9 Uimitoare bijuterii japoneze Akoya Pearls pentru femei

Perlele Akoya sunt cele mai bune perle pe care le obțineți de pe coasta japoneză. Această perlă are în mod normal o culoare albă și este accesibilă. Perlele akoya pot fi transformate în cercei și alte articole de bijuterii. Cele mai multe dintre acestea sunt mai puțin costisitoare și pot fi de dimensiuni mici și mari. Perlele Akoya pot fi, de asemenea, de culoare închisă ca negru.

Așa că alegeți-le pe cele care vă plac și vedeți în ce fel de articole de bijuterii doriți să așezați perlele,

1. Cercei cu perle Akoya:

Cercei cu perle Akoya

Ar fi o bucurie să ai aceste perle Akoya ca colecție de cercei. Aceste superbe cercei de perle Akoya sunt o piesă uimitoare. Cerceii sunt fabricați din perle rotunde de culoare albă Akoya, care au o dimensiune de 7 mm. Acești cercei simpli arată sofisticat și minunat.

2. Colier de perle vintage Akoya:

Colier de perle vintage Akoya

Acest colier de perle Akoya este o piesă uimitoare care va arăta grozav pe oricine. Colierul este un design în stil vintage, cu fire duble de perle. Perlele sunt de bună calitate și au la capăt o clemă metalică. Suvitele au perle de dimensiuni mici până la mijlocii.

3. Inele Akoya Pearl:

Inele de perle Akoya

Perlele japoneze Akoya sunt o minune pentru lume. Această perlă strălucitoare setată într-un inel de aur este cea mai bună pe care o puteți avea. Inelul de perle Akoya este un element de bijuterii izbitoare, cu diamante în jurul său. Perla de 8 mm iese în evidență și arată dramatic. Acest lucru poate fi cumpărat cu ușurință pentru o ceremonie de logodnă.

4. Brățară Akoya Pearl:

Brățară Akoya Pearl

Iată o brățară de perle Akoya cu două fire, care îți va face mâinile să arate pline de farmec. Aceste brățări vin în diferite mărimi de perle. Perlele de dimensiuni medii sunt o mare atingere. Închizătoarea de aur face brățara chiar elegantă.

5. Perla Akoya Neagră:

Perla Akoya Neagră

A avea un colier negru de perle Akoya este, de asemenea, un lucru grozav. Aceste frumuseți uimitoare sunt o capodoperă. Strălucirea neagră a perlelor este ceva de dorit. Perlele cultivate Akoya sunt o minune pe care majoritatea clienților o adoră.

6. Broșă Akoya Pearl:

Broșă Akoya Pearl

Un element minunat pe care îl puteți deține este o broșă. Această broșă de perle cerc orbitor este ceva pe care îl poți purta pentru o ocazie formală. Acest lucru este foarte sofisticat și va arăta bine pe costume și îmbrăcăminte formală. Stridiile akoya cu perle oferă cea mai bună piatră prețioasă existentă.

7. Colier cu trei straturi de perle:

Colier cu trei straturi de perle

Puteți arăta plin de farmec într-un colier de tip choker larg. Acest colier japonez cu trei straturi de perle de akoya este ceea ce aveți nevoie dacă doriți să vă faceți stilul proeminent. Colierul este grozav peste vârfurile adânci ale gâtului. Veți arăta minunat și sofisticat cu perlele.

8. Cercei cu platină și perle:

Cercei platină și perlă

Amestecarea împreună cu platină, diamant și perlă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține cel mai bun articol de bijuterii. Acest cercel din platină și diamant are două perle fiecare. Perlele sunt de două dimensiuni. Acesta este un cercel lung, care este, de asemenea, o ultimă tendință.

9. Pandantiv Akoya:

Pandantiv Akoya

Pandantivele cu perle sunt, de asemenea, o modalitate minunată de a prezenta această frumusețe. Singura perla din centrul acestui colier este cea care face diferența. Perla de akoya este mare și se adaugă diamante pe partea de sus. Acest pandantiv va arăta grozav pentru orice fel de ocazie.

Perlele Akoya pot fi cele mai bune articole de bijuterii cu perle pe care le puteți avea. Pot fi în cercei, inele, pandantive etc. Puteți alege să aveți perle rotunde de culoare albă pură, setate cu diamante pentru acea atingere plină de farmec.