Cum se face pierderea buricului?

Piercing-ul pe burtă a făcut recent un schimb larg spre a fi extrem de la modă și o declarație de modă. Întoarce-te cu cinci ani în urmă și piercing-ul buricului nu a fost o modă atât de mare, dar odată cu trecerea timpului a devenit o declarație de modă foarte necesară în rândul fetelor și femeilor.

Piercingul buricului este destul de dureros, dar îi conferă unei fete o individualitate care o deosebește de restul. Nu numai că piercing-ul buricului este dureros, dar durează și timp pentru a se vindeca, nu este ca piercing-ul urechii care durează doar o săptămână sau două pentru a se vindeca, un piercing al abdomenului are nevoie de cel puțin o lună, unde se poate vindeca corect.

Există anumite reguli care trebuie respectate pentru a obține un piercing perfect al burții fără a provoca nicio infecție, aceste metode pot fi făcute acasă pentru a economisi timp, dar trebuie să fiți extrem de atenți, cereți ajutor membrilor familiei înainte de a efectua aceste metode de piercing al buricului.

Cum să faci piercing-ul burții

Metodele de top ale piercingului pe burtă sunt menționate mai jos în detaliu:-

Instrumente:

Înainte de a începe, trebuie să aveți toate instrumentele necesare pentru realizarea eficientă a acestui proces, astfel încât să nu pierdeți nimic în proces. Instrumentele sunt vitale în procesul de perforare a burții. Păstrați gata o clemă, bijuteriile, un ac, mănuși care au fost dezinfectate și câteva rame amorțitoare, astfel încât durerea să se calmeze.

Maini curate:

Dezinfectați-vă mâinile spălându-le cu un săpun anti-bacterian, astfel încât să nu aveți o infecție prin atingerea burții proaspăt străpunsă cu mâinile. Curățarea mâinilor vă va permite să vă simțiți mai în siguranță atunci când vă străpungeți burta.

Stomacul curat:

Folosiți un dezinfectant pentru a vă curăța întregul stomac, inclusiv buric, pe care îl veți străpunge. Curățarea întregului stomac oprește răspândirea bacteriilor pe buric atunci când este străpunsă.

Curățați instrumentele:

Dezinfectarea instrumentelor pe care le veți folosi sunt obligatorii folosind alcool sau dezinfectant. Aceste instrumente trebuie să scape de toți germenii, astfel încât să nu existe niciun motiv de infecție atunci când se utilizează instrumentele pentru a străpunge buricul.

Marcați locul:

Marcarea punctului pe care urmează să-l străpungeți cu un marker este vitală în procesul de străpungere a buricului. Marcați locul exact în mijloc și priviți oglinda pentru confirmare sau solicitați confirmarea unei a doua persoane dacă este necesar sau dacă sunteți confuz.

Fixare:

Strângeți pielea acum cu o clemă dezinfectată exact în mijlocul buricului unde ați marcat deja cu un marker. Strângerea pielii vă oferă o mai bună ținere în timp ce introduceți acul. Folosiți o cremă amorțitoare pentru a reduce durerea și a începe procesul.

Piercing:

Acum străpungeți buricul, dar aveți grijă să nu loviți o venă, dacă da, schimbați locația, deoarece lovirea unei vene va provoca sângerări excesive. Pierce de jos în sus și exact în zona pe care ați marcat-o pentru a obține un piercing adecvat al burții.

Scutura:

Odată ce acul a ieșit, partea superioară îl agită încet și ușor, astfel încât să deschideți puțin gaura. Este complet normal să vezi un pic de sânge pe măsură ce îți străpungi pielea, mișcându-te vei permite ca gaura să rămână deschisă.

Bijuterii:

Introduceți bijuteriile dezinfectate în gaură și ați terminat, curățați zona și lăsați-o să se usuce pentru o vreme, apoi continuați cu ziua. Nu uitați să curățați zona în fiecare zi timp de o lună până când se vindecă complet, oferindu-vă astfel un piercing permanent al burții.