Asthma Mudra – Cum să faci pași și beneficii

Tulburările de respirație sunt foarte frecvente în aceste zile. Nivelul excepțional de ridicat de poluanți poate provoca tulburări de respirație ca orice. Nivelul ridicat de poluare și stilul de viață stresant pot provoca daune serverului stilului de viață. Acesta este motivul major al bolii majore din zilele noastre. Unele dintre principalele tulburări ale respirației sunt bronșita și astmul. Aceste tulburări de respirație pot afecta atât tinerii, cât și bătrânii. Așadar, înainte de a vă atinge unele probleme grave de sănătate și tulburări, învățați să vă îngrijiți corespunzător. Medicația regulată este întotdeauna prescrisă de medici în caz de astm și alte tulburări de respirație.

Asthma Mudra Cum să faci pași și beneficii

Dar, din câte cred, medicamentele obișnuite și medicamentele nu ar trebui luate cel puțin o viață. Astfel, ceea ce cred este că un pacient ar trebui să practice întotdeauna măsuri pe termen lung. Acest lucru vă va afecta sau vă va ajuta sănătatea pe termen lung. Astfel, ceea ce ar trebui să faceți este să adoptați câteva exerciții precum mudra. Aceste mudre sunt cu adevărat ieftine și fără costuri. Ele sunt cea mai economică soluție pentru corpul tău și pentru o sănătate și bunăstare îndelungate. Unele mudre sunt special concepute pentru unele tulburări de sănătate. Ca și pentru astm, există numeroase mudre pentru astm. De asemenea, sunt concepute multe alte mudre yoga pentru atacuri de astm.

Astmul Mudra înseamnă pași și beneficii:

Înțelesul astmului Mudra Pose:

Una dintre cele mai semnificative mudre în ceea ce privește tratarea tulburărilor de respirație este mudra astmului. Se știe că astra mudra ajută în ceea ce privește astmul. Modelele neregulate de respirație sau tulburările de respirație pot fi tratate prin utilizarea și practicarea regulată a acestor mudre. Am auzit mulți oameni cântând laude despre aceste beneficii de astmă mudra. Se știe că tratează și regularizează respirația într-o mare măsură. Chiar și pentru persoanele care au suferit deja de astm sau chiar au suferit sau au suferit atacuri severe de astm pot încerca acest lucru.

Permiteți-mi să vă învăț cum să faceți acest gest de mână pentru astm.

Cum să faci o postură de astmă mudra?

  1. În primul rând, trebuie să vă așezați într-o poziție relaxată. Așezați-vă fie pe covor, fie pe orice covor ușor.
  2. Vă sugerez să nu stați direct pe podea, deoarece poate provoca alunecuri.
  3. De asemenea, a face mudra sau yoga stând direct pe podea este strict interzis sau nu este recomandat de experții în fitness.
  4. Astra mudra poate fi efectuată cu ambele mâini. În primul rând, trebuie să începeți prin a atinge vârful degetului cu baza degetului mare.
  5. Ar trebui să atingeți vârful degetului inelar și degetul mijlociu împreună cu baza degetului mare. Asigurați-vă că faceți acest exercițiu foarte treptat și calm.
  6. Confortul este o parte importantă a acestui exercițiu de yoga. Asigurați-vă că ar trebui să păstrați degetul arătător drept îndreptat spre exterior.
  7. Întreaga postură ar trebui să fie foarte dreaptă, dar totuși relaxată.
  8. De asemenea, puteți ține ochii închiși pentru a vă bucura de mediul relaxat.
  9. Puteți exersa acest lucru timp de 5 minute. Puteți face această postură de yoga timp de 30 de minute la întindere sau chiar cu pauze. Faceți-o așa cum vă simțiți confortabil.

Beneficiile astmului mudra:

Astra mudra este extrem de populară pentru beneficiile sale față de tulburările respiratorii majore, cum ar fi astmul. Poate reduce apariția astmului. De asemenea, vă poate reduce șansele de atacuri de astm. Și persoanele care prezintă simptome timpurii ale astmului pot beneficia, de asemenea, de aceste mudre de astm.

Puteți practica această poză de astmă mudra yoga pentru atacul de astm în orice moment al zilei, după cum doriți. Nu necesită niciun echipament și, prin urmare, este foarte ușor să îl practicați oricând și oriunde. Există o variație diferită a acestui atac de astm. Unul dintre ele este gestul mâinilor pentru astm. Este o altă metodă foarte populară mudra pentru un atac de astm.