4 Parcuri celebre din Ernakulam cu Poze

Parcurile sunt un refugiu pentru locuitorii orașelor, un răgaz pentru călătorii obosiți și un drag pentru turiști. De la parcuri de distracții la parcuri acvatice, parcuri publice până la parcuri naționale, fiecare are atracția sa și adaugă frumuseții fiecărui oraș, în timp ce unele formează însăși existența vieții vegetale și animale. Pe măsură ce călătorim spre sud, spre orașul comercial Kerala.

Parcuri frumoase din Ernakulam cu imagini:

Iată o privire asupra diferitelor parcuri din Ernakulam.

1. Parcul Subhash Bose:

parcuri în ernakulam

Situat în inima orașului Ernakulam din Kerala, Parcul Subhash Bose este un loc perfect de relaxare, unde puteți face plimbări lungi și puteți admira priveliștile magnifice ale apelor lacului Kochi și a portului său din apropiere, presărat cu bărci de pescuit și canoe, nave ancorate. și chiar iahturi impresionante de turiști din diferite părți ale lumii care stau ancorate lângă palatul Bolgatty.

2. Parcul pentru copii:

parcuri-în-ernakulam-parc-pentru-copii

Parcul pentru copii din Ernakulam, cunoscut și sub numele de Parcul Indira Priyadarshini, oferă o viață de divertisment pentru copiii de toate vârstele. Unele dintre cele mai importante puncte ale parcului sunt iazul cu barca cu pedale, cursurile de patinaj cu role și mini trenul de jucărie care îi duce pe copii pe o plimbare cu bucurie în întregul parc. O fântână muzicală în mijlocul parcului este o altă atracție în care copiii pot fi văzuți dansând pe tonul muzicii jucate.

Cea mai nouă adăugare este un parc de energie regenerabilă, unde copiii sunt educați cu privire la numeroasele surse naturale de energie și la funcționarea lor. Sezonul de sărbători aduce o mulțime de activități pentru copii, cum ar fi muzica și dansul, pictura și desenul, toate acestea urmărind să-și hrănească talentul brut și să-i păstreze regăsiți în același timp.

3. Parcul de distracții și acvatic Veegaland:

parcuri-in-ernakulam-veegaland-water-park

Primul parc tematic acvatic din India este situat la Pallikkara, în districtul Ernakulam, la o înălțime de 77 m deasupra nivelului mării. Parcul este construit conform standardelor internaționale și, prin urmare, stabilește bara atunci când vine vorba de siguranță și igienă. Apa din plimbările și bazinele pe bază de apă suferă un proces strict de purificare a apei, în timp ce hamurile de siguranță ale plimbărilor mai electrizante sunt verificate zilnic.

Plimbările în parc sunt clasificate ca plimbări pe apă, plimbări pentru ridicarea părului, plimbări pentru copii și plimbări în familie, potrivite pentru oameni de toate vârstele. Parcul este înfrumusețat în continuare cu plante și copaci, făcându-l și un loc frumos de picnic.

4. Park Avenue:

parcuri-în-ernakulam-parc-bulevard

Park Avenue din Kochi sau Ernakulam este un bulevard celebru căptușit cu peste 45 de copaci înfloriți de ambele părți. Porțiunea de 1 km începe de la runda Gandhi și se termină la Broadway. Drumul este situat într-o zonă de parc, pe fundalul mai multor clădiri istorice. Copacii care se înalță deasupra formează un baldachin peste drum, oferindu-i un farmec vechi și făcându-l cu siguranță un loc care merită vizitat.