9 modele simple de artă pentru unghii de vacanță cu imagini

Arte de unghii de sărbători sunt o tendință populară în aceste zile. Când vine vorba de sărbători, cum ar fi Crăciunul, Anul Nou sau chiar Paștele, este un gest dulce să poarte arte relative ale unghiilor pe unghii, ceea ce înseamnă sezonul sărbătorilor. Puteți încerca să creați câteva modele de unghii inspirate de sărbători, precum cele de mai jos.

Modele de artă pentru unghii de sărbătoare:

Am ales cele mai bune 9 arte de unghii inspirate de sărbători, care ne-au plăcut. Puteți încerca să recreați aceleași sau puțin diferite unghii, cum ar fi cele de mai jos.

1. Nail Art Candy Candy:

Christmas Candy Nail Art

Încercați un aspect asemănător cu arta de unghii de vacanță din Crăciun. În plus, utilizați câteva picturi de mână gratuite sau decalcomanii cu apă pentru modelele de trestie de bomboane și niște fulgi de zăpadă mici. Puteți urmări cu câteva puncte minuscule pentru efectul înzăpezit. Finalizați cu un strat superior transparent.

2. Unghii de vacanță de vară din palmier:

Unghii de vacanță de vară de palmier

Dacă vorbim despre arte de unghii de vacanță, atunci vacanța de vară va însemna plaja, palmierii și apusul soarelui. Desenați o artă de unghii pitorească apus de soare siluetă de mână liberă ca aceasta. Utilizați stilul degradat cu bureți și culori la alegere pentru efectul apus. Folosiți pensula de unghii sau un decapant negru pentru palmieri. Finalizați cu un strat superior transparent.

3. Cuie 4 iulie:

4 iulie Unghii

Puteți încerca acest lucru ușor de făcut unghiile de pe 4 iulie pe degete cu o perie de unghii, o ojă roșie sclipitoare și câteva sclipiri largi. Nu uitați de albastrul din partea de sus. Finalizați trasând linii în alb cu un stilou alb pentru unghii sau un decapant alb. Acoperiți designul cu un strat superior transparent.

4. Unghii de Crăciun cu reni și fulgi de zăpadă:

Unghii de Crăciun cu reni și fulgi de zăpadă

Sunteți bun la pictura manuală? Încercați un design de Crăciun ca acesta pentru arta de unghii de vacanță. Doar alb și roșu este tot ceea ce veți avea nevoie pentru culori.

5. Unghii de Crăciun împânzite și decorate:

Unghii de Crăciun împânzite și decorate

Încercați o piatră din Rin și unghii de Crăciun împânzite deco ca aceasta. Puteți obține fulgi de zăpadă unghii deco în pietre din Rin. Acesta este de fapt un design de vârf francez. Deci, dacă sunteți pasionați de arta de unghii de vacanță pentru unghii, încercați modele ca acesta. În plus, utilizați mai multe materiale deco, cum ar fi autocolante stelare și strasuri în alte culori Viz. Albastru și roșu.

6. Unghii de iepuraș de Paște:

Easter Bunny Nails

Puteți crea cu ușurință o unghie de iepuraș de Paște ca aceasta cu benzi colorate curcubeu și ojă neagră pentru bază, așa cum se arată mai sus. Acoperiți întregul design în poloneză cu sclipici hologramă. Acum utilizați pulbere acrilică și mediu de amestecare pentru a face o pastă de acril. Folosiți o pensulă specială din acril pentru a lăsa fețele iepurașului. Folosiți pudră acrilică roz pentru interiorul urechilor iepurașului. Folosiți o ojă neagră cu o perie de unghii sau un instrument de punctare, după cum vă convine, pentru ochi, nas și gura iepurașului. Incearca-l.

7. Unghiile omului de zăpadă:

Snow Man Nails

Încercați un om de zăpadă de unghii ca cel de mai sus folosind instrumentele dvs. de punctare și pensula de unghii. Folosiți culori de diferite alegeri pentru colorarea oamenilor de zăpadă.

8. O decalcomanie de apă cu finisaj Bling Art de unghii:

A Decal de apă cu finisaj Bling Nail Art

Încercați o artă de unghii ca aceasta în acest Crăciun folosind oja dvs. roșie preferată, o oja cu finisaj de ardezie pentru un singur deget și niște fulgi de zăpadă cu decalcomanie de apă pentru toate degetele. Utilizați câteva puncte cu o scobitoare sau un instrument de punctare și acoperiți unghia colorată în ardezie cu pietre strase mari și medii folosind lipici pentru unghii. Acoperiți cu un strat superior. Foarte grozav?

9. Sfaturi pentru Crăciun francez folosind autocolante și decapant cu sclipici:

Sfaturi de Crăciun francez folosind autocolante și sclipici

Încercați o artă de unghii ca aceasta pentru o diferență pentru acele sfaturi normale franceze. Puteți obține câteva autocolante în stilul Crăciunului, cum ar fi pomii de Crăciun, Moș Crăciun, omul de zăpadă și altele asemenea. Dacă totuși nu puteți obține astfel de autocolante, puteți încerca pictura manuală gratuită. Folosiți și câteva paiete pentru o unghie care va însemna nasturii rochiei lui Moș Crăciun. Vrei să încerci asta?

Ți-a plăcut această postare? Pe care sunteți dispus să le încercați în vacanța dvs. viitoare?