60 de nume fermecătoare pentru bebeluși și fete Moola Nakshatra

În astrologia indiană, Moola Nakshatra este semnul de 19 stele în ordine. Conform credințelor religioase hinduse, este considerat norocos și de bun augur dacă bebelușul este numit după semnul nakshatra / stea. În consecință, dacă micuțul tău se află sub steaua Moola, avem numele bebelușului Moola nakshatra pentru a se potrivi corect cerințelor tale. Cu echilibrul perfect între alegerile de nume moderne și tradiționale, semnificative și drăguțe, minunate și fermecătoare, lista noastră de nume Moola nakshatra este perfectă pentru bebelușii din zilele noastre.

moola nakshatra nume de bebeluși

Să explorăm astăzi toate caracteristicile Moola nakshatra, caracteristicile celor născuți în această stea și numele bebelușilor cu Moola nakshatra.

Moola Nakshatra și caracteristicile sale:

Moola Nakshatra variază între 00 și 13.20 în semnul zodiacal Săgetător. Este a 19-a stea, iar simbolul lui Moola nakshatra este un tigru ghemuit. Domnul guvernator pentru Moola Nakshatra este Ketu.

Se spune că acei bebeluși născuți în influența lui Moola nakshatra sunt foarte pasionați, minunați și plini de entuziasm. Sunt, de asemenea, extreme în viața lor – fie sunt foarte fericiți, fie supărați. Născutul Moola nakshatra este cunoscut și pentru că este foarte prietenos și optimist, foarte hotărât să realizeze lucrurile și sarcinile. Sunt fericiți, bogați, curioși și se știe că sunt buni la abilitățile de cercetare. Numele animalului pentru Moola Nakshatra este un câine mascul.

Moola Nakshatra nume literă de început / silabă:

Acei bebeluși născuți în nakshatra Moola sunt considerați norocoși dacă numele lor începe cu Ye, Yo, Bha, Bhaa, Bhi, Bhee, Ba, Bi, Yu.

În cazul în care doriți să verificați prin padas,

  • Numele Moola nakshatra 1st pada pot începe cu Ye.
  • Numele Moola nakshatra 2nd pada încep cu Yo.
  • Moola nakshatra 3rd pada nume cu Ba
  • Moola nakshatra 4 pada nume cu Bi

Numele bebelușilor pentru Moola Nakshatra Borns 2021:

Pentru acei bebeluși născuți în această stea, lista noastră de nume moola nakshatra vă poate ajuta să găsiți potrivirea corectă și exactă. Să le explorăm împreună.

Numele băieților Moola Nakshatra:

1. Bhargav:

Bhagav sau Bhaargav este deja cel mai comun și faimos nume de băiețel din India. Numele Bhargav este un alt nume pentru Lord Siva. De asemenea, înseamnă strălucire și strălucire.

2. Bhaasur:

Bhaasur este un nume unic și rar de băiețel pentru moola nakshatra. Înseamnă luminos, strălucitor și erou sau splendid.

3. Bhaavan:

Bhaavan înseamnă creator. Numele simbolizează, de asemenea, fermecătorul, strălucirea și strălucirea. Numele este unic și este originar din limba sanscrită.

4. Bhadrak:

Bhadrak înseamnă o persoană curajoasă și frumoasă. Numele este originar din limbile indiene și este un nume tradițional tradițional pentru băieți pentru moola nakshatra.

5. Bharadwaj:

Bharadwaj este un alt nume tradițional și celebru pentru băieți. Înseamnă un înțelept. Este originar din poveștile și textele mitologice hinduse.

6. Bharat:

Numele Bharat provine din poveștile și mitologiile hinduse, numite după regele Bharat. Aceasta se numără printre numele comune ale bebelușilor masculi moola nakshatra.

7. Bhaskar:

Bhaskar este un alt nume popular și obișnuit pentru băieți, care este clasic și atemporal în alegere. Numele Bhaskar înseamnă soare și foc. Înseamnă și genial și luminat.

8. Bhaswar:

Bhaswar este un nume unic și neobișnuit de băiețel. Numele Bhaswar înseamnă strălucitor. Este un nou nume de băiețel pentru moola nakshatra.

9. Bhaumik:

Bhaumik înseamnă Domnul Pământului. Denumirea este frecvent întâlnită în părțile de nord și de est ale Indiei deja pentru născuții moola nakshatra.

10. Bhavan:

În cazul în care căutați un nume drăguț complet unic și modern, Bhavan poate fi o alegere bună. Bhavan înseamnă creator și fermecător. Este, de asemenea, un alt nume pentru Lord Krishna. Nu-i tare??

11. Bhavesh:

Bhavesh este din nou un nume comun, totuși o alegere clasică. Înseamnă Domn al întregii lumi sau al existenței. Acest nume moola nakshatra pentru băiat este un alt nume pentru Lord Shiva.

12. Bhavik:

Bhavik este un nume drăguț și modern de băiețel contemporan. Numele Bhavik sau Bhawik înseamnă ființă demnă sau fericită în limbile indiene.

13. Bhavin:

Bhavin este un alt nume nou, ceea ce înseamnă câștigător. Numele simbolizează, de asemenea, trăirea, existența și victoria. Este un nume cu semnificație filosofică.

14. Bhavith:

Bhavith în limba hindi înseamnă cuvântul viitor. Numele este o alegere nouă și rară pentru băieții pentru moola nakshatra borns. Este numele nostru preferat de băieți pentru moola nakshatra.

15. Bhavyaraj:

BhavyaRaj este un nume clasic tradițional, dar veșnic verde. Înseamnă splendid și măreție. Ne place acest nume unic de băieți moola nakshatra.

16. Bhim:

Numele Bhim este originar din poveștile și textele mitologice hinduse. Bhim este neînfricat și îndrăzneț. Nu este un nume drăguț și minunat?

17. Bhimshankar:

Bhimshankar este un nume de băiețel foarte tradițional care înseamnă Lord Shiva. Este, de asemenea, originea râului Bhima unde a rămas Shiva.

18. Bhiyen:

Bhiyen este o alegere minunată complet nouă și modernă pentru băieții moola nakshatra. Înseamnă minunat. Ne place foarte mult acest nume de copil născut în moola.

19. Yeshwin:

Yeshwin înseamnă faimă. Numele nu este unul obișnuit și poate fi bine să mergeți pentru părinții care caută nume scurte moderne și drăguțe pentru moola nakshatra.

20. Yoshit:

Yoshit sau Yoshith înseamnă un băiat tânăr. Numele simbolizează, de asemenea, tineresc, tânăr și strălucitor. Ne place această alegere unică de nume.

21. Yojith:

Yojith este complet o nouă alegere pentru băieți. Înseamnă un planificator. Cealaltă variantă de ortografie a acestui nume Dhanu Rashi moola nakshatra este Yojit.

22. Yograj:

Acesta este un alt nume tradițional de băiețel. Yograj nu este altul decât Lordul Shiva. Înseamnă și cineva care are un bun simț estetic.

23. Yogesh:

Yogesh este un alt nume obișnuit de băiețel în India. Pentru cei care doresc un nume tradițional și semnificativ, Yogesh poate fi ideal. Yogesh înseamnă Dumnezeu al Yoga.

24. Yodha:

Yodha în sanscrită și alte limbi indiene se traduce literalmente în războinic. De asemenea, simbolizează îndrăzneț și neînfricat.

25. Yeswin:

Ne place numele yeswin. Yeswin înseamnă victorie sau succes. Numele este un drăguț și minunat, fermecător nume de băiețel pentru moola nakshatra borns.

Nume pentru fete Moola Nakshatra:

26. Bhagya:

Bhagya sau Bhaagya este numele unei fete indiene foarte frecvente. Bhaagya înseamnă fericire sau strălucire. Numele înseamnă și zeița Lakshmi și avere. Este o alegere tradițională pentru numele fetei pentru moola nakshatra.

27. Bhamini:

Bhaamini sau Bhamini este numele unei fetițe drăguțe și drăguțe. Înseamnă genial și frumos. Numele simbolizează și femeile pasionate. Ne place foarte mult acest nume.

28. Bharathi:

Bharathi este din nou un nume tradițional de fată pentru bebeluși. Numele Bharathi sau Bhaarathi înseamnă descendent al Bharat. Înseamnă și femei îngrijite și indiene.

29. Bhaavana:

Bhaavana înseamnă emoții. Este un nume de fetiță indian foarte întâlnit pentru moola nakshatra borns. Aceasta se numără printre numele comune ale femeilor moola nakshatra.

30. Bhaavya:

Bhavya sau Bhaavya înseamnă splendid sau măreție. Este, de asemenea, un alt nume pentru Zeita Parvathi. Numele simbolizează, de asemenea, succesul, frumusețea și strălucirea.

31. Bhadrika:

Bhadrika este un nume unic și totuși tradițional de fetiță. Înseamnă femei nobile și demne. numele înseamnă și frumos. Acesta este printre numele noastre preferate de fete pentru moola nakshatra.

32. Bhagvathi:

Bhagvathi sau Bhagvathy este un nume vechi de fetiță minunat și convențional, care este încă clasic până în prezent. Bhagvathy înseamnă Zeita Durga. Numele înseamnă, de asemenea, faimă, supremație, prosperitate și înțelepciune. Ne plac multele semnificații ale acestui nume.

33. Bhagini:

Bhagini este sora lordului Indra. Dacă doriți un nume tradițional, dar unic, acesta poate fi o alegere bună.

34. Bhagirathi:

Bhagirathi nu este altul decât râul Ganga. Cei cărora le plac numele de bun augur și se pot conecta la râul Gange pot prefera acest nume minunat și semnificativ.

35. Bhagyasri:

Bhagyasri înseamnă zeița Lakshmi. Numele simbolizează, de asemenea, faima, banii și bogăția. Acesta este un nume tradițional drăguț și minunat de fetiță pentru moola nakshatra borns.

36. Bhama:

În cazul în care doriți un nume drăguț și scurt de fetiță, Bhama poate fi unul ideal. Bhama înseamnă fermecător și faimos. De asemenea, înseamnă femei pasionate și frumoase în mai multe limbi indiene.

37. Bhanuja:

Bhanuja este un nume de fetiță foarte vechi și tradițional, renumit în statele din sudul Indiei. Înseamnă născut din soare. Este, de asemenea, un alt nume pentru râul Yamuna.

38. Bhanumathi:

Bhanumathi este din nou printre numele obișnuite și faimoase pentru fetele născute în limba telugu și tamoul moola nakshatra. Înseamnă o persoană frumoasă și faimoasă.

39. Bhanvi:

Dacă preferați un nume modern drăguț și scurt, Bhanvi poate fi ideal. Bhanvi înseamnă raze solare și strălucire din lumina soarelui. Acesta este un nume moola nakshatra minunat pentru o fată.

40. Bharavi:

Bharavi este din nou un nume minunat și rar de fetiță. Numele Bharavi înseamnă strălucire de la soare. Este originar din limba sanscrită.

41. Bhaumi:

Pentru cei care doresc nume de fete tradiționale, dar moderne, Bhaumi este o alegere nouă. Bhaumi înseamnă Zeița Sita, cea produsă de pe pământ.

42. Yosini:

Yosini sau Yoshini înseamnă să gândești. Acesta este un nume nou și drăguț de fetiță drăguță, cu o semnificație bună. Ne place acest nume nou și răcoritor de fete pentru moola nakshatra.

43. Yokshitha:

Yokshitha este un nou și minunat nume de fetiță pentru bebelușii moola nakshatra. Înseamnă o persoană mândră și curajoasă.

44. Yognya:

Yognya înseamnă adevărul. Este originar din lanțul sanscrit și este un nume fermecător cu semnificație pentru fetiță moola nakshatra.

45. Yogeetha:

Yogeetha înseamnă femeie ucenică. Înseamnă și magic și fermecat. Este o nouă zi modernă drăguță drăguță pentru fată pentru moola nakshatra.

46. ​​Yeshika:

Yeshika înseamnă drăguț. Numele în sine sună foarte drăguț și scurt minunat. Acesta este un nume drăguț de fetiță din limbile indiene.

47. Bhini:

Numele Bhini în limbile locale din nordul Indiei înseamnă umed. Înseamnă și vară. Este un nume unic și nou, rar, de fetiță.

48. Yochana:

Yochana în limba sanscrită și în alte limbi indiene înseamnă un gând. Numele simbolizează și gândirea.

49. Yosha:

Yosha este un nume scurt de cinci litere drăguț de fetiță. Înseamnă o fată tânără sau tânără.

50. Yotshna:

Yotshna este o altă alegere modernă și nouă, răcoritoare, pentru moola nakshatra. Numele Yotshna înseamnă lumina lunii. De asemenea, simbolizează strălucirea și luminozitatea sau strălucirile.

Nume de bebeluși unisex pentru Moola Nakshatra:

51. Bhaanu:

Bhanu sau Bhaanu este un nume de copil unisex comun pentru moola nakshatra, potrivit pentru fete și băieți. Numele Bhanu înseamnă frumos. De asemenea, simbolizează virtuosul, soarele și strălucirea.

52. Bhadra:

Bhadra este un alt nume comun potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Înseamnă bun și de bun augur. Înseamnă, de asemenea, atractiv, bogat și fericit.

53. Bhavyaraj:

Bhavyaraj este un nume de bebeluș minunat și unic pentru băieți și fete. Numele Bhavya raj înseamnă Zeița Parvathi. Înseamnă și o persoană înverșunată și îndrăzneață.

54. Bhavan:

Bhavan înseamnă Domnul Krishna. Înseamnă și creatorul lumii. Numele este o alegere rară, dar foarte bună atât pentru băieți, cât și pentru fete.

55. Bhavya:

Bhavya, deși este frecvent văzut pentru fete, este ideal și pentru băieți. Înseamnă splendid, frumos și strălucitor.

Numele gemene ale bebelușilor pentru bebelușii Moola Nakshatra:

56. Bhaam – Bhaamuja:

Bhaam înseamnă lumină și strălucire. Bhanuja sau Bhaanuja înseamnă născut din soare sau râul Yamuna. Sunt chocies frumoși cu băieți și fete gemene pentru moola nakshatra.

57. Bhadran – Bhadrang:

Bhadran și Bhadrang sunt nume minunate de băieți gemeni. Numele Bhadran înseamnă om de bun augur și norocos. Bhadrang înseamnă o persoană care are un suflet frumos.

58. Bharavi – Bhargavi:

Bharavi înseamnă soare radiant. Bhargavi înseamnă zeița Durga, zeița Lakshmi și frumoasă. Sunt nume de fete gemene tradiționale și minunate.

59. Bhavanya – Bhavan:

Acestea sunt alegeri minunate și rimate pentru fete și băieți. Numele Bhavanya înseamnă meditație sau concentrare. Bhavan înseamnă fermecător, strălucit, palat sau Lord Krishna.

60. Bhavika – Bhavin:

Bhavika și Bhavin sunt din nou alegeri frumoase pentru fete și băieți. Numele Bhavika înseamnă bine purtat sau demn. Bhavin înseamnă un bărbat.

Această listă de nume de copii moola nakshatra este tradițională și modernă, semnificativă, drăguță și filosofică. Sperăm că v-au dat idei despre procesul de numire a micuțului dvs. Spuneți-ne care este preferatul dvs. și de ce ne place să aflăm de la dvs..

Declinare de responsabilitate:

Toate denumirile date mai sus au semnificațiile lor în funcție de context și timp. Aceste semnificații și simboluri se pot modifica în funcție de diferite culturi, țări, regiuni și limbi. Vă sfătuim să efectuați o cercetare extinsă înainte de a înțelege mai multe interpretări atașate numelui.