Cum să faci mască de flori acasă pentru o piele strălucitoare?

Pachetele faciale sunt produsele de îngrijire a pielii care sunt folosite pentru strălucirea pielii pentru ao face mai frumoasă. Există diferite măști faciale cu flori care pot fi folosite de către doamne și fete de toate vârstele pentru a arăta frumos. Există o varietate de astfel de produse disponibile pe piață și multe pachete de față pot fi preparate folosind ingrediente naturale. Vei fi surprins să afli că florile sunt cele prin care poți pregăti pachete de față și măști de față. Acum nu mai trebuie să utilizați aceste produse chimice, deoarece există ingrediente naturale pentru a pregăti tipurile de produse de mască de față pentru flori chiar în casa dvs..

mască de față cu flori

Cum să faceți pachetul de flori la domiciliu:

Să vedem câteva pachete de flori pentru pielea ta strălucitoare,

1. Pachet de față cu floare de trandafir:

Pachet de față cu floare de trandafir

Acest pachet pentru față cu flori de trandafir îmbunătățește pielea, făcându-l mai luminos. Oferă o piele strălucitoare și strălucitoare. Forma sa sub formă de pulbere ajută la formarea feței.

Metodă / Cum să aplicați / Cât de des ar trebui să faceți acest lucru?

În primul rând, luați petalele de trandafir și faceți-l sub formă de pulbere, apoi adăugați lapte și fulgi de grâu și apoi, după ce amestecați toate aceste lucruri, faceți o pastă din ele și aplicați-o pe față. Așteptați 10-15 minute și după ce este uscat spălați fața cu apă. Pentru pielea mai strălucitoare, utilizați acest lucru de 2 ori pe săptămână.

De ce funcționează acest lucru: Ajută la eliminarea impurităților de pe piele și o face mai strălucitoare.

Prudență: Dacă această mască de față cu flori provoacă iritarea pielii, spălați-o cu apă.

Beneficii: Este cel mai bun pachet de flori pentru piele strălucitoare și, de asemenea, foarte ușor de realizat și nu are efecte secundare.

2. Pachet de față cu flori de hibiscus:

Hibiscus Flower Face Pack

Această floare de hibiscus pentru față are multe beneficii de frumusețe. Ajută la prevenirea deteriorării pielii și la repararea acesteia și la îngrijirea pielii. Este excelent pentru toate tipurile de piele.

Metodă / Cum să aplicați / Cât de des ar trebui să faceți acest lucru?

Mai întâi, adăugați petanul de mușcat și hibiscus la orezul brun și adăugați câteva picături de ulei bogat în vitamina E și formați o pastă. Aplicați-l pe față și așteptați 10-15 minute și după ce este uscat, clătiți fața cu apă. Utilizați acest lucru de 1 ori pe săptămână pentru a îndepărta cosurile și impuritățile.

De ce funcționează acest lucru:

Ajută la eliminarea impurităților de pe piele și o face mai strălucitoare.

Prudență:

Dacă provoacă iritarea pielii, spălați-o cu apă.

Beneficii:

Este foarte ușor de realizat și nu are efecte secundare.

3. Lot de flori de lotus:

Lot de flori de lotus

Lotus conține acid linoleic împreună cu multe minerale care ajută pielea să se lumineze. Acest pachet de flori de lotus ajută la îndepărtarea punctelor negre și face pielea să strălucească.

Metodă / Cum să aplicați / Cât de des ar trebui să faceți acest lucru?

Mai întâi, luați frunzele florii de lotus și scurgeți apa din ea și apoi după ce faceți o pastă din ea. Apoi folosiți-l ca pachet de față. După aceea aplică-l pe fața ta. Așteptați 5-10 minute și lăsați-l să se usuce. După câteva minute puteți clăti fața cu apă. Ștergeți-l și apoi veți avea o piele mai strălucitoare.

De ce funcționează acest lucru:

Ajută la eliminarea impurităților de pe piele și o face mai strălucitoare.

Prudență:

Dacă provoacă iritarea pielii, spălați-o cu apă.

Beneficii:

Este foarte ușor de realizat, nu are efecte secundare și oferă corectitudine instantanee.

Deci acestea erau pachete de flori diferite. Sunt produse naturale și nu au niciun efect secundar. Este ușor de utilizat și ușor de realizat. Florile sunt unul dintre cele mai bune ingrediente pentru a elimina impuritatea în mod natural și pentru a face pielea mai strălucitoare. Florile conțin uleiuri bogate și valoroase, care fac pielea netedă și hrănită.