9 Perdele galbene frumoase și atractive pentru casă

Perdelele au un mod minunat de a adăuga culoare și frumusețe casei tale. Nu numai că au puterea de a vă transforma complet camerele, ci și de a vă ridica starea de spirit și de a vă ajuta să vă relaxați în spațiul vostru. Dar culorile joacă un rol important în definirea interesului pentru casa ta. Galbenul este culoarea bucuriei și a soarelui și reflectă fericirea.

Cele mai recente & Modele superbe de perdele galbene pentru casă cu imagini:

Dacă sunteți în căutarea unor perdele galbene frumoase pentru a vă decora casa, atunci căutarea dvs. se termină aici. Uită-te aici la cele 9 panouri cortine galbene drăguțe pentru acasă cu imagini.

1. Perdele galbene și albe cu bucșă:

Acest set de perdele galbene și albe este realizat din țesătură de poliester de înaltă calitate. Această perdea imprimată este semitransparentă, dar blochează 100% lumina soarelui dacă nu aveți raze solare care lovesc direct fereastra, reduce zgomotul și funcționează ca un izolator termic ușor. Acest produs are garnituri SS, facilitând agățarea pe ferestre.

2. Perdele galbene cu tijă de voal:

Acest set de perdele cu tijă galbenă pură este realizat din țesătură de bumbac de înaltă calitate. Perdelele galbene și albe sunt ușor de atârnat și de spălat cu detergent normal. Țesătura semitransparentă nu blochează mult lumina soarelui. Aceste perdele cu tije tipărite ar arăta cel mai bine pentru ferestrele dvs., lăsând să intre lumina sclipitoare.

3. Perdele florale din voal francez:

Aceste perdele din voile franceze cu modele florale sunt din țesătură de înaltă calitate. Aceste perdele galbene și albe pot fi utilizate ca ușă / fereastră, ca fundal pentru afișarea vitrinei sau ca separator de cameră. Un set de două panouri îl face complet, iar metoda bi despărțirii stânga și dreapta pentru a le deschide este ușurată de ochiurile SS.

4. Perdele imprimate cu motive:

Ești un fan înflăcărat al frumuseții naturale? Aceste perdele de ferestre galben muștar set de țesături din bumbac vor evidenția decorul camerei tale. Acest set de imprimeu floral delicat include ochiuri din oțel inoxidabil, facilitând deschiderea sau închiderea perdelelor. Combinați combinația „n” cu nuanțele mobilierului dvs. și admirați-vă pentru gustul rafinat.

5. Perdele lungi galbene și gri:

Acest set conține patru perdele lungi cu imprimare florală din țesătură de poliester. Aceste perdele gri galben sobru aduc o atmosferă liniștită în dormitorul / camera de zi și vă oferă intimitate sau spațiu personal pentru a vă relaxa. Țesătura din poliester este ușor de întreținut și poate fi spălată manual / la mașină. Finisajul superior al manșonului îl face să se miște fără efort.

6. Perdele pentru ferestre:

Decorați fereastra bucătăriei cu acest set de perdele de bumbac de 100% de înaltă calitate. Imprimeul floral frumos hortensie în culori liniștitoare de galben, albastru și verde oferă un aspect binevenit în bucătăria / sala de mese. Aceste perdele albastre și galbene sunt căptușite, astfel încât fiind puțin grele, atârnă perfect. Ușor de întreținut și curățat la uscat.

7. Cortină de imprimare metalică:

Panoul de ferestre cu imprimare metalică galbenă este o includere perfectă a decorului casei dvs., adăugând un aspect simplu, dar modern. Această perdea vine cu amestec de bumbac din poliester, țesătură texturată, care filtrează cantitatea potrivită de lumină. Partea superioară a bucșelor de argint facilitează agățarea, deschiderea și închiderea lor ușor.

Este perfect pentru sufragerie.

8. Perdele opace de culoare gri galben:

Acest set de perdele de culoare gri galben este cu draperii de ferestre oprite cu imprimeu geometric. Această perdea de întunecare a camerei are suport din spumă albă, care o face eficientă din punct de vedere energetic izolând împotriva căldurii și a frigului, filtrând lumina până la 80% și reducând nivelurile de zgomot. Pe lângă acestea, vă oferă o confidențialitate excelentă, împiedicând alții să pătrundă în confidențialitatea dvs..

9. Perdele cu imprimare de desene animate pentru camera copiilor:

Aceste perdele colorate fanteziste sunt realizate din țesătură de poliester. Acest set de perdele opace galbene își transformă camera personală într-o țară a minunilor, aceste perdele nu numai că blochează lumina soarelui, ci și păstrează agitația vieții aglomerate și, de asemenea, împiedică intrarea în cameră a lămpilor de stradă sau a luminilor principale ale mașinilor care trec..

Perdelele nu numai că sporesc frumusețea camerelor, dar și culorile joacă un rol important în definirea gustului și a interesului pentru casa ta. Galbenul este cea mai luminoasă culoare a spectrului și produce un efect de încălzire prin stârnirea veseliei.