16 cele mai bune sucuri de fructe și legume pentru pielea strălucitoare!

Cele mai bune sucuri de fructe și legume pentru pielea strălucitoare

Vă amintiți citatul vechi „Frumusețea vine din interior!”? Acest lucru este atât de aplicabil generației de astăzi, care sunt obișnuiți să mănânce alimente necurate. Alimentele grase, grase și cu zahăr pot acumula toxine în organism, ducând la erupții acneice, cearcăne, piele plictisitoare și obosită. Ceea ce are nevoie corpul dvs. aici este o curățare internă aprofundată, împreună cu regimul obișnuit de îngrijire a pielii – răspunsul la această problemă – Sucuri de fructe și legume proaspete pentru o piele strălucitoare.

Sucurile sunt cei mai buni prieteni ai tăi atunci când vine vorba de obținerea unei piele sănătoasă și strălucitoare. Ele pot înlocui toate cremele scumpe din lume pentru a vă face să arătați în mod natural impecabil. Sucurile de fructe sunt bogate în nutriție și absorb corpul rapid. Cu toate acestea, nu fiecare suc poate face același truc pentru tine! Fiecare suc oferă un avantaj special pentru a satisface nevoile pielii tale. În acest articol, vom discuta despre beneficiile sucurilor pentru pielea strălucitoare.

Sucuri de fructe și legume pentru pielea strălucitoare:

Să vedem cele mai bune 16 sucuri pentru o piele deschisă strălucitoare.

1. Suc de morcovi pentru pielea strălucitoare:

Suc de morcovi pentru pielea strălucitoare

Numeroasele beneficii ale sucului de morcovi îl fac excelent pentru îngrijirea pielii. O sursă bogată de vitamina A acționează ca un antioxidant natural care luptă împotriva radicalilor liberi din corpul nostru, încetinind astfel procesul de îmbătrânire. Este, de asemenea, cunoscut că combate daunele provocate de soare, reduce petele, tratează tonurile inegale ale pielii datorate pigmentării, vindecă acneea și menține corpul și pielea bine hidratate, astfel încât pielea tânără și strălucitoare să fie ușor de atins. Acesta este unul dintre cele mai bune sucuri pentru o piele deschisă strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Dimineața devreme este cel mai bun moment pentru a bea pentru beneficii maxime.
 • Servire recomandată pe zi: Nu mai mult de 120 ml pe zi.

2. Suc de roșii:

Sucuri de roșii pentru o piele strălucitoare

Sucul de roșii este plin de antioxidanți, care este secretul pentru a rămâne tânăr. Este abundent în vitamina C, vitamina A și licopen, care oferă protecție oxidativă. Unele dintre beneficiile sale implică reducerea bronzului, micșorarea porilor mari pentru a reduce secreția de sebum în pielea grasă, prevenirea și tratarea acneei, precum și a decolorării pielii, făcându-l astfel cel mai bun suc pentru pielea strălucitoare. Înlocuiți ceaiul sau cafeaua de dimineață cu un pahar de suc de roșii, iar acesta este puținul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru pielea strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Un pahar de suc de roșii dimineața devreme. Puteți adăuga un vârf de sare sau miere pentru a reduce aciditatea.
 • Servire recomandată pe zi:1 pahar.

3. Suc de lămâie:

Suc de lămâie

Consumul unui pahar de lime sau suc de lămâie dimineața este cunoscut pentru a-și lucra magia în detoxifierea corpului și curățarea lui din afară. Acesta este unul dintre sucurile răcoritoare pentru pielea strălucitoare vara. Ambalat cu vitamina C, ajută la acumularea de colagen în pielea noastră, care este responsabilă pentru menținerea pielii tinere și strălucitoare. Consumul regulat de suc de lămâie poate ajuta la tratarea acneei, a pielii plictisitoare, a ridurilor, a petelor întunecate și este cel mai bun suc pentru o piele echitabilă și strălucitoare..

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Se recomandă ca sucul de lămâie cu miere să fie luat primul lucru dimineața.
 • Servire recomandată pe zi: Nu mai mult de 1 pahar, deoarece poate duce la burtă.

4. Suc de portocale:

Suc de portocale

La fel ca lămâile, portocalele sunt, de asemenea, bogate în vitamina C, care ajută la eliminarea organismului de toxine, rezultând o textură îmbunătățită a pielii și tenul clar. Consumul regulat al unui pahar de suc de portocale va menține la distanță și alte afecțiuni ale pielii. Acesta este un suc extrem de hidratant și vă poate menține pielea liberă de uscăciune, crăpături și fulgi. Fiind bogate în acid citric, portocalele pot ajuta la încetinirea îmbătrânirii pielii și sunt cel mai bun suc pentru pielea strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Se consumă cel mai bine dimineața devreme sau înainte de masă.
 • Servire recomandată pe zi: Se poate avea 2 pahare de suc de portocale pe zi.

5. Suc de castraveți pentru o piele deschisă:

Suc de castraveți pentru o piele echitabilă

Înlocuiți pielea plictisitoare, lipsită de viață, cu o piele strălucitoare fabuloasă, doar cu un pahar pur de suc de castravete proaspăt. Conținutul ridicat de apă în castraveți asigură faptul că corpul dumneavoastră este spălat de toate toxinele, iar pielea rămâne hidratată. Cantitățile mari de vitamine precum K, C, B-6, magneziu și calciu vă pot ajuta să redați pielea strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Puteți avea suc de castraveți dimineața devreme pentru o absorbție mai bună.
 • Servire recomandată pe zi: Fiind o băutură cu conținut scăzut de calorii, poate fi consumată de aproximativ 2-3 ori pe zi.

6. Suc de tei dulce:

Suc de tei dulce

Varul dulce sau sucul Mosambi are o valoare nutritivă ridicată, care joacă un rol semnificativ în îngrijirea pielii. Suc popular de fructe din sub-continentul Indiei și este bogat în vitamina C. Este un tonic minunat pentru piele, cunoscut pentru vindecarea pielii uscate și aspre, pentru curățarea sângelui și detoxifierea organismului și pentru a scăpa de acnee, pete și pete întunecate. , toate acestea fac loc pielii netede și strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Sucul Mosambi este cel mai bine consumat dimineața devreme pentru a ajuta la curățarea internă sau înainte de antrenament.
 • Servire recomandată pe zi: Nu mai mult de 2 ori pe zi.

7. Suc de rodie pentru sănătatea pielii:

Suc de rodie pentru sănătatea pielii

Rodiile sunt o putere de frumusețe, iar îngrijirea pielii și un pahar zilnic de suc proaspăt de rodie pot face chiar și un miracol pe piele care ar putea părea că nu poate fi reparat. Este bogat în vitamina C și K și are proprietăți anti-îmbătrânire pentru a ajuta la reînnoirea celulelor. De asemenea, purifică sângele conferind o strălucire naturală pielii tale moi, suple. Acesta este un alt suc ideal pentru pielea strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Cel mai bine a avut dimineața devreme pentru beneficii maxime.
 • Servire recomandată pe zi: Se poate avea 1-2 pahare de suc de rodie pe zi.

8. Suc de mere:

Suc de mere:

Sucul de mere este alimentul ideal pentru piele pentru pielea strălucitoare în mod natural. Antioxidanții prezenți în fruct încetinesc îmbătrânirea prematură și formarea ridurilor, astfel încât pielea dvs. să rămână moale și suplă pentru mult timp. Fiind încărcat cu vitamina C, sucul de mere crud poate promova pielea curată și strălucitoare, împreună cu îmbunătățirea texturii pielii. Acesta este cel mai bun suc pentru o piele sănătoasă strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Sucul de mere este cel mai bine administrat pe stomacul gol sau chiar înainte de masă.
 • Servire recomandată pe zi: Nu mai mult de 2 pahare de suc de mere pe zi.

9. Suc de struguri:

Suc de struguriDiferitele beneficii ale sănătății și îngrijirii pielii ale strugurilor și ale sucului acestuia pot fi atribuite cantității sale semnificative de proprietăți antioxidante, despre care se știe că este un remediu pentru acnee. Sucul de struguri, care este unul dintre cele mai bune sucuri pentru pielea strălucitoare în timpul iernii, este, de asemenea, încărcat cu vitamina C, care este informația importantă a colagenului. Acest lucru ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii și este cel mai bun suc de fructe pentru pielea strălucitoare. Savurează dulceața strugurilor într-un pahar de suc proaspăt și experimentează minunile efectului său asupra pielii tale.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Sucul de struguri este cel mai bine consumat dimineața sau împreună cu mesele.
 • Servire recomandată pe zi: Se recomandă 1 pahar de suc de struguri pe zi.

10. Suc de sfeclă roșie:

Suc de sfeclă roșie

Cel mai bun suc de legume este sucul de sfeclă roșie pentru pielea strălucitoare, care conține bunătatea vitaminelor A, C, K. Umplut cu un conținut bogat de fier și potasiu și se știe că reduce urmele, petele și alte imperfecțiuni ale pielii. Sucul de sfeclă roșie este unul dintre cele mai bune sucuri de legume pentru pielea strălucitoare, deoarece ajută la luminarea pielii și conferă o strălucire roz..

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Sucul de sfeclă roșie este cel mai bine consumat între mese.
 • Servire recomandată pe zi: 1 pahar de suc de sfeclă roșie pe zi.

11. Suc de spanac:

Suc de spanac

De asemenea, cunoscut sub numele de suc verde, sucul de spanac este încărcat cu substanțe nutritive pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. Are cantități mari de vitamina A și C, despre care se știe că vă ușurează tonul pielii și vă îmbunătățesc tenul, oferind protecție anti-oxidantă. Sucul de spanac este luat ca băutură de înlocuire a mesei datorită cantităților abundente de vitamine și minerale.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Sucul de spanac este cel mai bine administrat între mese sau ca înlocuitor de masă.
 • Servire recomandată pe zi: 1 pahar de suc de spanac pe zi.

12. Suc de porumb pentru bebeluși:

Suc de porumb pentru bebeluși

Sună nou? Ei bine, porumbul pentru copii este o sursă bogată de putere calorică. Vitaminele A și C din porumbul pentru bebeluși vă mențin pielea suplă și acționează ca un ajutor pentru pielea echitabilă și strălucitoare. Este bogat în antioxidanți și vă ajută pielea să facă față stresului oxidativ. Acesta este unul dintre sucurile de legume unice, care pot ajuta la promovarea pielii sănătoase, strălucitoare.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Se poate consuma suc de porumb pentru copii între mese sau ca substitut de masă.
 • Servire recomandată pe zi: 1 pahar de suc de porumb pentru bebeluși pe zi.

13. Suc de broccoli:

Suc de broccoli

Acesta este un alt suc de albire a pielii de băut care oferă pielii nutrienți adecvați. Este o sursă bogată de vitamina C, una care este necesară pentru pielea ta, făcându-l cel mai bun suc pentru albirea pielii. Un compus numit luteină, prezent în broccoli, este un puternic antioxidant care vă previne pielea de uscăciune, riduri și îmbătrânire.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Sucul de broccoli este cel mai bine luat ca o masă în sine.
 • Servire recomandată pe zi: 1 pahar de suc de Broccoli pe zi.

14. Magie de salată, mentă și castraveți:

Salată, Menta și Castraveți Magic pentru o piele strălucitoare

Cel mai tradițional suc verde este sucul de castraveți pentru o piele deschisă. Castravetele vă ajută să vă mențineți pielea hidratată. Cele trei ingrediente împreună sunt cunoscute pentru a vă menține pielea suplă și pentru a ajuta la strălucire datorită cantităților mari de vitamina C, A și K. Se amestecă 3 castraveți, împreună cu o mână de frunze de mentă și salată verde cu o jumătate de cană de apă și 2 linguri de suc de lămâie. Bucurați-vă!

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Acest suc minune pentru pielea strălucitoare este cel mai bine consumat înainte de micul dejun pentru o absorbție maximă.
 • Servire recomandată pe zi: 1 pahar înalt pe zi.

15. Spanac de cartofi dulci și suc de ghimbir pentru strălucirea feței:

Spanac de cartofi dulci și suc de ghimbir pentru strălucirea feței

Cât de des ați făcut ceva dintr-un cartof dulce? Ei bine, ai putea încerca acest suc pentru strălucirea feței. Vă aprovizionează pielea cu toți nutrienții esențiali și este un suc plin de energie. Carnea cartofului este bogată în beta-caroten, care este umplut cu proprietăți anti-oxidante și anti-inflamatorii. Se știe că vă protejează celulele de stresul oxidativ.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Cel mai bine se consumă înainte de mese, de preferință în timpul zilei.
 • Servire recomandată pe zi: 4 până la 5 uncii de suc pe zi.

16. Suc de papaya:

Suc de papaya

Îndepărtați pielea bebelușului cu acest suc de albire a pielii. Se știe că sucul de papaya vă face pielea sănătoasă din interior. Enzima papaină prezentă în sucul de papaya poate curăța pielea de adânc și poate elimina toxinele și impuritățile. Acesta este unul dintre cele mai preferate sucuri de fructe, care este dovedit a fi foarte bun pentru piele.

 • Cel mai bun timp pentru a consuma: Bea-l dimineața devreme pentru cele mai bune beneficii.
 • Servire recomandată pe zi: 1 pahar de suc de papaya pe zi.

Sfaturi suplimentare cu privire la sucurile pentru pielea strălucitoare:

Dacă doriți să prezentați o piele frumoasă, strălucitoare în mod natural, consultați aceste sfaturi de mai jos:

 • Sucurile sunt cel mai bine pe stomacul gol pentru o absorbție maximă și beneficii mai bune.
 • Evitați să adăugați zahăr sau sare în sucuri. Dacă doriți să reduceți aciditatea, adăugați un vârf de sare roz sau miere.
 • Amestecând diverse sucuri, vă puteți bucura de bunătatea maximă a fiecărui fruct dintr-o singură dată. Asigurați-vă că verificați dacă există alergii.
 • Cel mai bun mod de a reține fibra în sucuri este să o serviți fără a strecura lichidul.
 • Asigurați-vă că alegeți sucuri presate la rece pentru a păstra nutriția completă.
 • Evitați sucurile conservate și optați pentru băuturi proaspete, de casă.

Fructele și legumele sunt cel mai bun dar al naturii pentru omenire. Consumul lor în mod regulat în cantitățile recomandate poate reduce sau elimina nevoile în funcție de produse cosmetice. Dacă credeți că vă puteți acoperi fața cu machiaj, amintiți-vă un lucru! Fiecare artist are nevoie de o pânză curată pentru a lucra și se aplică și feței tale. Cu aceste sucuri, suntem siguri că vă veți lua la revedere de la corectorii și substanțele dvs. de evidențiere, pentru că cine are nevoie de ele atunci când pielea dvs. este deja strălucitoare! Deci, oameni buni! Spuneți-ne care dintre aceste sucuri pentru pielea strălucitoare este preferatul dvs..