9 Uimitoare bijuterii de perle de tahitian (perla neagră) pentru femei

Perlele tahitiene sunt una dintre cele mai bune perle din lume. Perlele tahitiene variază în culori de la negru la maro. Aceste perle sunt de calitate, de la AA + la AAA. Puteți obține cele mai bune dintre aceste perle setate în articole de bijuterii, cum ar fi inele, cercei, coliere și brățări.

1. Cercei cu perle tahitiene:

Cercei cu perle tahitiene

Cumpărați acești cercei din perle negre de Tahitian care au un luciu minunat. Perlele negre au o lățime de 13 mm și sunt cele mai mari dintre perlele disponibile. Perlele tahitiene fac o bijuterie excelentă, căutată de mulți oameni. Utilizați aceste perle cu colier combinat de perle pentru un set.

2. Colier negru tahitian:

Colier negru tahitian

Alegeți acest set superb în colier de perle tahitiene. Colierul cuprinde cercei cu perle unice și pandantiv cu colier unic. Culoarea neagră a perlelor este cea mai scumpă, deoarece acestea sunt cultivate pentru a obține această nuanță. Diamantul de pe fiecare dintre elemente adaugă, de asemenea, farmecului.

3. Tahitian Trifecta:

Tahitian Trifecta

Iată o brățară rece de perle de Tahitian, care este un set de 3. Cele trei inele ale brățării au șase perle pe ele. Fiecare perlă neagră este o rundă perfectă și de o calitate superioară. Această combinație de aur și negru este iubită și de mulți. Așa că alegeți această piesă uimitoare pentru dvs..

4. Colier de struguri tahitieni:

Colier de struguri tahitieni

Acest colier cluster este o bijuterie uimitoare pe care o puteți deține. Perlele negre tahitiene utilizate aici sunt de formă de struguri. Deci, acest colier de struguri tahitieni este un set destul de unic pe care îți va plăcea să îl ai. Deoarece este un șir de multe perle într-un grup, vă oferă și un gât plin.

5. Pandantiv de nuanță tahitiană:

Pandantiv Tahitian Hue

Una dintre cele mai bune modalități de a deține perle tahitiene este să aveți toate nuanțele perlelor. Acest pandantiv de perle tahitiene este un articol uimitor, deoarece are 7 perle în nuanțe diferite, de la alb la negru. Acest lucru vă oferă cele mai bune dintre cele mai bune. Pandantivul este numit în mod potrivit victoria pentru frumusețea sa.

6. Inel de perle tahitiene:

Inel de perle tahitiene

Un alt mod interesant de a avea perle tahitiene este să obții un inel de perle tahitiene. Acest inel unic perlat este împodobit cu diamante pe lateral. Inelul este o piesă minunată de deținut. Îți poți fermeca oricând soția sau prietena cu acest frumos inel. Forma rotundă a perlei este fără pată.

7. Brățară din aur și perle:

Bracele de aur și perle

Obțineți cele mai bune dintre toate trei – aur, diamante și perle, în această brățară uimitoare. Această bijuterie din perle tahitiene este un element minunat de avut. Centrul auriu al florii și diamantele îl fac o brățară drăguță. Perlele tahitiene adaugă tot farmecul acestei minuni.

8. Deschideți brățarul tahitian:

Deschideți brățarul tahitian

Încercați această brățară perlă Tahitian funky, care are stilul deschis. Această brățară este deschisă, astfel încât să o puteți pune pe mână chiar de la încheietura mâinii. Cele două perle sunt la capătul brățării și îți oferă un efect elegant. Perla tahitiană folosită aici are un luciu frumos.

9. Colier cu perle negre cu două fire:

Colier cu perle negre cu două fire

Obțineți acest colier de perle de tahitian cu două fire, cu margele de aur între ele. Acest set superb este o piesă statement pe care o poți purta cu ținute formale. Va arăta grozav atât pe hainele de vest occidentale, cât și pe cele indiene. Acest lucru va face cu siguranță o bucată frumoasă de gât.

Perlele tahitiene de culoare neagră sau maro sunt cele mai căutate perle. Pot fi puse în inele sau chiar pandantive. Puteți avea perle cu un singur fir sau fire duble. Strălucirea acestor perle este strălucitoare.