60 de nume minunate pentru bebeluși Ashlesha Nakshatra cu semnificațiile lor

Vă întrebați ce să numiți micul dvs. copil nou-născut? Pentru cei care cred în mitologia și credințele hinduse, alinierea stelelor și constelațiile lunare joacă un rol major în denumirea copilului. Dacă copilul tău se naște sub Ashlesha Nakshatra, avem nume de bebeluși Ashlesha Nakshatra pentru a te ajuta aici. În această serie, vorbim totul despre stea, caracteristici și nume ideale sub nakshatra.

numele bebelușului ashlesha nakshatra

Așadar, să mergem mai departe și să aflăm mai multe despre numele Ashlesha Nakshatra semnificative, minunate și moderne pentru băieți și fete.

Ashlesha Nakshatra și caracteristici:

Se știe că oamenii născuți din Ashlesha Nakshatra sunt mereu în mișcare, cu o atitudine curajoasă. Se știe că sunt curajoși, iau aventuri în serios și sunt predispuși la alegeri nedorite sau provocatoare. Cei născuți sub Ashlesha Nakshatra au atacuri de furie și sunt cunoscuți ca fiind și buni călători. Nakshatra variază de la 16,40 la 30 de grade în semnul Cancer sau Karkata.

Simbolul lui Ashelesha Nakshatra este o șarpe roată sau înfășurată, iar dieta este naga. Zodiacul lor asociat este semnul cancerului, iar simbolul animalului este o pisică masculină. Acum, să mergem mai departe și să explorăm numele copiilor Ashlesha Nakshatra.

Numele Ashlesha Nakshatra Litera de început / silabele:

Care sunt silabele potrivite pentru a începe numele Ashlesha Nakshatra? Acei bebeluși născuți sub Ashlesha Nakshatra pot fi numiți după literele de început sau de început ale lui Di, Dee, Du, De, Do, Me, Da.

Numele bebelușilor Ashlesha Nakshatra cu semnificația lor 2020:

Să începem și să explorăm totul despre numele minunate, moderne, drăguțe și semnificative ale bebelușilor Ashlesha Nakshatra pentru băieți și fete.

Numele băieților Ashlesha Nakshatra:

1. Dayakar:

Dayakar este deja un nume destul de comun în gospodăriile indiene. Numele înseamnă cineva care este plin de compasiune și plin de milă. Se spune că Dayakar este, de asemenea, un nume alternativ pentru Lord Siva.

2. Dayal:

Numele Dayal în limbile sanscrită și sudică a Indiei se traduce printr-o persoană și un suflet bun. Cealaltă ortografie alternativă este Dayaal. Acesta este un nume de bărbat minunat Ashlesha Nakshatra.

3. Deekshith:

Numele Deekshit este originar din limba sanscrită, ceea ce înseamnă cineva care este pregătit și foarte hotărât să facă sarcini sau să termine o sarcină.

4. Deenath:

Deenath este un nume nou și unic în acest moment. Înseamnă Lord Vishnu. Dacă doriți un nume cu semnificație tradițională și totuși iubiți un nume rar, aceasta poate fi o alegere bună.

5. Deepak:

Deepak este deja un nume comun, totuși este o alegere clasică și atemporală care nu poate ieși niciodată din tendință. Acest nume este destul de tânăr și în pronunție. Deepak înseamnă lumină și, de asemenea, strălucire.

6. Deepansh:

Numele Deepansh a provenit din cuvântul deep, care înseamnă lumină. Deepansh înseamnă o parte a luminii. Acesta este printre numele noastre preferate Ashlesha Nakshatra pentru un băiat.

7. Deependra:

Iată o altă variantă de nume a cuvântului Deep. Deependra înseamnă stăpân sau Dumnezeu al luminilor. Este deja un nume drăguț și obișnuit pentru băieți.

8. Deepjay:

Aceasta este o alegere unică și rară pentru numele băiețelului. În timp ce numele provine din limba hindi, Deepjay înseamnă cineva care are un nume frumos. pe de altă parte, înseamnă și o persoană care câștigă orice.

9. Deeraj:

De asemenea, poate fi scris și ca Dheeraj; înseamnă o persoană care are răbdare și consolare. Acest nume de bebeluș al lui Ashlesha Nakshatra este din nou un nume popular, dar încântător.

10. Deewakar:

Diwakar sau Deewakar este din nou un nume de uz casnic indian, în special în statele din sudul Indiei. Deewakar înseamnă Soare.

11. Dayada:

Dayada înseamnă o persoană care moștenește. Este un nume nou și o opțiune modernă pentru părinții care doresc o alegere de nume unică și răcoritoare.

12. Dayashankar:

Numele Dayashankar este un alt nume pentru Lord Siva. Înseamnă milostiv Lord Siva. Este un nume tradițional cu semnificație mitologică.

13. Deelip:

Deelip înseamnă cineva care are o inimă mare sau un protector. Este o alegere semnificativă și totuși unică pentru băieți.

14. Deependu:

Numele Deependu este unul nou. Deși a provenit din limbile sanscrită și hindi, înseamnă o lună strălucitoare sau strălucire.

15. Deepit:

Deepit, sau, de asemenea, scris ca Deepith, înseamnă o persoană pasionată și întotdeauna inflamabilă. Acesta este un nume de bebeluș minunat și drăguț, cu o semnificație unică.

16. Deepthanshu:

Deepthansu înseamnă soare. În timp ce numele este lung, are un sunet convențional și tradițional cu o semnificație frumoasă.

17. Dayanidhi:

Dayanidhi este o comoară sau o casă a îndurării. Numele este făcut cu două cuvinte, daya și Nidhi. Aceasta provine din sanscrită.

18. Dayasagar:

Dayasagar este din nou un nume destul de comun, totuși semnificația sa este atemporală și este întotdeauna o alegere clasică. Daya Sagar înseamnă cineva care are o mare de milă.

19. Doondi:

Numele Doondi este o alegere de nume foarte unică și modernă. Doondi este un alt nume pentru Lord Siva. Acum, acesta este un nume nou și rar Ashlesha Nakshatra 4th pada.

20. Deeptiman:

Deeptiman este o alegere nouă pentru mulți indieni de nord. Înseamnă o persoană celebră. Deși originile nu sunt încă cunoscute sau stabilite, cu siguranță face o nouă alegere de nume.

21. Deekshin:

Deekshin este din nou o nouă alegere. Înseamnă cineva care inițiază o sarcină. Aceasta este o alegere de nume rară, ideală pentru părinții moderni care preferă un nume unic.

22. Deerkharoma:

Acesta este un nume foarte tradițional care provine din texte mitologice. Deerkharoma este unul dintre Kauravas. Acesta este numele unic Ashlesha Nakshatra 3rd pada.

23. Dayaram:

Dayaram înseamnă compasiunea lui Ram. Este numit după dragostea pentru Lord Ram și este o nouă alegere modernă, dar cu semnificație tradițională.

24. Deepesh:

Deepesh a derivat din două cuvinte, Deep și eesh, care înseamnă Domnul luminii. Este o altă variantă de nume cu deep, cu toate acestea, este o alegere relativ nouă cu sunet modern.

25. Deeprup:

Deeprup sau Deebrub înseamnă bogăție. Numele provine din limbile indiene locale și este un nume modern scurt și semnificativ, alegere pentru băieți.

Numele fetei Ashlesha Nakshatra:

26. Dayanitha:

De asemenea, poate fi scris și ca Dayanita; numele înseamnă cineva blând, tandru și blând. Aceasta este o alegere nouă și modernă pentru părinți în acest mileniu.

27. Debasree:

Debashree sau Debasri și Debasree sunt alegeri de nume pentru fetițe din nordul Indiei. Înseamnă mătase.

28. Deeksha:

Deeksha înseamnă cineva care este hotărât și înseamnă și inițiere. Acest nume de femeie Ashlesha Nakshatra este o alegere drăguță și minunată pentru fete, mai ales în statele din sudul Indiei.

29. Daya:

Este un nume scurt și minunat în patru litere pentru o fetiță. Daya înseamnă milă în limba sanscrită și în limbile din sudul Indiei.

30. Deekshikha:

Deekshika sau Deekshikha înseamnă o persoană care este vorbăreață întotdeauna. Aceasta este o alegere rară și totuși frumoasă pentru numele fetei

31. Deena:

Numele Deena este originar din limba sanscrită, care înseamnă Divin sau un suflet măreț. Printre mai multe nume pentru o fată din Ashlesha Nakshatra, acesta este unul drăguț și modern.

32. Deepa:

Este din nou o alegere obișnuită a numelui de uz casnic în mai multe state indiene. Deepa, în mai multe limbi indiene, înseamnă ușor și strălucitor. Numele simbolizează, de asemenea, speranța, strălucirea și strălucirea.

33. Deepabali:

Deepabali este originar din partea de Bengal și nord-est a Indiei, ceea ce înseamnă un rând sau o serie de lămpi și lumini. O altă variantă pentru nume este Deepali.

34. Deepakshi:

Numele Deepakshi înseamnă unul cu ochi strălucitori sau ochi frumoși. Numele provine din două cuvinte, Deepa și akshi. Acesta este numele frumos al fetelor pentru Ashlesha Nakshatra.

35. Deepana:

Numele Deepana sunt o alegere tradițională de nume, dar sună clasic și minunat. Deepana înseamnă iluminare.

36. Deepashikha:

Deepashika sau Deepashiki înseamnă flacără sau lampă. Acest nume este rar și încă nu se găsește în mod obișnuit în India, dar are un sens minunat.

37. Deepika:

Deepika este deja un nume obișnuit în India. Cu toate acestea, este clasic și frumos, ceea ce înseamnă o lampă mică sau lumină.

38. Deepjyothi:

Numele Deepjyothi este derivat din limba sanscrită, unde deep înseamnă lampă și Jyothi înseamnă lumină. Numele simbolizează lumina lămpii.

39. Deepakala:

Deepakala înseamnă soare sau raze de seară. Aceasta este o alegere artistică și creativă, frumoasă.

40. Deepna:

Deepna este numele alternativ al zeiței Lakshmi. Acesta este un nume tradițional care înseamnă alegere, cu un sunet modern frumos și unic.

41. Deepthika:

Deepthika sau Deeptika înseamnă un fascicul de lumină. Este o alegere de nume semnificativă și fascinantă pentru cei care preferă un nume minunat și totuși casual.

42. Deesha:

Deesha în sanscrită înseamnă o direcție sau o cale. Numele este destul de rar și nu se găsește în mod obișnuit, dar vrăji minunat, făcându-l astfel o alegere ideală pentru părinții moderni.

43. Deeshna:

Deeshna înseamnă ofrandă sau cadou. Acest nume este din nou o alegere modernă cu o semnificație frumoasă.

44. Deetya:

Deetya înseamnă răspunsuri la rugăciunile cuiva. Acesta este un nume modern și foarte rar din nou. Cu toate acestea, este scurt și frumos în pronunția sa. Numele este derivat din limba sanscrită. O altă variantă ortografică a acestui fapt este Deethya.

45. Deeta:

Deeta este un alt nume pentru Zeita Lakshmi.

46. ​​Deevena:

Deevena înseamnă un suflet binecuvântat sau fericit. Înseamnă și o persoană care seamănă cu puterea divină.

47. Deevitha:

Deevitha se traduce literalmente prin puterea divină. Aceasta provine din limba sanscrită și este o alegere atrăgătoare pentru nume.

48. Deepthi:

Este din nou un nume popular în India, totuși este o alegere clasică de nume. Deepthi înseamnă flacără sau strălucire și strălucire. De asemenea, simbolizează strălucirea, strălucirea și frumusețea.

49. Deepanwitha:

Deepanwitha înseamnă lumini sau lămpi ale festivalului Diwali. Aceasta este o alegere destul de festivă pentru bebeluși.

50. Deempal:

Deempal este o alegere rară pentru copiii din nordul Indiei de Nord. Înseamnă cineva cu obraji roșii sau obraji zâmbitori.

Nume unisex pentru bebelușii Ashelesha Nakshatra:

51. Deepal:

Deepal înseamnă cineva plin de farmec și lumină. Acesta este un nume unisex drăguț și minunat atât pentru băieți, cât și pentru fete.

52. Deepu:

Numele Deepu poate fi ideal atât pentru băieți, cât și pentru fete. Înseamnă să strălucească, să lumineze și să strălucească. Acesta este numele frumos Ashelsha Nakshatra 1st pada.

53. Dayasara:

Dayasara înseamnă o persoană care este întotdeauna amabilă. Implică un suflet bun. Acesta poate fi un nume ideal și totuși semnificativ pentru fete și băieți.

54. Deepani:

Deepani este din nou alegerea numelui ideal atât pentru băieți, cât și pentru fete. Înseamnă strălucire, pasiune și fulgere.

55. Dayanishee:

Dayanishe înseamnă o persoană care este ca un sfânt. Înseamnă și un suflet milostiv. Aceasta este o alegere tradițională, dar rară, pentru băieți și fete.

Nume gemene pentru bebeluși pentru Ashlesha Nakshatra:

56. Dayakara – Dayalan:

Dayakara înseamnă Lord Siva și, de asemenea, o persoană care este plină de compasiune. Dayalan înseamnă o persoană cu puteri supranaturale. Acestea sunt minunate alegeri moderne de băieți pentru băieți.

57. Dayanitha – Dayaram:

Dayanitha înseamnă o fată milostivă. Dayaram este din nou același sens. Acestea sunt alegerile gemene pentru fete și băieți. Acestea sunt nume minunate ashlesha nakshatra Karkataka rashi.

58. Deelip – Deempal:

Deelip înseamnă un protector sau o persoană generoasă. Deempal este numele unei fete care înseamnă obrajii frumoși. Ambii sunt alegeri de nume pentru băieți și fete.

59. Deepa Lakshmi – Deepa Kala:

Ambele nume de fete gemeni încep cu cuvântul Deepa. Deepa Lakshmi înseamnă lumină și o ia și pe Zeita Lakshmi. Deepa Kala este o lumină de seară sau o gamă de lămpi.

60. Deeptimoy – Deepthimoyee:

Ambii sunt alegeri de nume pentru băieți și fete gemeni. Deepthimoy înseamnă lucios. Același lucru înseamnă și Deepthimoyee.

Cu aceste bebeluși Ashlesha Nakshatra numesc chocies și idei, sperăm că ați găsit-o pe cea potrivită și ideală pentru mica voastră stea. Acestea sunt un amestec semnificativ de nume tradiționale și moderne cu simboluri minunate. Spuneți-ne care este preferatul dvs.; ne place să auzim de la tine.

Declinare de responsabilitate:

Toate denumirile date mai sus au semnificațiile lor în funcție de context și timp. Aceste semnificații și simboluri se pot modifica în funcție de diferite culturi, țări, regiuni și limbi. Vă sfătuim să efectuați o cercetare extinsă înainte de a înțelege mai multe interpretări atașate numelui.