Ceasuri Avon 2021 (9 colecții frumoase pentru ea și pentru el)

Avon este unul dintre cei mai mari producători internaționali din America în categoriile de frumusețe, îngrijire personală și uz casnic. De peste 130 de ani, compania se străduiește să ofere cele mai bune produse în ceea ce privește calitatea și satisfacția clienților. Pe lângă faptul că este un brand consacrat în domeniul frumuseții, Avon a lansat și o gamă de ceasuri elegante pentru bărbați și femei. Fiecare dintre ceasurile de mână Avon este unic prin design și stil. Pe piața indiană, marca de ceasuri Avon este una dintre cele mai bune dintre toate produsele Avon.

Catalog ceasuri Avon 2021:

Iată o colecție de cele mai bune ceasuri de mână Avon pentru bărbați și femei disponibile în India, împreună cu prețurile care cu siguranță vă vor face să salvați peste ele.

1. Analogic pentru bărbați – ceas digital:

Ceasuri Avon

Acesta este un ceas ideal pentru bărbații aflați mereu în mișcare. Pachet cu mai multe funcții, este, de asemenea, un ceas cu două funcții, cu citire analogică și digitală. Cadranul afișează data, AM / PM împreună cu ora, minutul și secundele. Acest ceas flexibil din silicon negru cu janta roșie este rezistent la stropire și are un preț optim la INR 3350.

2. Ceas de manșetă Zig Zag pentru femei:

Ceasuri Avon 2

Acesta este unul dintre ceasurile elegante Avon pentru femei, care îi complimentează brațul plin de brățări. Manșeta largă din metal cu design în zig-zag este disponibilă în culori vibrante, cum ar fi zmeură, vanilie și lemn dulce. Puteți cumpăra acest ceas rezistent la stropire de la Avon plătind doar INR 2010.

3. Ceas pentru bărbați cu diamante:

Ceasuri Avon 3

Acesta este un must-have pentru bărbații care posedă un stil opulent. Fabricat în ton argintiu, principalul punct culminant al acestui ceas de mână Avon este diamantul accentuat de la ora 12. Există creste în jurul cadrului ceasului, iar cadranul iese în evidență cu dungile sale negre de sablare. Acest ceas pentru bărbați cu diamant va fi al tău pentru doar 3350 INR.

4. Patriotic Men’s Watch:

Ceasuri Avon 5

Acesta este unul dintre ceasurile clasice pentru bărbați Avon la prețul de 2680 INR. Cadranul ceasului arată drapelul american în culori albastru, alb și roșu. Nu puteți rata designul vultur din partea de sus. Luați acest ceas bărbătesc elegant cu curea asemănătoare din piele maro cu închidere cu cataramă.

5. Ceas Pop of Color:

Ceasuri Avon 7

Acest ceas sportiv strălucitor este pentru fata căreia îi place să se îmbrace. Cadranul rotund cu curea asemănătoare pielii este disponibil în culori violet albastru și verde lime. De asemenea, are o ramă decorată potrivită pentru a face să pară și mai strălucitoare. Ceasul este la prețul de 1340 INR.

6. Ceas Batman pentru bărbați:

Ceasuri Avon 8

Un ceas cu cadran unic cu logo Batman, acest ceas de mână Avon este obligatoriu pentru orice bărbat amator de filme. Acest ceas complet din silicon cu curea din negru este o îmbrăcăminte perfectă pentru petreceri. Un cadou perfect pentru bărbatul tău la un preț ideal la INR 2680. Acesta este unul dintre cele mai bune și superbe ceasuri Avon pentru bărbați, cu stilul rocking, disponibil pe piața indiană..

7. Ceas cu brățară pentru femei:

Ceasuri Avon 4

Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant, care să vă definească gustul în materie de modă, acest ceas de mână Avon pentru femei este ceea ce ați căutat de mult. Acest ceas la modă cu cadran dreptunghiular din piatră aurie are o curea matlasată asemănătoare pielii, de culoare roșie și albă. Luați-l la doar IMR 1340. Acesta este unul dintre cele mai bune și mai frumoase ceasuri pentru femei Avon, care este disponibil cu ușurință în India.

8. Ceas cu manșetă din dantelă gravată:

Ceasuri Avon 9

O altă piesă veșnic verde din colecția de ceasuri Avon pentru doamne. Realizat în ton auriu, are un cadran mic oval cu desene gravate pe toată manșeta. Este un ceas perfect pentru ocaziile în care doriți să arătați cât mai bine. Un design de ceas clasic pentru fiecare femeie. Plătiți doar 35 INR 2345 și apucați globii oculari oriunde mergeți.

9. Ceas de vară:

Ceasuri Avon 6

Acesta este un alt ceas Avon pentru femei cu un design frumos cu temă de vară pe cadran. Luați acest ceas rotund cu față în culorile Melon, Alb și Aqua la doar 1340 INR. Puteți să vă relaxați cu acest frumos ceas Avon.

Mai presus de toate, cele mai bune și mai frumoase ceasuri Avon pentru bărbați și femei din India, împreună cu prețurile lor. Puteți obține inelul Avon și ceasuri pe piață. Încercați oricare dintre ele și apucați toate aspectele.