Urmăriți Fringe Style pentru a rămâne la modă

Stilul cu franjuri nu se limitează doar la coafură, dar le poți etala și pentru accesoriile, hainele și pantofii tăi. Arătați fermecător și îndrăzneț în timp ce vă lăsați împodobit în margini. Stilul vă va transporta instantaneu înapoi în epoca anilor ’20. Această tendință unică și vintage este cel mai bun amestec de confort, stil, strălucire și farmec. Așadar, lăsați-vă imaginația să fugă la cel mai sălbatic! Alegeți o franjură în cascadă pe partea de sus sau o rochie pentru a face să arate ca o doamnă înfricoșătoare. Acest stil este cu siguranță neașteptat, dar total purtabil în același timp.

Tendința unică te va face să ieși în evidență în mulțime și să obții o privire suplimentară! Din fericire, tendința fringe nu te face să aștepți cel mai bun sezon în care poți începe să porți. Orice sezon este un moment perfect pentru a trece peste febra fringe și a-l face să funcționeze pentru tine.

Cel mai bun stil Fringe Follow pentru a rămâne la modă:

Aici am enumerat câteva moduri de a stiliza piesele cu franjuri.

1. Declarație:

stil franjuri la modă

Puteți alege o fustă cu franjuri sau o rochie de fund cu franjuri pentru a vă face piesa de stil. Adăugarea câtorva accesorii minimaliste cu nuanțe neutre precum alb, bej, negru, gri va lăsa franjurile să facă declarația vorbind. Pentru ierni, puteți opta pentru o fustă cu franjuri, însoțită de gulerul negru și o jachetă elegantă din piele.

2. Funcționează jacheta cu franjuri:

Geaca cu franjuri funcționează

Jachetele sunt o modalitate foarte accesibilă de a fi în tendințe. Alegeți o jachetă bună cu franjuri pentru a le purta cu piese puternice și îndrăznețe, cum ar fi amprente și știfturi de leopard. Arată foarte elegant cu jacheta cu franjuri din piele purtată pe cizme de blugi. O altă alternativă ar fi să dețineți o jachetă fermecătoare de mătase cu franjuri pentru a vă arăta partea rece pentru veri.

3. Fringe la accesoriu:

Fringe la accesoriu

Vrei să adaugi această tendință puțin încet în garderoba ta? Nu vă faceți griji în timp ce puteți îmbrățișa acest stil cu o geantă cu franjuri sau chiar cu pantofi cu franjuri pentru un aspect la modă și versatil. Colierul tău este punctul focal al look-ului cu o rochie incontestabil uluitoare. Astfel, adăugați niște ciucuri care apar pentru elementul surpriză și creați veselie.

4. Fusta din piele:

Fusta de piele

Purtați o fustă de piele albă, crocantă, cu ornamente cu franjuri, pentru un aspect asemănător rampei. Spectatorii se vor îndrăgosti cu siguranță de acest stil și vă vor oferi complimente surprinzătoare! Acest lucru va adăuga, de asemenea, vibrații boeme atunci când vă împerecheați cu un blat elegant blând sau un nasture, ochelari de soare maronii și catâri. Fusta din piele arată chiar mai bine cu cizmele peste genunchi pentru a arunca o privire.

5. Mini rochie cu franjuri:

Mini rochie cu franjuri

Fă ca această modă cea mai tare să funcționeze pentru tine cu mini rochii cu margele. Acest lucru adaugă stil sportiv cu stil slinky atunci când este asociat cu margele colorate & dungi.

6. De ce nu Cardigan: De ce nu Cardigan

Trebuie să aibă un cardigan negru din dantelă și un model complicat, cu frânghii subțiri care cad. Faceți din această declarație de stil să arate elegant.

7. Amestecați materialele:

Se amestecă materiale

Nu vă fie teamă să combinați și să amestecați materialele. Te poți lipi de nuanțele neutre și totuși arăți măgulitor. Puteți împerechea fusta lungă de ceai cu franjuri din piele de căprioară și un ambreiaj din piele cu franjuri.

8. Pantofi cu ciucuri: Pantofi cu ciucuri

De ce doar neutru, alb și alb pentru stilul cu franjuri? Adăugați niște tocuri ciucuroase, distractive și colorate cu ciucuri în stilul dvs..

9. Costume de baie cu franjuri:

Costume de baie cu franjuri

Intră în plină desfășurare chiar și în timp ce intri într-o piscină sau plajă. Alegeți un top de sutien care să prezinte franjuri lungi suprapuse.

10. Simțiți-vă vintage cu centura:

Simțiți-vă vintage cu curea

Îmbracă-ți ținuta cu centură cu franjuri, iar oamenii cu siguranță nu își pot lua ochii de la tine. Alegeți piele superbă, piele de căprioară, imprimeuri pentru a adăuga mai multă dramă ținutei.

Obsedat de stilul cu franjuri? Mergeți la o tendință reală de stil în acest sezon și rămâneți la modă.