Top 9 modele de vopsea cu unghii cu buline

Model cu buline, un design care a devenit la modă târziu. Utilizat pe haine, accesorii și utilizat în diverse scopuri de proiectare. Bulina este un model care constă dintr-o serie de cercuri de dimensiuni egale și plasate cu spațiu egal între cercuri. Dar odată cu apariția modelelor moderne de unghii, aceste restricții s-au întrerupt. Acum varietățile de experimentare se fac pe baza mărimii cercurilor, a spațiilor și a plasării și cu siguranță cu culorile. Odată cu apariția artei de unghii, care este o activitate de modă, precum și o formă de artă desfășurată pe unghii, bulina nu a fost limitată doar la țesături și articole de îmbrăcăminte; a intrat și în nail art. Nu numai artiștii de unghii l-au apreciat și l-au folosit viguros, dar au venit cu diferite minunate vopsele de unghii cu buline.

Modele de artă de unghii frumoase și elegante, cu imagini:

Iată o încercare de a scoate în evidență primele nouă modele de vopsea de unghii cu buline.

1. Bubblegum Pink:

polka dot nail art

Această vopsea de unghii cu fundal roz și buline albe cu contur negru este extrem de feminină și perfectă pentru evenimente precum Ziua Îndrăgostiților sau poate fi doar o întâlnire casual.

2. Puncte alb-negru:

cui cu buline2

Exemplu perfect de versiune modernizată a bulinelor, această artă de unghii ar merge cu o multitudine de ținute de la rochii gotice la cele moderne. Acesta este un adevărat captator de ochi.

3. Vacanță în Țara Minunilor:

cui cu buline3

Fie că este vorba de o dispoziție festivă sau de un sezon de vacanță. O ieșire informală sau o mică petrecere în grădină. Această artă de unghii este cea mai potrivită pentru aceasta, nuanțe de lumină liniștitoare, ochelari de soare, iar această frumoasă vopsea de unghii strălucitoare, dar liniștitoare, se adaugă unei stări relaxante de vacanță.

4. Dragoste în aer:

cui cu buline4

Acesta este perfect pentru fetele care au un ochi pe un burlac. Această vopsea de unghii cu buline este îndrăzneață și frumoasă. Trandafirul de pe unghia degetului inelar este un semn de dragoste, indiferent dacă îți propui sau te angajezi. Este vorba despre dragostea care este în aer.

5. Flori și puncte:

cui cu buline5

Acesta descrie din nou o dispoziție romantică. Aceasta este o combinație perfectă de modele luminoase care cu siguranță arată bine pentru aproape orice eveniment, făcându-l astfel un design foarte frumos pentru dvs. Designul poate fi realizat cu o varietate de culori diferite, astfel încât să aveți opțiunea de a alege atunci când faceți acest design.

6. Rapid și inteligent:

cui cu buline6

Rămâneți fără buget? Nu mai rămâne mult timp pentru petrecere? Atunci acesta este designul perfect pentru arta unghiilor pentru astfel de situații. Simplu, funky, inteligent, dar frumos. Potrivit pentru tineri.

7. Crăciun:

cui cu buline7

Pomul de Crăciun de pe una dintre unghii adaugă un fel de dispoziție festivă întregii arte. Aceasta este completată din nou de culorile festive de albastru-cer și de bulinele verde și roșu. Culorile care se potrivesc atât temei nail art.

8. Aur și Girly:

cui cu buline8

Deci, feminin vopseaua de unghii, în special unghiile din mijloc cu designul buline. Vopselele aurii de pe celelalte unghii le completează într-un mod ciudat. Dar, în general, atracția feminină a vopselei va atrage privirile vârstelor, de la adolescenți la douăzeci.

9. Polka și perle:

cui cu buline9

Elegant, extravagant, senzual, toate laudele sunt scurte pentru această frumoasă piesă de unghii. Combinația de fundal negru cu jet și perle adaugă această senzație regală și aristrocratică acestei unghii. Cel mai potrivit pentru rochii și alte rochii superbe, aceasta va fi o alegere pentru femei elegantă și superbă.