Cele mai bune 9 modele de vitralii pentru unghii

O formă foarte populară de artă de unghii este vitraliile. Acest lucru este ușor de făcut și de recreat. Nu aveți nevoie de abilități de desen pentru aceasta, dar trebuie să aveți mâini ferme. Pentru majoritatea artelor de unghii din vitralii, veți avea nevoie de un striper negru. De asemenea, va trebui să aveți o mulțime de culori de oje pentru a merge cu vitralii. Este posibil să nu utilizați oje normale. Uneori puteți combina oje cu lacuri cu sclipici sau păstrați spații pentru umplerea lor cu ojă transparentă și sclipici largi de diferite culori.

Vitralii pentru unghii:

Această formă de artă de unghii arată foarte frumos și dulce. O artă de unghii din vitralii poate merge cu orice culoare a hainelor datorită opțiunilor uriașe de culori pe care le puteți încorpora în aceste tipuri de modele de artă de unghii.

Astăzi vă prezentăm 9 dintre aspectele noastre de top ale vitraliilor, selectate manual, pe care chiar și voi le puteți încerca.

1. Unghii de vitralii sclipite cu paiete metalice:

Unghii de vitralii sclipite cu paiete din metal

O artă de unghii frumoasă, precum cea de mai sus, poate fi creată cu strălucitor de sclipici și câteva oje la alegere. Adăugați câteva blings sau paiete metalice la unghia dvs. pentru un aspect extra jazzed. Pentru alte două unghii puteți folosi sclipici roșii libere amestecate cu sclipici aurii pe un strat de bază transparent sau un lustruit sclipitor ca OPI.

2. Mână liberă Ușor de realizat vitralii:

Mână liberă ușor de făcut vitralii

Pentru designul de mai sus, trebuie să începeți cu desenul de demarcare a mâinilor libere cu un striper sau o pensulă pentru unghii. Creați spații pe care le veți umple cu culori. Acum completați spațiile cu spatele unei scobitori cu culorile. Apoi redefiniți demarcațiile, de data aceasta făcându-l foarte atent și îngrijit. Folosiți un strat superior transparent pentru a păstra designul astfel creat. Finalizați cu un strat superior transparent. Încearcă!

3. Modele de unghii ale ferestrelor de vitralii:

Modele de unghii de fereastră cu vitralii

Folosiți-vă abilitățile de desenare manuală pentru a crea designul de mai sus. Desenați câteva modele încrucișate și folosiți un lustruit argintiu cu sclipici ridicat pentru câteva unghii. Folosiți acest argintiu cu alte culori și striper negru pentru efectul de vitralii. Încearcă Aceasta.

4. Unghii de vitralii abstracte:

Rezumat Unghii de vitralii

Acest lucru poate fi creat cu ușurință chiar dacă nu aveți mâini bune la pictură. Încercați această artă de unghii cu striper în negru și câteva culori alese ca mai sus. Sper că puteți realiza acest lucru cu ușurință. Acest lucru poate merge cu oricare dintre hainele dvs. tradiționale sau occidentale și arată foarte bine.

5. Efect polonez sclipici și vitraliu:

Efect de lustruire sclipitoare și vitralii

Dacă aveți o colecție frumoasă de lustruire cu sclipici care conținea paiete mici, unele conținând fire mici de sclipici, atunci puteți crea cu ușurință acest design. Delimitați spațiile pe care doriți să le colorați cu câteva bucăți de bandă scotch și apoi completați spațiile cu alegerea culorilor sclipitoare. Puteți face acest lucru și cu sclipici de diferite culori sau cu sclipici largi.

6. Efect de vitraliu cu autocolant de apă:

Decal de apă efect de vitraliu

Îl iubim pe acesta. Îți place și tu? Are un aspect minunat și nu va dura mult timp. Dar partea dificilă de aici este să obțineți o decalcomanie de apă colorată ca aceasta. Din păcate, este posibil să nu găsiți aceste tipuri de decalcomanii de apă pentru unghii în India, dar dacă le puteți obține, nimic similar!

7. Artă de unghii colorată din sticlă vintage:

Artă de unghii colorată din sticlă vintage

Puteți încerca acest design de unghii, dar trebuie să aveți grijă atunci când completați culorile, astfel încât una să nu se amestece cu alta. Aveți grijă corespunzătoare și faceți-o cu mâinile ferme. Re definește demarcațiile cu un marker.

8. Unghii de vitralii ștampilate:

Artă de unghii din vitralii ștampilate

Ștampilarea este o tehnică prin care puteți ștampila modele din matrițe numite plăci de imagine. Dacă puteți apuca o placă de ștampilare care are un design de vitralii, puteți face acest lucru cu unghii destul de ușor. Pentru bază puteți face tehnica de sponging și apoi ștergeți impresia sticlei pe unghii. Incearca-l!

9. Unghii din sticla colorată din folie:

Folie vitraliu unghii de artă

Puneți mâna pe niște folii de unghii și încercați acest design. Acoperiți unghiile cu folii și trageți demarcațiile după aceea cu un striper negru. Dintre dvs. puteți folosi bucăți mici de folii și le puteți folosi pe o bază neagră. Ambele vor funcționa! Pare minunat, nu-i așa??

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne feedback-ul tău!