9 Parcuri celebre din Mysore cu imagini

Mysore este capitala culturală și istorică a Karnataka. Este plin de parcuri frumoase, locuri de joacă și locații pe care le puteți vizita. Multe dintre ele sunt, de asemenea, legate de istorie. Unele dintre cele mai bune parcuri din Mysore au fost înscrise în următoarele câteva paragrafe pentru confortul dumneavoastră.

Parcuri uimitoare și populare din Mysore cu imagini:

1. Grădini Brindavan:

Parcurile Brindavan Gardens din Mysore

Grădinile Brindavan, situate în Mysore, sunt una dintre frumoasele grădini pe care le-a văzut vreodată țara. Construcția acestei frumuseți a început în anul 1927 și a fost finalizată în anul 1932. Acest loc are mai mult de două milioane de vizitatori pe an și este un loc turistic important din Mysore. Această grădină a fost construită peste râul Kaveri, fiind cele mai prestigioase grădini ale orașului.

2. Parcul Național Bandipur:

Parcul Național Bandipur Parcuri celebre din Mysore

Parcul Național Bandipur merită vizitat. Călătoria este plăcută și este un loc strălucitor și exotic de vizitat. Numărul de animale de aici este nesfârșit și fiecare dintre ele arată atractiv, frumos și estetic. Leopardii, căprioarele, tigrii, elefanții și mistreții sporesc frumusețea și farmecul acestui parc și îl fac un parc demn de vizitat.

3. GRS Fantasy Park:

GRS Fantasy Park Parcuri celebre din Mysore

GRS Fantasy Park din Mysore este un parc de distracții cu apă, care se întinde pe 30 de acri de teren. Este plin de jocuri, plimbări și multe alte activități care vă vor face să vă bucurați de scurta ședere la parc. Este un loc minunat pentru picnicuri și ieșiri în familie și este un loc destul de sigur pentru a fi.

4. Planet X Park:

Parcul Planet X Parcuri celebre din Mysore

Parcul Planet X din Mysore este situat la aproximativ cinci kilometri distanță de grădina zoologică Mysore. Este un loc minunat pentru a ieși cu familia și prietenii dvs., deoarece are facilități excelente pentru jocuri, bowling și jocuri video. De asemenea, are un teren de golf și un cocktail lounge unde vă puteți distra complet.

5. Parcul Național Nagarhole:

Parcul Național Nagarhole Parcuri celebre din Mysore

Parcul Național Nagarhole este, de asemenea, cunoscut sub numele de Parcul Național Rajiv Gandhi. Este situat în Karnataka și este una dintre cele mai bune rezervații sălbatice din țară. Pârâurile, cascadele și văile de aici arată pitoresc. De asemenea, conține o pădure densă de foioase, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune parcuri din țară pentru a vizita.

6. Parcul Național Sri Chamarajendra:

Parcul Național Sri Chamarajenra Mysore

Grădina zoologică Mysore este una dintre cele mai vechi grădini zoologice construite în sudul Indiei. Are o gamă largă de atracții și găzduiește un număr mare de specii unice și atractive.

7. Parcul natural Lacul Karanji:

Parcul natural Lacul Karanji Parcuri celebre din Mysore

Parcul Natural Lacul Karanji din Mysore este cel mai bun loc pentru cei care privesc păsările. Zborul păsărilor de aici este absolut maiestuos. Aripile acestor păsări te vor uimi și dacă pasionații de natură merg în acest loc, vor fi mai mult decât fericiți. Există un număr imens de specii de păsări aici și toate sunt foarte unice, atractive și frumoase.

8. Parcul Ambedkar:

Parcul Ambedkar Parcuri celebre din Mysore

Mysore are în jur de 180 de parcuri și locuri de joacă. Unul dintre cele mai populare este Parcul Ambedkar situat în Jayanagar. A fost construit într-una din zonele rezidențiale și este cunoscut pentru atmosfera sa naturală și răcoroasă. Florile care cresc aici sunt, de asemenea, frumoase și uimitoare. Acesta este Parcul faimos din Mysore.

9. Parcul Lingambudhi Kere:

Parcul Lingambudhi Kere

Lingambudhi Kere este un parc frumos situat în orașul istoric Mysore. Are o potecă lungă și naturală și este înconjurată de copaci verzi de bambus. Aspectul acestor copaci de bambus mărește farmecul parcului și îl face un loc care merită vizitat. De asemenea, acest parc este destul de imens. Este nevoie de aproximativ douăzeci de minute doar pentru a termina o rundă.