80+ nume drăguțe pentru bebeluși asiatici pentru micuțul tău

Asia este unul dintre cele mai diverse continente, cu diferite culturi și comunități frumoase care se reunesc și o fac una. Această diversitate și armonie, inclusiv influența naturii și a istoriei asupra fiecărei culturi pot fi văzute în această listă de nume asiatice. Limbile și modul de viață pot fi complet distincte, dar ceea ce putem vedea este că fiecare cultură este inspirată de împrejurimi, tradiții și epoci antice. Așadar, să verificăm câteva dintre cele mai unice și populare nume asiatice ale bebelușilor.

Nume de bebeluși asiatici

Cele mai bune nume asiatice ale bebelușilor pentru băieți și fete, împreună cu semnificațiile:

20 de nume unice de băieți asiatici:

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune nume asiatice pentru bebeluși, atât pentru băieți, cât și pentru fete.

1. Aiguo:

Acesta este unul dintre cele mai bune nume de băieți asiatici pe care îl veți găsi vreodată. Acest nume este de origine chineză și are și un mare sens. Conform literaturii chineze, Aiguo înseamnă „patriotic”.

2. Alege:

Cho este un nume de origine coreeană și este unul dintre cele mai utilizate nume din țările asiatice. Adesea, chinezii își numesc băieții cu acest nume. Înțelesul cuvântului Cho este „frumos” și, pentru o secundă, este absolut potrivit.

3. Chenglei:

Acesta este încă un alt nume asiatic minunat. Este de origine chineză, ca cea dinaintea celei anterioare. Chenglei în China înseamnă „a deveni grozav”. Este mai degrabă un nume inspirat și este lista primelor 5 nume din cultura chineză.

4. Dewei:

Acesta este un alt nume bun de origine chineză care sună bine și are și un bun înțeles. Dewei înseamnă foarte virtuos. Este considerat a fi unul dintre cele mai bune nume pentru fiecare copil asiatic care este băiat. Numele este foarte folosit și, în loc să fie unul vechi, este încă în uz masiv.

5. Dingbang:

Înțelesul numelui Dingbang este „protejează țara”. Numele este ceva pe care toată lumea va prefera să îl aibă. Înțelesul este la fel de frumos în comparație cu pronunția și este unul dintre cele mai bune nume de băieți originari din China.

6. Goo:

Înțelesul cuvântului Goo este completitudine. Este considerat un nume minunat pentru băieții asiatici. Înțelesul real al acestui nume este atât de impresionant încât majoritatea oamenilor se hotărăsc să-și numească copiii cu acest nume, chiar dacă îl conduc doar o dată.

7. Asnee:

Un nume unic din țara de origine, Thailanda este Asnee, un nume masculin care înseamnă fulger.

8. Aki:

Aki înseamnă toamnă, precum și luminos. Este un nume de băiețel de origine japoneză.

9. Chenglei:

Din țara oamenilor extrem de creativi, China vine la numele Chenglei care înseamnă „a deveni mare”.

10. Bayani:

De origine filipineză este numele băiatului asiatic Bayani. Numele Bayani înseamnă „erou”.

11. Amida:

Amida este un nume alternativ de Buddha (Buddha Gautam). Numele își are originea din Japonia.

12. Salut:

Un nume de origine vietnameză, Hieu este un nume de băieți foarte semnificativ, deoarece înseamnă „atitudine respectuoasă.

13. Duck-Hwan:

Un nume de origine coreeană, numele Duck-Hwan înseamnă „virtute repetată” și este folosit atât în ​​Coreea de Nord, cât și în Coreea de Sud.

14. Hai:

Hai este un nume care are un sens foarte subtil și frumos „mare”. Acest nume asiatic de băiețel este de origine vietnameză.

15. Ambrocio:

Ambrocio este un nume asiatic de băiețel de origine filipineză și înseamnă cel care este nemuritor sau divin.

16. Arun:

Arun este un nume hindus care înseamnă soare. Numele își are originile în India, precum și în Cambodgia.

17. Aran:

Deși numele poate suna similar cu Arun, înseamnă de fapt pădure. Numele Aran este din frumoasa Thailanda.

18. Munni:

Munni sau Muni este un nume asiatic de băiețel care înseamnă „om înțelept.” Numele este un nume hindus, dar este popular în Cambodgia.

19. Myo:

Myo este un nume de băiat de origine birmaneză. Numele înseamnă literalmente oraș, un nume unic într-adevăr.

20. Shin:

Shin este un nume de marcă destul de popular în Coreea de Sud. Numele de origine coreeană înseamnă credință.

20 de nume drăguțe pentru fete asiatice:

1. Zhu:

Zhu este un nume de origine chineză și înseamnă „bambus”. Este în mod clar unul dintre cele mai bune nume asiatice cu care se poate numi o fetiță.

2. Hei:

Hee este un nume de origine coreeană și este probabil unul dintre cele mai bune nume pentru băieții asiatici. Semnificația numelui este destul de bună. Hee înseamnă „fericire”.

3. Huan:

Acest nume are același sens ca cel anterior (fericirea), dar are o origine diferită. Spre deosebire de precedent, acest nume este de origine chineză și se pretinde a fi unul dintre cele mai utilizate nume de către asiatici.

4. Ismau:

Ismau înseamnă un războinic curajos și pentru aceasta, numele originar japonez este ceva pe care fiecare băiat îl va iubi când vor crește.

5. Sakae:

Acesta este un nume minunat pentru fetele asiatice. Sakae înseamnă „prosperitate”. Numele este ceva pe care toată lumea de acolo îl va iubi și va fi mai mult decât dispus să-l numească, pur și simplu pentru că sună atât de bine.

6. Seiko:

Acesta este un nume de origine japoneză și, pentru toate caracteristicile bune ale acestui nume, este considerat a fi cele mai bune pentru fetele asiatice. Înțelesul lui Seiko este „adevăr” sau „forță”. Când îi oferi copilului tău acest nume, îi acordi puterea adevărului.

7. Shigeko:

Acesta este un nume destul de prestigios pe care să-l oferi unui copil. Înțelesul acestui nume este „copil luxuriant”. O fetiță care se naște cu toate lucrurile bune din jurul ei este adesea prevăzută cu un nume atât de frumos.

8. Shima:

Iată un alt nume asiatic bun, care are un mare sens. Înțelesul acestui nume este „limită”. Înțelesul nu are, practic, nimic de-a face cu atracția numelui. Un lucru se poate spune cu siguranță că acest nume este ceva care va fi complet potrivit pentru toate fetele asiatice de acolo.

9. Tam:

Semnificația numelui Tam este „inimă” și este un nume de Viet. Cel mai bun lucru despre acest nume este pronunția și, desigur, se poate spune că acest nume este unul dintre cele mai bune nume pentru aproape orice fată asiatică de acolo.

10. Tenshi:

Tenshi este un nume de origine japoneză și înseamnă „unghi” sau „copilul cerului”. Aproape fiecare părinte își consideră copilul așa și din acest motiv acest nume va fi complet potrivit pentru ei.

11. Washi:

Acesta este încă un alt mare nume de origine japoneză. Înțelesul numelui este „vultur” și este cu siguranță unul dintre cele mai bune nume pentru toate fetele de acolo. Dacă sunteți în căutarea unui nume bun care să se potrivească nevoilor dvs., atunci acesta ar putea fi cel mai potrivit pentru dvs..

12. Yachi:

Acesta este din nou unul dintre cele mai bune nume pentru toate fetele asiatice de acolo. Înseamnă „opt mii” și din acest motiv acest nume este ceva pe care fiecare femeie își va dori să îl aibă. Femeile numite cu acest nume vor fi total mândre de părinții lor.

13. Yumiko:

Cuvântul Yumiko înseamnă un copil care este de ajutor și frumos în același timp. Numele este, de asemenea, combinația a două dintre cele mai bune lucruri care înseamnă alături de pronunție. Dacă sunteți în căutarea unui nume bun, atunci se poate spune că acesta este cel mai potrivit pentru dvs..

14. Guangli:

Numele originar din China este destul de popular în toată Asia și este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune nume care au semnificații frumoase. Înțelesul lui Guangli este „a face luminos” și pentru toate caracteristicile minunate de pronunție ale acestui nume, este ceva care va plăcea tuturor.

15. Chinatsu:

Acest nume de origine japoneză înseamnă o mie de veri. Numele este un nume unic de fetiță japoneză.

16. Bhumika:

Bhumika este un nume de fată asiatică de origine indiană; numele are multe variante. Numele Bhumika înseamnă Pământ / pământ.

17. Cam:

Cam este un nume de fetiță asiatică vietnameză. Numele este de origine vietnameză și înseamnă o citrice dulce.

18. Harué:

Un nume sezonier, acest nume de origine japoneză înseamnă Springtime Bay în limba de origine.

19. Gembira:

Gembira este un nume foarte drăguț, cu o semnificație minunată, „unul fericit.” Acest frumos nume asiatic este de origine malaysiană.

20. Nguyen:

Acest nume unic asiatic își are originile din Vietnam. Numele Nguyen înseamnă „somn”.

20 de nume populare pentru copii celebri asiatici:

1. Hanna:

Hanna este numele vedetelor asiatice Andy Lau și Carol Choo.

2. Hsu:

Barbie Hsu și Wang Xiaofel și-au numit copilul Hsu.

3. Chan:

Numele copilului lui Daniel Chan și Vicky Wang este Chan.

4. Zed:

Zed este numele lui Fann Wong și al copilului lui Christopher Lee.

5. Jilian:

Jillian este numele adorabilei fiice a lui Peter Chang și Sandra Ng.

6. Oi Lam:

Michael Ying și Lin Ching- Hsia și-au numit copilul Oi Lam.

7. Lucy:

Lucy este fiica drăguță a modelului Sui Tang.

8. Max:

Max este numele băiatului prim-născut al lui Sui Tang și al lui Tony Chia.

9. Xavier:

Fiul actriței Jacelyn Tay se numește Xavier.

10. Meibao:

Actorul Mike He are cea mai frumoasă fiică pe nume Meibao.

11. Nellie:

Nellie este numele frumosului prim-născut al actorului Shau Chen.

12. Luca:

Luke este numele fiului foarte drăguț al lui Jamie Yeo.

13. Alysia:

Jamie Yeo are o fiică foarte drăguță din fostul ei iubit pe nume Alysia.

14. Nei Nei:

Nei Nei este, de asemenea, populară ca tatăl ei, cea mică este fiica doritoare a lui Wu Chun.

15. Zed:

Fiul frumoasei celebre Fann Wong se numește Zed.

16. Ellie:

Adorabila fiică a lui Dee Hsu se numește Ellie.

17. Crin:

Lily este numele celei de-a doua fiice a lui Dee Hsu.

18. Alice:

Dee Hsu are trei fiice, a treia fiind Alice.

19. Misha:

Misha este numele celebrului actor indian Shahid Kapoor.

20. Taimur:

Cuplul de actori celebri Saif Ali Khan și numele lui Munchkin al lui Kareena Kapoor Khan se numesc Taimur.

10 nume frumoase de copii asiatici cu limbă combinată:

1. Nathan:

Numele Nathan înseamnă că zeul suprem este furnizorul și el va furniza.

2. Jayan:

Numele Jayan are multe variante și înseamnă să câștigi un joc sau un război.

3. Reece:

Numele Reece are, de asemenea, mai multe variante. Numele înseamnă unul cu un spirit aprins sau entuziast.

4. Shyla:

Numele Shyla este o versiune mai actualizată a numelui hindus Sheila. Numele are mai multe variante.

5. Alina:

Numele Alina poate fi, de asemenea, scris, deoarece Aalina înseamnă cineva care este foarte luminos și frumos.

6. iasomie:

Numele de iasomie este derivat din frumoasa floare parfumată iasomie și are multiple variații.

7. Chihlimbar:

Chihlimbarul este numele unei pietre prețioase prețioase care arată ca culoarea mierii și este foarte atrăgătoare.

8. Anya:

Numele Anya / Aanya înseamnă cel care își petrece nopțile strălucind strălucitor și fără somn în timp ce aruncă lumină.

9. Tara:

Tara este un nume foarte simplu și dulce pentru o fetiță. Numele înseamnă stea în limba hindi.

10. Ishan:

Numele Ishan înseamnă însuși lordul sau în arabă numele înseamnă un perfecționist sau exemplu de excelență.

11 nume speciale pentru copii asiatici unisex:

1. Sree:

Numele Sree / Shree este de origine indiană. Acest nume asiatic unisex înseamnă Lumină, precum și Frumusețe.

2. Dechen:

Dechen este un nume popular de origine butaneză. Numele înseamnă „mare fericire” conform poporului tibetan.

3. Harsha:

Ghici fericirea este de fapt pentru toată lumea. Numele Harsha este de origine hindi și înseamnă bucurie / fericire.

4. Kaoru:

Numele Kaoru are multe variante. Acest nume de origine japoneză înseamnă „parfum sau parfumat”.

5. Gurmeet:

Numele Gurmeet este un nume de origine sikh destul de popular. Numele înseamnă profesor-prieten în sanscrită.

6. Sukhada:

Numele Sukhada este încă un alt nume de origine hindi. Numele înseamnă „dăruirea fericirii”.

7. Kiran:

Kiran este un nume de bebeluș asiatic foarte popular în India. Numele de origine sanscrită înseamnă rază de soare.

8. Haruka:

Haruka este un nume popular pentru bebeluși asiatici în Japonia. Numele de origine japoneză are mai multe semnificații, cum ar fi vremea îndepărtată, primăvară sau senină.

9. Kanti:

Kanti este un nume de origine sanscrită. Acest bun nume asiatic înseamnă frumusețe și este, de asemenea, numele alternativ al zeiței hinduse Lakshmi.

10. Phuntso:

Numele Phuntso este de origine butaneză. În limba tibetană, numele înseamnă „abundent sau excelent”.

11. Suman:

Suman este încă un alt nume asiatic de origine sanscrită. Acest popular nume indian înseamnă minte bună sau bine dispus.

Opțiunile pentru numele de bebeluși asiatici sunt nedeterminate, amestecul de culturi multiple permite șansa de a descoperi și a da peste multe nume frumoase care sunt legate de istorie, precum și de natura din jurul nostru. Ți-am adus câteva dintre cele mai bune și populare nume asiatice de bebeluși asiatici, care te vor ajuta să devii mai creativ atunci când va veni să-ți numești propriul mic.