9 modele de bijuterii cu perle verzi superbe pentru femei

Există o colecție uriașă de seturi de perle verzi disponibile în variante de culori, dimensiuni, modele și modele cu diferite game de prețuri. Chiar și în nuanța verde unică, veți avea variante precum perlele de apă dulce, perlele verzi verzi, colecția de mireasă, perlele de culoare verde lime, perlele de domnișoară de onoare verzi și, de asemenea, colecția de antichități.

Cele mai bune seturi de bijuterii cu perle verzi pentru femei cu imagini:

Iată câteva dintre ele, de la cele mai bune 9 modele de seturi de perle verzi. Acestea sunt modele tradiționale și la modă. Să ne uităm la bijuteriile cu perle verzi.

1. Set de bijuterii cu perle verzi din două straturi:

Set de bijuterii cu perle verzi din două straturi

Acest set frumos de colier de perle verzi proiectat vine cu câștigurile potrivite de perle verzi, brățară și un inel. Perlele sunt originare din Nigeria, Africa și cele două straturi sunt compuse din două dimensiuni la rând. Perlele mai mici formează primul strat și unul mai mare este încorporat pe următorul strat. Pentru o frumusețe suplimentară, pietrele albe cu modele din metal placat cu aur sunt blocate cu perlele.

2. Set de bijuterii verzi din spumă de menta:

Set de bijuterii verzi din spumă de menta

Iată colecția mireasă încântătoare de bijuterii de perle verzi cu cerceii săi. Culoarea verde perlă din acest set este punctul culminant principal al bijuteriilor. Este confecționat din perlă de sticlă de 8 mm cu sârmă de margele de înaltă calitate.

3. Set de perle verzi de apă dulce cultivate:

Set de perle verzi de apă dulce cultivate

Obțineți simțurilor un nou impuls făcând ca acest set de perle verzi să fie al tău. Are perle semi-rotunde albe și verzi de apă dulce. Acest set de bijuterii cu perle de 9-10 mm este o colecție frumoasă pentru femei care poate fi purtată ales manual ca accesoriu extraordinar pentru o îmbrăcăminte casual.

4. Set de perle verzi tahitiene de aur de 14k:

Set de perle verzi tahitiene de aur de 14k

Acest set lucios de perle verzi tahitiene este ales direct din laguna de sud a mării Tahiti. Acestea sunt fixate împreună cu o clemă de aur de înaltă calitate de 14k. Se ia cea mai bună îngrijire pe baza curățeniei sale, a calității și a culorii perlelor verzi în timpul fabricării, pentru a obține setul original de perle.

5. Colier de aur peste perle verzi:

Colier de aur peste perle verzi

Aceste bijuterii exclusive sunt menite literalmente pentru sezonul festiv, care are straturi de perle verzi deasupra lanțurilor de aur și colier de lucru Kundan. Acest produs are o lungime totală de 19 inci. Aceasta este o piesă fabuloasă de gât din perle verzi adevărate care conferă ținutei tale o notă regală.

6. Set de perle de îmbrăcăminte verde de îmbrăcăminte:

Set de perle de coajă verde cu îmbrăcăminte de petrecere

Puneți mâna în această piesă de designer remarcabilă de îmbrăcăminte de perle din jad verde. Aceasta este categoria unică de perle de culoare verde deschis, care sunt de tip coajă. Aceste tipuri sunt destinate petrecerilor, angajamentelor. Și arată perfect cu perlele punctate cu coajă albă și verde cu piatră de jad ca dolarul și cerceii cu perle verzi.

7. Brățară de perle verzi cu design de coadă de tigru:

Bratara cu perle verzi de design Tiger Tail

Dacă ați căuta brățări de perle verzi de cea mai bună calitate, atunci aceasta ar fi alegerea perfectă pentru dvs. Materialele utilizate aici sunt perlele albe de 4 mm, perlele verzi de 6 mm și mărgelele de mare de 2 mm. Acestea sunt legate împreună cu o legătură de noduri de coadă Tiger care fixează toate mărgelele și perlele la locul lor.

8. Set de perle verzi placate cu aur la modă:

Set de perle verzi placate cu aur la modă

Aici primiți întregul set de bijuterii cu perle verzi de cercei, inel și pandantiv. Toate obiectele sunt placate cu aur și adăugate cu piatră albă pentru a obține acea strălucire extraordinară. Acest set de bijuterii de purtare are, de asemenea, modestul inel de perle verzi, care nu este întotdeauna disponibil.

9. Colier verde mama perlelor:

Colier verde mama perlelor

Acest colier de perle verzi de tip dramatic este realizat folosind mama de perle și mărgele de sticlă Millefiori. Aceasta este de culoare aurie cu fir, iar elementul de fixare este de culoare aurie, cu cremă. Este perfect pentru o prințesă, iar designul seamănă și cu designul plantelor de perle verzi.

Setul de bijuterii cu perle verzi este preferat împreună cu celelalte nuanțe, în special mărgele albe și pietre albe americane. Sunt disponibile și cu combinația de metale placate cu aur modelate în modele unice de designer. Prin urmare, acestea sunt cea mai bună alegere vreodată dintre colecțiile de bijuterii cu perle, atunci când există o cerință de bijuterii de designer pentru o logodnă sau pentru astfel de ocazii similare..