Top 9 cele mai bune perle negre și bijuteriile sale cu imagini

Negrul este culoarea tuturor anotimpurilor. Culoarea neagră este, de asemenea, ceva care este căutat în perle. Perlele naturale și cultivate, de culoare neagră, sunt întotdeauna solicitate, deoarece arată uimitoare. Puteți opta pentru piese statement care folosesc perle negre ca piesă centrală. Aceste perle sunt folosite pentru inele, cercei, colier și chiar pandantive. Puteți încerca și broșă cu perle.

Ultimele modele de bijuterii cu perle negre pentru femei la modă:

Să ne uităm la primele 9 perle negre de apă dulce.

1. Știfturi de perle negre:

Știfturi cu perle negre

Acești cercei cu perle negre și simple sunt o modalitate minunată de a arăta stilul perlelor negre. Aceste perle au o formă perfect rotundă și nu au pete pe ele. Sunt perle de calitate AA + care arată minunat pe urechi.

2. Triple Strand Black Pearl:

Triple Strand Black Pearl

Obțineți acest colier unic cu perle negre de perle ca obiect de designer. Perlele negre folosite aici sunt speciale și de formă rotundă. Sunt aproape identice și fac colierul să pară strălucitor. Puteți utiliza acest lucru pentru ocazii speciale, precum și pentru îmbrăcăminte formală.

3. Brățară cu perle negre:

Brățară cu perle negre

Această brățară de perle negre tahitiene este o piesă uimitoare pe care vă veți bucura să o purtați întotdeauna. Perlele sunt de formă rotundă și au strălucirea și strălucirea tahitiană distinctă. Puteți utiliza acest lucru cu o clemă de metal sau chiar auriu sau argintiu. Brățara este excelentă pentru femeile cu mâini subțiri.

4. Pandantiv mare cu perle negre:

Pandantiv mare cu perle negre

Obțineți bijuteriile din perle negre care ies în evidență și care au un efect excelent. Această mare perlă neagră reală este ceea ce aveți nevoie ca pandantiv pentru lanțul dvs. Lanțul poate fi simplu și elegant. Perla face ca acest lanț să arate dramatic. Îl puteți împerechea și cu cercei simpli.

5. Perle negre groase:

Perle negre groase

Încercați acești cercei și colier de perle negre grosolane pentru o declarație de modă. Acești cercei sunt la moda buclă, iar colierul este mai degrabă un choker. Perlele folosite în acest set au o formă perfect rotundă și strălucesc bine.

6. Piele și perle:

Piele și Pearl

Perlele negre se potrivesc și cu pielea. Această brățară din piele cu perle negre este un mod minunat de a arăta boem. Stilul este rustic și modern. Puteți purta acest lucru pentru facultate sau pentru ieșiri care sunt casual. Asociați-le cu blugi și arătați șic.

7. Cercei cu lanț

Cercei cu lanț

Cele mai bune perle negre pot fi găsite în aceste cercei de picătură. Cerceii cu lanț de argint au fiecare trei perle negre. Perlele sunt de diferite dimensiuni și asta face diferența. Puteți purta acest lucru atât pentru ocazii casual, cât și speciale.

8. Colier de perle din piele:

Colier din piele cu perle

Acest colier are perle negre de apă dulce, care sunt unice și scumpe. Perlele au fost așezate pe colierul din piele. Perlele tahitiene au forme de struguri și arată uimitoare. Aceste perle de cultură sunt destul de scumpe și unice.

9. Perle negre naturale:

Perle negre naturale

Una dintre cele mai căutate perle sunt perlele negre naturale. Aceste perle nu sunt cultivate și sunt rare. Acest lucru le face scumpe și foarte apreciate. Acest colier cu perle negre naturale este ceea ce distinge setul. Pandantivul din cristal central are, de asemenea, o culoare neagră și arată în stil vintage.

Perlele negre sunt obiecte minunate care vin cu strălucirea și strălucirea care sunt uimitoare. Perlele negre fac articole de bijuterii grozave, cum ar fi coliere și brățări. Puteți alege un singur inel perlat, pandantiv sau chiar o broșă. Fiecare dintre aceste articole din listă vă oferă șansa de a avea cele mai bune perle negre din colecția dvs..