30 de modele elegante și cele mai bune de pantofi pentru bărbați în moda 2021

Pantofii sunt un articol de încălțăminte pentru bărbați care protejează piciorul uman. Se poartă în timp ce faci diverse activități. De asemenea, este tratat ca un obiect de decor. De-a lungul timpului, designul pantofilor a avut variații enorme. Fiecare bărbat are o pasiune pentru pantofi. Astăzi bărbații vor să arate cel mai bine pentru a-și face munca. Există diferite tipuri de încălțăminte pentru fiecare ocazie. Designul pantofilor diferă de la cultură la cultură și funcție la funcție. Pantofii au devenit o necesitate esențială pentru bărbați. Este cel mai bun tovarăș pentru bărbați.

Încălțăminte pentru bărbați

30 de modele de pantofi pentru bărbați la modă și la modă în tendință:

Să vedem primii 30 de pantofi eleganți pentru bărbați din India.

1. Pantofi Oxford din piele neagră:

Pantofi Oxford din piele neagră

Este, fără îndoială, cel mai bun. Anterior, pantofii oxford erau disponibili numai în culoarea neagră. Dar acum putem vedea o varietate de culori. Este vorba de pantofi dantelați care se caracterizează prin clemele sale pentru ochiuri din șiret. Este atemporal și se potrivește excelent cu formalul. Secțiunea de la picior este extinsă pentru confortul purtătorului. Este pur și simplu un pantof elegant.

2. Încălțăminte pentru bărbați Monk Strap:

Pantofi cu curea de călugăr

Monk Strap nu are șireturi. Se închide cu cataramă și curele. Are fie o curea, fie două curele. În acest caz, cureaua este considerată un accesoriu. Este, de asemenea, un pantof formal și casual pentru bărbați, dar mai puțin decât pantofii oxford. Este curbat la modă, cu o culoare unică. Există chiar și trei curele disponibile în Monk, dar nu sunt prea utilizate.

3. Pantofi Derby:

Pantofi Derby -3

Acești pantofi frumoși pentru bărbați au șiret de deschidere mai larg. Această metodă este cunoscută și sub denumirea de „șireturi deschise”. În aceste încălțăminte, ochiul din șiret este cusut deasupra vamp. Datorită șireturilor deschise, vă puteți pune cu ușurință picioarele. În aceasta, șireturile sunt ascunse ca ascunse. Acest pantof este potrivit pentru cei care au picioare mari. Porțiunea de la picior este de asemenea largă.

4. Încălțăminte bărbătească Wingtip:

Pantofi cu vârful aripii-4

Pantofii Wingtip au un design în formă de W pe vârful degetelor. Pantofii eleganți de culoare alb-negru pentru bărbați sunt decorați cu puncte. În acest caz, pielea este perforată cu un model standard. Un capac de la picior are curbe frumoase. În interior există o țesătură de culoare roșie. Are o deschidere largă, astfel încât un bărbat să poată pune cu ușurință picioarele înăuntru și în afară. Designul W este identitatea sa.

5. Pantofi brogue:

Pantofi Brogue -5

Pantofii Brogue au de obicei perforări. Aceste perforații au scop decorativ. Aceste perforații lasă apa să iasă în ploaie. Există două tipuri de broguri: pline și semi. Brogues și Wingtips sunt similare, dar nu aceleași. Este sub gleznă și cu piele clasică. Anterior a fost folosit ca formale, dar acum este folosit și ca casual.

Citeste mai mult: Broguri ultra-moderne pentru bărbați

6. Încălțăminte de loafer:

Încălțăminte loafer -6

Încălțămintea mai slabă este fără lac și are tocuri distincte. Dispune de un stil elegant și ușor, cel mai mult plăcut de regale. Pe de o parte, se introduce un elastic suplimentar care permite îndepărtarea ușoară a pantofilor. Are și o culoare frumoasă. Tălpile grele din cauciuc sunt utilizate în mocasini. Există trei tipuri de mocasini: Penny, Tassel și Bit.

7. Încălțăminte pentru bărbați:

Încălțăminte mocasină -7

Pantoful mocasin este alcătuit din piele de căprioară sau din altă piele moale. Părțile sunt realizate cu o singură bucată de piele. Acesta este un pantof cool pentru bărbați. Are și imprimeu floral și cataramă. Este slip-on-pantof și este ca un mocasin. Îl puteți folosi ca formal și casual. O cataramă asemănătoare arcului este aplicată deasupra pantofului. Porțiunea de la picior este puțin mai mare decât în ​​mod normal.

8. Încălțăminte pentru bărbați Chukkas:

Pantofi Chukkas -8

Pantoful Chukka este un pantof cu glezna înaltă, realizat în principal din piele de căprioară sau piele. Are șireturi deschise cu două sau trei perechi de ochiuri. Este pantoful mai confortabil de purtat și disponibil pe scară largă în zilele noastre. Acesta este cel mai recent pantofi pentru bărbați și care se ridică la modă. Sunt simple, iar culoarea este de așa natură încât pare că este păstrată o cărămidă.

9. Pantofi bărbați:

Pantofi de îmbrăcăminte -9

Un pantof de rochie este mai acceptat ca pantof formal. Este nevoia fiecărui om. Acest pantof negru strălucitor este unul dintre pantofii negri pentru bărbați. Un vârf de la picior nu este prea extins și lat. Este ca pantofii oxford. Are și tocuri minore. Un strat mic de fir este cusut deasupra pantofului. Nu are niciun suport în interior. Există doar piele.

10. Pantofi eleganți pentru adidași:

Pantofi pentru adidași -10

Adidașul este conceput pentru sport și pentru un alt exercițiu fizic. Adidașul are o talpă flexibilă din cauciuc și o parte superioară din piele. Este un pantof mai fiabil pentru activitatea de zi cu zi. A fost pe lista de top a pantofilor pentru bărbați în 2018. Adidașul de culoare neagră poate crea magie, deoarece negrul este preferatul tuturor. Nu are nicio imprimare.

11. Pantofi Kung Fu:

Pantofi Kung Fu -11

Pantoful Kung Fu este un tip de pantof fabricat în China și care a fost purtat în timp ce practica kung fu și alte arte materiale. Este de obicei în negru. Este realizat din pânză și talpă din plastic. Variantele acestui pantof sunt acum produse în mare măsură pentru uzură generală. Puteți să-l bandați și să îl pliați așa cum puteți.

12. Pantof de șa:

Pantof de șa -12

Pantoful de șa este un pantof casual cu toc mic. Are un vârf simplu și un picior decorativ la mijloc. Este construit de obicei din piele și se găsește mai ales în alb cu o șa neagră. Deși acum este posibilă orice combinație de culori. Este pantofii eleganți pentru bărbați. Dantela de legătură din piele de culoare roșie și maro este rară.

13. Pantofi pentru bărbați Jutti:

Jutti -13

Jutti este un tip etnic de încălțăminte punjabi. Este alcătuit din piele și broderii scumpe. Pe talpa superioară, există imprimeu cu mango și broderie în culori aurii. Are talpă plată și broderie manuală, care este văzută mai ales purtată de mire la nunta sa. Este fantezist.

14. Pantof rece pentru organe:

Pantof de orgă -14

Pantoful pentru orgă este conceput pentru a facilita jocul tastaturii organului și este purtat de organiști. Deoarece este purtat doar la orgă, se evită ridicarea pietrei care ar putea pata cheile pedalei. Are tocuri din piele ceva mai înalte pentru a fi ușor să se joace cu călcâiul. Are o utilizare specială pentru un scop special.

15. Încălțăminte Jump Sole pentru bărbați:

Încălțăminte Jumpsole -15

Pantoful cu talpă de salt a fost inventat în primul rând pentru jucătorii de baschet. Este ca o platformă atașată la pantofii tăi. Este util în practica săriturilor. În prezent, această platformă este utilizată și de sportivi din alte sporturi. Se fixează strâns pe picioare și vă permite să săriți la coș. Aici suprafața este spongioasă.

16. Pantofi de alpinism pentru bărbați:

Pantofi de alpinism -16

Pantofii de alpinism sunt încălțăminte specializată pentru alpinism. Are un tampon și o potrivire strânsă. Mai mult, are o talpă de cauciuc netedă și lipicioasă. Nu este potrivit pentru mers. Aceste încălțăminte colorată pentru bărbați sunt înalte pe gleznă și plate. Este un tip de încălțăminte flexibil. Forma acestui pantof este L și foarte moale. Oferă ușurință fizică în timp ce urcați.

17. Pantofi bărbați Duck:

Pantofi de rață -17

Pantofii pentru rață sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de cizme de fasole, fabricate din talpă de cauciuc și partea superioară din piele. Din zona gleznei, este proiectat cu cauciuc și dantelă. Se deschide pe scară largă. Și pe partea din spate, există design. Este un pantof cool pentru bărbați. Este puțin deasupra gleznei și se folosește dantela colorată. Multe ochiuri cu fir sunt făcute pentru a o face bine construită.

18. Pantofi de zăpadă pentru bărbați:

Pantofi de zăpadă -18

Zapada de zăpadă este specială pentru purtarea pe zăpadă. Este o combinație de dantelă și cataramă. Majoritatea raților pentru zăpadă sunt alcătuite din metal ușor și țesătură sintetică. Ajunge puțin sub genunchi. Suprafața este din piele pură și suficient de puternică. Acest pantof trebuie purtat perfect, astfel încât să nu vă confruntați cu dificultăți pe zăpadă.

19. Cizmă de cowboy:

Cowboy Boot -19

Cizmele de cowboy se referă în special la cizmele de călărie. Are un vârf ascuțit, toc cubanez și fără șiret. În general, este fabricat din piele de piele de vacă, dar uneori este realizat din piei exotice de șopârlă, șarpe, elefant și altele asemenea. Un metal în formă de V este fixat pe partea superioară a pantofului, iar laturile sunt decorate cu fire.

20. Pantofi de skate:

Pantofi de skate -20

Pantofii de skate sunt fabricați pentru a fi folosiți la skateboarding. Designul pantofilor de skate include un cauciuc vulcanizat cu model minim de fir. Cusătura dublă se face pentru a prelungi durata de viață a materialului superior. Un tampon este inclus pentru confort. Este ușor, deoarece chiar și skateboard-ul va veni cu acești pantofi.

21. Pantofi tăiați integral:

Pantofi tăiați integral -21

Pantofii tăiați integral sunt confecționați dintr-o singură bucată de piele. Este complet simplu și neted, cu mici decorațiuni. Este vorba de pantofi din piele pur puternici, cu durabilitate și strălucire. Șireturile sunt încorporate legate cu un vârf ascuțit și ascuțit. Pantoful este atât de mare și unul dintre ultimii pantofi pentru bărbați din piele. Deasupra se face o nuanță de culoare diferită.

22. Încălțăminte pentru bărbați de luptă:

Pantofi de luptă -22

Pantofii de luptă sunt un tip de pantofi militari și mai ales poartă soldații în timpul antrenamentului lor. Este proiectat cu o combinație de prindere și protecție pentru picioare. Este alcătuit din piele impermeabilă. Există dantelă și pe un lanț lateral. Pantoful este suficient de dur pentru munca grea. Un soldat își poate face cu ușurință treaba cu acest pantof.

23. Pantofi pentru bărbați cu role:

Pantofi cu role -23

Pantofii cu role au roți atașate pe spate. Este un fel de pantof care permite purtătorului să aleagă între mers și rulare. Dacă vrei să te rostogolești, poți deschide roțile. În caz contrar, se va regla în spațiul său. Roțile sunt proiectate ușor lângă călcâi. Șireturile sunt groase aici. Țesătura utilizată este foarte moale ca în pantofii de sport.

24. Pantofi de lupte:

Pantofi de lupte -24

Pantofii de luptă sunt special concepuți pentru pantofii sportivi care fac lupte și sunt folosiți activ și în competiție. Sunt flexibile și ușoare, purtătorul se simte doar descult. Oferă sprijin pentru gleznă și mai puține șanse de a răni unghiile de la picioare. În plus, sunt simple și simple, nu prea decorate. Scopul său principal este de a sprijini luptătorii.

25. Pantofi bărbați pentru bărci:

Pantofi pentru bărci -25

Pantofii pentru bărci sunt de obicei proiectați pentru a fi folosiți pe o barcă. Designul său arată, de asemenea, ca o barcă. Piele originală de culoare maro este utilizată la realizarea acestui pantof. În loc de dantelă, există un șir de piele. Două ochiuri sunt luate pentru ao face mai puternică. Trebuie să fie durabil pentru că nu știi niciodată cât timp ai nevoie pentru a-l purta.

26. Pantofi pentru diabetici:

Pantofi pentru diabetici -26

Aceste încălțăminte sunt special create pentru o persoană cu diabet zaharat. În cazul diabetului, pacientul are pielea în jos, precum și diverse alte probleme ale piciorului. Le oferă o adâncime suplimentară. O talpă suplimentară este introdusă pentru a oferi un sprijin adecvat picioarelor lor. Ei pot merge cu ușurință în acest pantof. Arată ca un bandaj în sine. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de pantofi terapeutici.

27. Încălțăminte pentru bărbați:

Pantofi de antrenament încrucișat -27

Acest pantof de antrenament încrucișat este perfect pentru un sportiv. Este potrivit pentru o persoană care face mers obișnuit și jogging. Este extrem de ușor și, de asemenea, este mai util pe o suprafață dură. În acest pantof, degetul este, de asemenea, sprijinit cu piele netedă. Modelul în zig-zag de pe spate oferă confort în mers sau în timp ce faci aerobic.

28. Ghete Chelsea:

Chelsea Boot -28

Cizma Chelsea este recunoscută cu panoul lateral elastic. Este o cizmă înaltă pentru gleznă, care se potrivește bine. Chelsea este folosit de mai multe vârste și totuși, este în moda pantofilor pentru bărbați. Oferă țesătură pe spatele cizmei, astfel încât un purtător să poată trage cu ușurință. În epoca victoriană, era folosită atât de bărbați, cât și de femei. Aceste pantofi sunt în mod normal simple și îngrijite.

29. Încălțăminte pentru ascensor:

Pantofi pentru lift -29

Pantofii pentru lift au tălpi groase în interior, astfel încât purtătorul să arate înălțime mare. Tocul său este alcătuit din lemn, plastic sau cauciuc. Porțiunea gleznei este formată din moale. Se leagă cu șireturi și catarama este un accesoriu suplimentar. Uneori este utilizat în problema ortopedică și datorită tălpilor sale îngroșate.

30. Pantofi pentru bărbați:

Pantofi pentru spectatori -30

Acestea sunt un pantof foarte neobișnuit. Este un toc cu toc mic, format din culori contrastante. Degetul de la picior este decorat cu modele, iar panourile din dantelă sunt și mai întunecate. În jurul panoului de dantelă, se face un rând de găuri. Se pare că o porțiune de la picior este construită din lemn. Trebuie să fie greu de purtat și în spatele panoului din dantelă se folosește o pânză colorată.

Există o mulțime de opțiuni disponibile în pantofi pentru a alege. Atenția este ceea ce necesită în timp ce selectați pantofii perfecti pentru bărbați. Fii un mândru proprietar de pantofi esențiali pentru tine. Pantofii creează o fundație pe care stă. Îți face aspectul complet. Lucrul esențial nu este niciodată compromis cu potrivirea și confortul.