Top 15 Cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte de designer din lume

Faceți parte din categoria „Brand is Better”? Dacă da, acest articol este doar pentru tine! În calitate de iubitori de marcă, preferăm întotdeauna o etichetă de ultimă generație decât numele locale, nu-i așa? Există multe motive pentru care oamenii preferă articolele de marcă, în special hainele. Calitate, confort, longevitate și desigur, încadrându-se într-un anumit segment socio-economic! Deci, dacă sunteți dispus să vă actualizați jocul de marcă, atunci trebuie să verificați aceste 15 mărci de îmbrăcăminte de lux din lume.

În timp ce un tricou „normal” de la aceste mărci vă poate costa sute de dolari, unii oameni spun că merită absolut! Sunteți curios să știți care sunt aceste nume? Citiți mai departe!

Top 15 cele mai scumpe mărci de modă din lume pentru bărbați și femei:

Să analizăm acum cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte din lume, pe care mulți oameni le asociază cu luxul, statura și calitatea premium:

1. Louis Vuitton:

În momentul în care găsești inițialele „LV” pe o piesă de îmbrăcăminte, știi că îți va costa un braț și un picior! Louis Vuitton este o casă de modă franceză de lux, care este destul de populară în rândul celor bogați și de elită ai societății. Deși a început ca producător de bagaje, LV a intrat rapid în industria confecțiilor și a făcut-o „mare”. Marca oferă o mare varietate de colecții gata de purtat atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De la îmbrăcăminte elegantă la costume de baie elegante, LV le are pe toate! Cu toate acestea, pregătiți-vă să cheltuiți minimum 600 USD pentru un Tee de bază!

2. Gucci:

Gucci este un alt brand de îmbrăcăminte cel mai bogat din lume, care își șochează clienții cu un preț destul de greu. Casa de modă italiană de lux angajează unii dintre cei mai buni talenti din industrie, împreună cu surse de materii prime de calitate pentru a-și face toate produsele. Acum știți de ce clienții merg la sute de puncte de vânzare Gucci, în ciuda prețurilor scandaloase! Ideea este de a crea un sentiment de exclusivitate pentru brand, făcând clienții să se simtă „deasupra” curentului principal. Doar pentru a face o imagine a cât costă Gucci, o pereche de pantaloni scurți în carouri are un preț de 880 USD!!!

3. Dior:

Dior este una dintre cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte din lume cu un preț de pornire de 3000 USD. Da, ai citit bine! De fapt, a fost una dintre primele mărci care a popularizat termenul „haute couture” și chiar a introdus faimoasa „rochie Royal” femeilor de elită. Celebrități celebre, inclusiv prințesa Diana, au preferat-o pe Dior pentru piesele vestimentare rafinate, lucrate manual, pe care le oferă. Există rochii care necesită aproximativ 100-200 ore-om pentru a susține de ce acest brand are un preț atât de mare! Deși Dior se adresează în principal femeilor, acum devine un jucător dominant și în moda bărbaților.

4. Hermès:

Imaginați-vă că trebuie să comandați o rochie și să așteptați luni de zile, dacă nu chiar ani, să o purtați! Acesta este Hermès pentru tine! Hermès este o casă franceză de lux care produce haine, genți și accesorii. Este unul dintre cele mai scumpe branduri de design din lume, având în vedere că produsele sunt realizate integral manual. Fiecare dantelă, fiecare cusătură este realizată manual la perfecțiune de către un singur meșteșugar care specializează meșteșugul. Ca urmare, foarte puține produse intră pe piață. Această cerere mare, oferta scăzută este ceea ce duce la etichetele de preț exorbitante! Doar pentru a vă anunța, o eșarfă de bază Hermès vă va costa minimum 400 USD!!

5. Prada:

Cu un preț de început de 2000 de dolari pentru o ținută, Prada este, fără îndoială, una dintre mărcile de îmbrăcăminte scumpe din lume. Prada este un brand italian renumit pentru fabricarea de articole din piele de calitate. Abia în 1999 acest brand a intrat pe segmentul de îmbrăcăminte și a făcut primul său show de pistă. Multe celebrități populare Taylor Swift, Jennifer Aniston etc. preferă Prada pentru îmbrăcarea covorului roșu pentru modelele jucăușe și broderii complicate. Prada este cunoscută pentru ansamblurile sale de modă care urmăresc să atragă mulțimea mai tânără (mai ales)!

6. Chanel:

Vorbind de lux și de „scump”, cum îi este dor de Chanel? Fondată de Coco Chanel, casa de modă de lux din Marea Britanie este una dintre cele mai mari mărci de îmbrăcăminte din lume, cu aproximativ 22000 de angajați. Prețul inițial al Chanel este de 3500 de dolari, ceea ce îl face să nu fie la îndemâna mulțimii de masă. Chanel își acordă meritul pentru crearea emblematicului „Mică rochie neagră” în anii 1920, care este omniprezent chiar și în lumea modei moderne. Fără îndoială că putem spune că Chanel este una dintre puținele mărci de lux care au rezistat testului vremurilor!

7. Dolce & Gabbana ?:

Dolce and Gabbana este un brand italian care se întâmplă și cu una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte de lux din lume! Popularitatea lui D&G este de așa natură încât elita zboară în Italia doar pentru a-și cumpăra piesele preferate de la magazinele exclusive ale mărcii și pentru a se bucura de o experiență „premium”. Dolce and Gabbana este deținut de Domenco Dolce și Stefano Gabbana, care sunt designeri italieni consacrați. Marca este renumită pentru realizarea de siluete personalizate pentru nunți și petreceri care sunt cu adevărat unice. Presupunerea ta este corectă! Vă va costa cel puțin mii de euro să arătați un D.&G tinuta!

8. Givenchy:

Dacă sunteți dispus să plătiți 1000 $ pentru un tricou de bază, atunci Givenchy este pentru dvs.! Givenchy este unul dintre cele mai renumite branduri de îmbrăcăminte la nivel global, care este asociat cu bunuri de lux și de înaltă calitate. Brandul a devenit popular imediat după ce a îmbrăcat-o pe Audrey Hepburn în filmul iconic „Mic dejun la Tiffany’s”. Givenchy este unul dintre brandurile prea scumpe care vinde unele dintre cele mai scumpe ținute din lumea modei. Dacă sunteți gata pentru un mini atac de cord, atunci citiți acest lucru! Brandul și-a vândut rochia Mică Neagră pentru suma de 923.187 dolari! Nu mai este atât de „puțin”!

9. Balenciaga:

Cu o valoare netă de 10,24 miliarde de dolari, Balenciaga ocupă o poziție premium pe lista celor mai scumpe mărci de îmbrăcăminte din lume. Eticheta franceză de designer de lux este un jucător dominant în îmbrăcămintea pentru femei, apreciată de multe vedete și vedete. Balenciagagaves clienții săi un șoc grosolan atunci când și-a lansat cea mai scumpă „T-Shirt Shirt” în 2018. Ghiciți prețul? 1290 USD pentru un tricou de bază cu un tricou cu mânecă lungă agățat pe el. Bizzare, dar a funcționat pentru brand! Dacă totuși vrei să deții un Balenciaga, atunci fii pregătit cu câteva mii de dolari în contul tău bancar.

10. Versace:

Versace este una dintre renumitele mărci de îmbrăcăminte de ultimă generație, pe care fiecare celeb se asigură că deține cel puțin o (duzină) de piese! Este o casă de modă italiană de lux fondată de Gianni Versace și prezintă logo-ul său iconic „Medusa Head” pe aproape toate produsele sale. În plus, marca este renumită pentru confecționarea de costume din piele pură, rochii de covor roșu și haute couture personalizate. Aspectul semnificativ al îmbrăcămintei Versace este imprimarea barocă care conferă un apel vintage atemporal. Multe celebrități sunt văzute etalând Versace în evenimente proeminente precum Oscar, Metgala etc..

11. Armani:

Giorgio Armani este eticheta omonimă a celebrului design italian Giorgio Armani. Această marcă de modă globală are o popularitate imensă în rândul celor din societate pentru menținerea „exclusivității”. Secretul din spatele succesului său? – Rămâneți înaintea tendințelor și timpurilor! Fiecare ansamblu care provine din această linie este o adevărată reflectare a sensului estetic și al modei Armani. În timp ce Giorgio Armani este marca mamă care produce rochii Oscar și costume scumpe, există alte trei sub-mărci în grup. Acestea sunt Emporio Armani, EA7 și A / X Armani Exchange.

12. Balmain:

Balmain este o companie franceză de modă, care este renumită pentru realizarea unora dintre cele mai scumpe linii de îmbrăcăminte din lume. Marca este un jucător dominant în sectorul bunurilor de lux și este eticheta preferată a multor celebrități pentru evenimentele de pe covorul roșu. În timp ce modelele inițiale ale lui Balmain erau minime și sofisticate, modernul vine cu amprente și modele puternice pentru a atrage tinerii. Cel mai ieftin articol pe care îl puteți cumpăra de la acest brand este un tricou care vă va costa 1600 USD. Rochiile Balmain pot costa peste 20.000 de dolari, ceea ce indică în mod clar baza țintă de clienți a mărcii!

13. Fendi:

Fendi ar putea fi o companie mai puțin auzită decât Gucci sau Armani, dar are un Networth de 640 de milioane de dolari pe piață. Această marcă de modă italiană de lux este renumită pentru gențile sale de mână și colecția de gata-la-purtare. Compania crede în oferirea de bunuri de calitate și opulente clienților săi, investind în materialele potrivite. Brandul a suferit o transformare majoră după ce Karl Lagerfield a preluat poziția de director creativ și a creat sigla FF. Fendi este cunoscut pentru utilizarea pe scară largă a blănurilor de animale în toate produsele sale, ceea ce a creat o dezbatere destul de mare cu iubitorii de animale!

14. Salvatore Ferragamo:

Salvatore Ferragamo este un brand italian specializat în încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de lux. Marca este simbolul creativității, eleganței și inovației. Colecția gata de purtat pentru bărbați și femei prezintă o mulțime de imprimeuri dramatice, piese color, texturi și tehnici. Prețul începe de la 500 USD și ajunge la zeci de mii, în funcție de complexitatea implicată. Salvatore Ferragamo este, de asemenea, unul dintre puținele branduri de îmbrăcăminte de ultimă generație care vorbesc deschis despre durabilitate. Brandul dorește să folosească materiale reciclate și să le transforme în capodopere.

15. Ralph Lauren:

Ralph Lauren este un brand de modă american, renumit pentru logo-ul său semnat Polo Pony și tricoul polo. Compania se încadrează în segmentul bunurilor de lux, care oferă colecții de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Mulți oameni au asociat RL cu îmbrăcăminte sportivă de ultimă generație datorită asocierii sale cu Wimbledon ca outfitter oficial. Pe de altă parte, marca a avut grijă să nu piardă legăturile cu lumea glamour, creând unele dintre cele mai spectaculoase rochii de covor roșu. Există, de asemenea, o întreagă secțiune care se adresează ținutelor de îmbrăcăminte de nuntă și de petrecere.

Acestea sunt primele 15 cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte din lume, care vor rămâne ca un „vis” pentru milioane de oameni. Aceste companii exemplifică zicala „Calitatea vine cu prețul”! Când dețineți o piesă sau două din aceste nume mari, sentimentul de încredere în purtarea lor este de nedescris. Nu crezi așa?