9 Cele mai recente și frumoase modele de perdele lungi cu imagini

Perdelele pentru casă sunt un lucru special care transformă o casă plictisitoare și plictisitoare într-o casă frumoasă. Perdelele pot fi de diferite dimensiuni. Unele case se pot face cu perdele lungi, iar altele cu scurte. Perdelele lungi sunt grozave pentru camerele mari, deoarece fac camera să pară mai mare. Puteți avea perdelele în dimensiuni variind de la 6 picioare în sus. Încercați-le în bumbac, mătase, in sau dantelă. Culorile pe care le alegeți pot fi în funcție de tapițeria din camera dvs. Deci, faceți o judecată în cunoștință de cauză și apoi cumpărați setul special de perdele lungi.

Perdele lungi atractive și elegante pentru casa ta:

Obțineți aceste 9 perdele lungi de top.

1. Panouri lungi pentru cortină:

Aceste perdele lungi sunt grozave pentru încăperile mari. Panourile pentru perdele sunt de culoare gri, cu o imprimare frumoasă pe ele. Puteți avea și o căptușeală atașată la aceste perdele. Inelele de ochiuri ale perdelelor facilitează mutarea perdelelor.

2. Perdele lungi transparente:

Perdelele de 9 metri lungime sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru casele mari. Aceste perdele transparente te fac să te simți mai luminos și mai mare acasă. Culoarea albă este întotdeauna o opțiune excelentă de ales pentru casa ta. Materialul pur este ușor de întreținut, de asemenea. Deci, alegeți-vă pentru cele mai bune perdele lungi.

3. Perdele cu lungimea podelei:

Încercați aceste perdele extra-lungi care ajung la podea pentru casa dvs. Draperiile acestor perdele sunt în mod normal netede și cu curgere liberă. Cel mai bine este să aveți aceste perdele dacă aveți și covoare, astfel încât baza perdelelor să nu se strice cu ușurință.

4. Perdele lungi boeme:

Aceste perdele în stil boem sunt realizate cu tema marocană în culori gri și portocaliu. Aceste perdele cu lungime lungă pot arăta bine pentru o ușă către o cameră. Veți găsi că amprentele sunt foarte șic și acest lucru oferă casei dvs. o senzație minunată. Dacă sunteți un iubitor al artelor, acest stil de perdele este exact ceea ce aveți nevoie.

5. Perdele de ferestre scurte:

Faceți un cadru scurt de fereastră să arate elegant cu aceste perdele lungi de fereastră. Perdelele sunt realizate din material pur și se extind până la podeaua camerei. Perdelele lungi fac camera să arate perfect, deoarece o perdea scurtă ar tăia camera în jumătate.

6. Perdele despărțitoare:

O modalitate excelentă de a împărți o cameră este să aveți aceste perdele lungi suspendate de o tijă. Perdelele lungi fac camera în două secțiuni și acest lucru vă oferă și intimitate. Puteți să mențineți stilul camerei, precum și să țineți lucrurile departe de toate de văzut.

7. Perdele opace:

Dacă aveți o cameră care primește prea multă lumină solară și ar dori ceva întuneric, atunci alegeți aceste perdele opace foarte lungi. Aceste perdele sunt în material gros și nuanțe mai întunecate, care păstrează lumina soarelui. Draperiile sunt perfecte și pentru camerele mari.

8. Perdele foarte lungi:

Acestea sunt perdele transparente foarte lungi pe care le puteți folosi în camere largi. Materialul pur te face să te simți într-o cameră largă. Lungimea extra-lungă a perdelelor este un mod frumos de a te simți deschis și răcoros. Încercați aceste perdele pentru frumusețea și stilul lor.

9. Deschideți perdelele lungi:

Pentru încăperile cu lungime lungă, cu tavan foarte înalt, aceste panouri cortină extra-lungi sunt cel mai bun pariu. Aceste perdele lungi albe fac camera mai luminoasă. Puteți avea perdelele cu țesături deschise care au un efect de dantelă.

Perdelele lungi fac ca camera în care vă aflați să se simtă mai mare și la modă. Sunt perfecte pentru toate tipurile de materiale, cum ar fi lenjerie, mătase, bumbac, etc. Puteți alege între perdele de podea, perdele lungi și extra-lungi.