15 cele mai recente modele de mobilier de cameră de zi cu imagini

Camera de zi este locul perfect pentru ca o familie să se distreze și să facă parte din activitățile zilnice. Te petreci tare în față sau în sufragerie. Aceasta este singura cameră pe care o văd fiecare dintre vizitatorii dvs., acesta este spațiul în care v-ați petrecut cea mai mare parte a timpului. Această cameră trebuie decorată cu mobilier confortabil și elegant. Aici am înrolat 15 modele simple și moderne de mobilier de sufragerie cu imagini.

După alegerea dvs., puteți selecta mobilier funcțional bun, cu o colecție largă de materiale decorative. În bugetul dvs., veți obține canapele, depozitare și măsuță de cafea sau televizor.

Cele mai bune modele de mobilier de sufragerie din India:

Aceste modele de mobilier de sufragerie vă vor oferi o idee despre modul în care vă puteți stiliza cel mai bine camera de zi.

1. Design mobilier contemporan pentru sufragerie:

Mobilier de sufragerie contemporan

Mobilierul de living contemporan face ca camera să arate modernă și elegantă. Mobilierul are articole care pot fi refolosite și renovate într-un mod elegant și sunt de obicei multifuncționale. Acest design de mobilier se va potrivi și tuturor stilurilor din bugetul dvs..

2. Mobilier camera de zi în stil industrial:

Mobilier în stil industrial

Seturile de mobilier de sufragerie pot avea un aer industrial și pot părea confortabile. Acest mobilier în stil industrial include hacks hardware și un ceas mare în centru. Articolele de stocare sunt, de asemenea, în stil deschis și simple. Arată ca un material industrial vechi, dar în aceste zile aceste tipuri de mobilier sunt clasice la cerere.

3. Design mobilier de cameră în stil francez:

Mobilier în stil francez

Puteți ieși elegant cu acest mobilier în stil francez, care este un mobilier perfect pentru camera de zi. Stilul francez are mobilier din lemn curbat și sculptat cu tapițerie luxoasă din mătase sau satin. Are un aspect profesional în stil francez pentru fiecare vizitator. Vă oferă o senzație diferită reală decât un alt tip de materiale de mobilier.

4. Mobilier clasic pentru camera de zi:

Mobilier clasic pentru sufragerie

Mobilierul negru de sufragerie de peste veacuri este stilul clasic. Aici avem seturi de canapele din piele cu smocuri pure, butonate. Setul aduce un aspect regal și regal. Un astfel de tip de seturi îl veți obține cu mai multe reduceri dacă intenționați să cumpărați de la un singur comerciant cu amănuntul. Încercați acest stil conform vopselei din camera dvs. de zi.

5. Mobilier camera de zi în stil cabană:

Mobilier stil cabana

Alegeți un mobilier minunat în stil cabană pentru sufrageria dvs., cu tapițerie florală și vichy. Mobilierul mic de sufragerie poate fi frumos și colorat și, de asemenea, atrăgător. Vă ajută să vă relaxați corpul după un program agitat. Mobilier cu seturi de canapele confortabile, cu perne confortabile.

6. Mobilier camera de zi în stil misiune:

Mobilier camera de zi în stil misiune

Acesta este un mobilier foarte autentic în stilul misiunii, care are mobilier simplu din lemn, care nu este dominator. Stilul are benzi din lemn care alcătuiesc cotiera și părțile laterale. Liniile simple îl fac foarte confortabil și cald. Datorită materialului din lemn, ajută la confortul pentru spatele tău pe canapea.

7. Mobilier pentru sufragerie Art Deco:

Mobilier camera de zi art deco

Dacă aveți un spațiu mare într-o cameră de zi, atunci puteți încerca și acest stil de mobilier. Mobilierul de sufragerie art deco este cel mai bun dacă vă plac lucrurile moderne și pline de artă. Mobilierul nu are linii drepte, ci modele curbate și abstracte. Păstrează nivelul de confort sub control și creează modele foarte elegante. Finisarea materialului folosit model bun.

8. Design mobilier de cameră Shabby Chic:

Designuri shabby chic

Mobilierul de sufragerie alb prinde viață în modele shabby chic. Aceste modele includ un amestec de modele șic cu un aspect robust. Modelele nu sunt drepte și perfecte.

9. Design mobilier rustic pentru sufragerie:

Designuri rustice de living

Luați un indiciu din aceste modele rustice pentru ideile de mobilier de sufragerie. Modelele rustice au maro ca culoare principală și pot fi realizate cu lemn tăiat aspru sau tapițeria poate avea modele rustice pe ele.

10. Designuri de mobilier de sufragerie retro:

Designuri de sufragerie retro

Aspectul retro este foarte colorat și tăiat curat. Setul de mobilier va include mai multe culori care se potrivesc bine. Aceste modele sunt perfecte pentru tinerii și mulțimea de șold. Femeilor le place acest tip de mobilier pentru sufrageria ei. Puteți face modificări și după alegerea culorilor.

11. Mobilier din Rattan pentru sufragerie:

Mobilier din ratan pentru sufragerie

Acest mobilier rece și de lungă durată din rattan este setul perfect de canapele tropicale. Acest lucru face mobilier de vară foarte bun, dar este minunat pentru toate anotimpurile. Mobilierul este ușor și confortabil. Dacă v-ați confruntat cu unele probleme de sănătate ale mușchilor spatelui, atunci acest tip de mobilier este întotdeauna benefic pentru relaxare. Arată diferit, dar și confortabil.

12. Mobilier Funky pentru sufragerie:

Mobilier de cameră funky

Acest mobilier funky roșu și alb rece este pentru cuplul modern care adoră o declarație de stil. Scaunul în formă de ou este o piesă centrală a acestui set de mobilier de sufragerie. Canapeaua albă oferă, de asemenea, un cadru confortabil.

13. Proiectarea mobilierului modular pentru camera de zi:

Mobilier de sufragerie modular

Iată o abordare rece și modernă a designului mobilierului de sufragerie. Mobilierul modular face ca depozitarea să fie importantă. Designurile curate și elegante încorporează fiecare centimetru al camerei și fac modele simple.

14. Design stil mobilier camera de zi în stil deschis:

Mobilier în stil deschis

Acest stil deschis de mobilier curat este perfect pentru camerele de zi mici, care nu pot avea mobilier mare și voluminos. Dulapurile de perete păstrează sistemul de divertisment. Setul de canapele și masa centrală sunt simple și elegante.

15. Seturi secționale de mobilier pentru cameră de zi:

Seturi de living secționale

Aici aveți o alegere bună a mobilierului care poate fi setat și resetat în funcție de nevoile dvs. Seturile secționale de living pot fi separate și îmbinate în orice mod posibil. Acestea sunt cele mai bune pentru a găzdui mulți oameni într-un spațiu mic.

Alegerea unui tip bun de mobilier necesită un material adecvat, în conformitate cu camera dvs. de zi. De la mobilier greu la ușor este disponibil pe piață cu o gamă largă de varietăți. Încercați un stil unic de mobilier de designer pentru camera dvs. de zi. Luați câteva sugestii de la consultantul dvs. pentru decoratori de interior. Mobilierul de sufragerie vă oferă alegerea de a merge în stil modern, rustic, clasic sau francez. Puteți alege între mobilierul shabby chic, din piele, funky sau modular pentru camera dvs. de zi.