiți și tonifiați. Dacă doriți să obțineți abdominale plate ca modelele, trebuie să petreceți cel puțin 30 de minute într-un program de antrenament de forță, în special pentru brațe, picioare, abdomen și spate.

Sfaturi importante pentru a pierde în greutate ca un model:

Pierderea în greutate necesită mult exercițiu în seturi precum cardio combinat cu antrenament încrucișat și yoga. Dacă o persoană are grăsime în anumite zone ale corpului, atunci trebuie să lucreze și să se concentreze asupra acestui lucru. Astăzi vom analiza câteva puncte cheie care sunt o condiție prealabilă pentru a pierde în greutate.

1. Determinarea:

Este foarte important să rămâi hotărât. De multe ori ne simțim ademeniți uitându-ne la figura de clepsidră a unui model și începem să facem exerciții, urmând o dietă instantaneu pentru a pierde în greutate. După o săptămână, hotărârea va fi aruncată și vom reveni la normal. Acest lucru ne afectează în mod negativ corpul, deoarece ne supunem corpului sub accidente de dietă fără motiv. Trebuie să fii foarte regulat în orice fac și nu doar să lași asta la mijloc. Deci, înainte de a începe să desfășurați orice activitate, indiferent dacă este în afara sau acasă, pregătiți-vă că o veți face cel puțin timp de 4-6 luni, deoarece înainte de aceasta schimbările nu pot fi văzute.

2. Răbdare:

Începem, efectuăm exercițiile timp de o lună și o lăsăm între timp să zicem după o lună sau două. De ce? Pentru că nu putem vedea schimbări. Așa se întâmplă cu majoritatea fetelor din adolescența lor. Deci, aveți răbdare doamnelor. Oferă-i corpului tău timp pentru a te obișnui cu exercițiile. Cu siguranță va arăta rezultate.

3. Antrenament în fiecare zi:

Fiecare model de rol, fie că este vorba de Deepika Padukone sau Katrina kaif, se rezolvă în fiecare zi, indiferent de programul lor agitat. Deepika crede că, dacă un film necesită să ajungă la platoul de filmare la 6, s-ar asigura că se trezește la 5 și intră în sala de gimnastică. Trebuie să vă sacrificați în somn dacă doriți să slăbiți. Nimic nu vine ușor așa cum se spune. Antrenează-te în fiecare zi timp de o oră.

4. Spuneți nu mâncării exterioare:

Ar trebui să urmați un regim alimentar, deoarece exercițiul său de 30% și 70% dieta pe care o urmați pentru a pierde în greutate. În afară de mâncare, mâncare prăjită și îngrășată, mâncarea nedorită este un nu strict pentru tine.

5. Regim alimentar:

Regimul alimentar se schimbă de la corp la corp. Deci, pentru o dietă adecvată, ar trebui să consultați un dietetician la sala de sport unde vă antrenați.

Bazele dietei sunt mai jos:

  • Dimineața ar trebui să înceapă cu detoxifiere și curățare. 2 pahare de apă religios în fiecare zi. Se poate avea și 1 pahar de apă împreună cu 1 lămâie și 1 lingură de miere. Curățarea corpului este cea mai importantă parte. Eliberarea scaunului din corp este cel mai important pas.
  • Cina ar trebui să fie la fel de ușoară ca aerul. Nu trebuie să luați carbohidrați în acel moment. Trebuie făcut doar un anumit aport de proteine. Grăsimea care în cele din urmă se depozitează în corpul nostru este ceea ce consumăm la cină. Așadar, păstrați-l cât mai mult posibil. Includeți fructe și legume.
  • Dacă vă urmați dieta strict pe parcursul întregii săptămâni, atunci vă puteți răsfăța cu bucătăria preferată duminica.
  • Nu rămâne foame. Continuă să mănânci la intervale scurte de timp.

Realizarea unui model asemănător cu cifrele implică foarte multă răbdare. Nu se poate întâmpla peste noapte și trebuie să avem un obiectiv concentrat, realizabil. De asemenea, cuvântul model este uneori confundat cu figuri extrem de subțiri, anorexice. Acest lucru nu este deloc sănătos și poate avea efecte adverse. Chiar dacă ești mare dezosat, poți arăta ca un model aruncând grăsime și lucrând la tonifierea mușchilor. Indiferent dacă este un model sau nu, a fi activ fizic cu rezistența și imunitatea necesare este secretul unei vieți sănătoase.